Hvordan spore en iPhone fra en Android-telefon

Finn min iPhone er et flott verktøy for å finne en manglende iOS-enhet. Det hjelper å ha et annet Apple-produkt, men hvis du ikke har en iOS- eller Mac-datamaskin, bruk en Android-enhet. Før du finner en iPhone på Android, må de riktige innstillingene være aktivert på forhånd. Her er fire måter å spore en iPhone med hvilken som helst Android-enhet.

Når du konfigurerer Finn min iPhone, aktiverer du Send siste posisjon alternativ. Dette sikrer at en plassering kan bestemmes hvis batteriet dør.

Disse trinnene fungerer på alle støttede iPhones og alle Android-enheter som kan kjøre appene som er nevnt nedenfor.


Hvordan spore en iPhone med en Android-nettleser

Følg disse instruksjonene for å finne en manglende iPhone med en hvilken som helst Android-nettleserapp.

Kjør nettleseren i inkognitomodus på en Android-enhet som ikke er din. På denne måten lagres ingen av dine personlige opplysninger.

  1. Logg på iCloud.com med din Apple-ID.

  2. Velg fra menyen Finn iPhone.

  3. Velg enheten du vil finne.

  4. Velg ett av tre alternativer for å finne eller kontrollere den manglende enheten:

    • Spill lyd for å finne enheten ved et hørbart signal.
    • aktiver Tapt modus for å forhindre at inntrengere hacker enheten.
    • Slett iPhone / iPad for å slette enhetens data eksternt.

  5. Hvis nettleseren er i inkognitomodus, logger du ut av alle kontoer og lukker inkognitoleseren når du er ferdig.


Hvordan spore en iPhone-plassering med Google Maps

Det er mulig å spore iPhone med Google Maps, men suksess er ikke garantert. En bestemt innstilling må være aktivert på iPhone før den mangler.

For at denne metoden skal fungere, må Google Maps være installert på iPhone og posisjonstilgang aktivert. Fra Google Maps-appen, trykk på profilbildet ditt øverst og velg deretter innstillinger. Tap Personlig innhold og kontroller deretter at posisjonssporingen din er aktivert i begge steds~~POS=TRUNC og Posisjonshistorikk innstillingsskjermene.

  1. Med Google Maps posisjonstilgang aktivert på den manglende enheten, åpner du en nettleser på Android-enheten og logger på tidslinjen din.

  2. Velg datoen telefonen din gikk glipp av, og gå gjennom reiseruter og besøkte steder. Hvis du tok bilder den datoen, vises bildene på tidslinjen og indikerer hvor du var sist du brukte enheten.


Hvordan spore en iPhone med en GPS-sporingsapp

Å bruke en GPS-sporingsapp er også et godt verktøy for å finne en mistet eller stjålet iPhone. Appen må imidlertid være installert før telefonen forsvinner.

For å være trygg, bruk en GPS-sporingsapp som er kompatibel med både iOS og Android, for eksempel Life 360. La en venn med en Android-enhet installere den samme appen og bruk appen på telefonen din for å finne telefonen hvis den er tapt eller logg inn til Life360-kontoen din fra en inkognito-nettleser på en Android-enhet for å spore telefonen din.

Andre sporingsapper fungerer på lignende måte.

Legg igjen en kommentar