Hvordan bruke Chrome to Phone Extension

Med Chrome kan du til og med sende lenker fra nettsider direkte til mobiltelefonen din. Du kan fortsette å surfe, søke på nettet eller streame der du slapp uten avbrudd.

Den offisielle Chrome to Phone-utvidelsen er ikke lenger tilgjengelig, men det er en måte å få den samme funksjonaliteten med Google Sync. Enda bedre, du kan bruke Google Sync med alle typer datamaskiner eller smarttelefoner.


Hvordan sette opp Google Sync

Denne funksjonen lar deg synkronisere alle Google-tjenestene dine, inkludert Gmail, Kontakter, Kalender og ja, Chrome. Du kan få tilgang til nettleserloggen og viktige bokmerker på alle enhetene dine.

Når du slår på Google Sync, kan du:

 • Få tilgang til bokmerkene dine fra hvilken som helst enhet.
 • Se nettleserloggen din og eventuelle åpne vinduer.
 • Tilgang til samme passord, informasjon om automatisk fylling, innstillinger og preferanser på tvers av enheter.
 1. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du opprette en Google-konto og laste ned Chrome til enheten.

 2. Logg på Google-kontoen din.

 3. Åpne Chrome på datamaskinen din. Ikke bruk inkognitomodus.

 4. Velg øverst til høyre i Chrome-nettleseren Profil.

 5. Velg deretter Slå på synkronisering. Dine åpne nettsider og bokmerker er nå synkronisert med den samme Google-kontoen på smarttelefonen din. Åpne Chrome-appen for å se.

   Forfatter

For å se de åpne websidene, gå til Nylige faner under telefonens Chrome-appmeny. Gå til for å se alle bokmerkene dine bokmerker under Chrome-appmenyen.

Når Google Sync er aktiv, og du er logget på, logger du også automatisk på alle dine andre Google-produkter. Informasjonen din blir perfekt synkronisert på tvers av alle enhetene dine, slik at du kan holde deg oppdatert og oppdatert.


Hvis du ikke vil synkronisere lenger

Hvis du senere bestemmer deg for at Google Sync ikke passer for deg, kan du slå den av med følgende trinn:

 1. Åpne Chrome-nettleseren på datamaskinen din. Ikke bruk inkognitomodus.

 2. Velg din øverst til høyre Profil.

 3. Plukke ut Synkronisering er på.

 4. Plukke ut slå av i Innstillinger-vinduet som vises.

Et siste ord om Google Sync

Å slå av synkronisering vil ikke påvirke noe. Du vil fortsatt kunne se og få tilgang til nettleserloggen og bokmerkene dine på alle tidligere synkroniserte enheter. Men husk at hvis du gjør noen nye endringer (som bokmerke for et viktig Google Doc på den bærbare datamaskinen), vil den ikke synkroniseres med mobiltelefonen din.

Alt i alt gjør Google Sync det enkelt og enkelt å dele lenker og websider på forskjellige enheter. Du kan sette den opp med noen få tastetrykk, og det krever ikke at du installerer noen ekstra Chrome-utvidelser.


Legg igjen en kommentar