Hvor finner jeg anime-utklipp og grafikk

Hvis stilen din inneholder anime og manga, kan det være lurt å legge til utklipp, bilder og grafikk på nettstedet ditt i den stilen. Hvor kan du finne bilder du kan bruke uten å bryte opphavsretten?


Gratis anime-utklipp

Ofte vil du finne gratis utklipp du kan bruke, spesielt hvis du bare vil ha et bilde eller to. Men du bør sørge for at du bruker kunst som er offentlig og ikke stjeler et opphavsrettsbeskyttet bilde. Disse nettstedene sørger for at brikkene har fått rettighetene utgitt, og du er fri til å bruke dem.

 Mali Maeder / Pexels 

  • Openclipart Anime Clipart: Disse offentlige domene bildene er tilgjengelige gratis. Det er omtrent 100 gratis anime-bilder du kan laste ned i forskjellige størrelser. Artister laster dem opp og vet at de frigjør alle rettigheter med Creative Commons Zero 1.0-lisensen
  • WPClipart: Denne kuraterte samlingen av gratis utklipp fra anime har dusinvis av bilder som nettstedssjefen, Paul Sherman, sørger for at de passer for skolebarn og er uten copyright-bekymringer. Du kan bruke og endre dem etter ønske og laste dem ned i flere formater, inkludert .png, .svg, .webp og .jpg.
  • Publicdomainvectors.org Anime Vector Clip Art: Dette nettstedet har over 100 gratis anime-vektorer for offentlig domene du kan laste ned. De tilbyr mange av det samme som du ser på OpenClipArt.org.

Anime-utklipp fra salgssider

Hvis du ikke finner det du vil ha på et gratis nettsted, kan du kanskje betale bare noen få dollar og finne det bildet du virkelig vil ha. Ved å kjøpe kunsten fra et anerkjent nettsted, kan du være trygg på at du ikke får kunstneren eller et medieselskap til å sende deg et stygggram.

  • CanStockPhoto Manga Illustrasjoner og utklipp: Du kan finne tusenvis av manga og anime arkivfotografier og illustrasjoner på dette nettstedet. Du betaler et gebyr som ofte er basert på størrelsen og oppløsningen på bildet du laster ned, eller du kan spare ved å kjøpe kreditter eller et abonnement. Du kan kjøpe bare ett bilde om gangen på dette nettstedet og betale med kort eller PayPal. Utover anime har du kanskje brukt til mange flere av bildene og utklippene deres. Med et abonnement kan du også motta gratis illustrasjoner hver måned, selv om det sannsynligvis er andre emner. Disse bildene inkluderer en standard lisens som standard, slik at du kan bruke dem på nettstedet ditt, videoer, skrive ut nyhetsbrev, brevpapir og mer. Du kan ikke bruke dem som en del av produkter for videresalg med mindre bildet har et forbedret lisensalternativ. 
  • 123rf.com Anime og Manga Clipart: Dette nettstedet har over 10,000 XNUMX anime-bilder for kjøp, samt et par dusin gratis. Du må imidlertid kjøpe en pakke med kreditter for å starte, eller et månedlig abonnement, i stedet for bare å kunne kjøpe ett eller to stykker. Standardlisensen og den gratis bildelisensen dekker bruk på nettsteder og blogger og mange andre online og trykte bruksområder.
  • DepositPhotos.com Anime: Du må også kjøpe en pakke eller et abonnement for å laste ned bilder fra DepositPhotos.com. Men hvis du oppretter et nettsted og vil ha en rekke bilder eller flere anime-bilder, er det en god kilde til bilder og grafikk.

Legg igjen en kommentar