Hva skal jeg gjøre når Google Home slutter å spille musikk

Stopper sanger tilfeldig avspilling på Google Home? Begynner de å spille bra, men fortsetter å holde pause i buffer? Eller kanskje de spiller normalt i flere timer, men stopper senere på dagen, eller begynner ikke en gang i det hele tatt når du ber om det.

Det er en rekke potensielle grunner til at Google Home-enheten din kan slutte å spille musikk eller ikke begynne å spille musikk i det hele tatt, så en feilsøkingsveiledning som den vi har opprettet nedenfor er veldig nyttig.

Prøv hvert trinn nedenfor, fra start til slutt, til problemet er løst!

Andre vanlige problemer med Google Home og hvordan du løser dem


Hva skal jeg gjøre når Google Home slutter å spille musikk

Grace Kim / Web

  1. Start Google Home på nytt. Dette bør være ditt første skritt i å fikse lydproblemer.

    Du kan enten koble enheten fra veggen, vente i 60 sekunder og deretter koble den til igjen, eller bruke Google Home-appen for å starte den på nytt. Følg denne lenken ovenfor for å lære hvordan du starter Google Home på nytt fra appen.

    Omstart skal ikke bare skylle noe som helst som kan forårsake problemer, men bør også be Google Home om å lete etter firmwareoppdateringer, hvorav den ene kan være løsningen på lydproblemet.

  2. Er volumet skrudd ned? Det er ganske enkelt å ved et uhell skru ned volumet på Google Home, i så fall kan det virke som om musikken plutselig sluttet å spille.

    Snakk med den for å fortelle den å øke volumet og si Ok Google, skru det opp. Eller sveip fingeren langs toppen på selve enheten i en sirkulær bevegelse med klokken. Hvis du bruker Mini, trykker du på høyre side. På et Google Home Max sveiper du mot høyre langs forsiden av høyttaleren. For Google Home Hub, trykk på den øvre volumknappen på baksiden.

    Noen brukere har rapportert at Google Home vil krasje hvis den spiller av musikk for høyt. Sørg for å holde det på et rimelig volum.

  3. Sjekk hvor mange sanger som er på albumet. Hvis det bare er noen få, og du instruerer Google Home om å spille det spesifikke albumet, kan det virke som om det er et problem når albumet ikke har nok sanger til å fortsette å spille.

  4. Koble musikktjenesten til Google Home hvis den ikke spilles når du ber om det. Google Home vet ikke hvordan du spiller Pandora eller Spotify-musikk med mindre du kobler disse kontoene til enheten.

    Hvis musikktjenesten allerede er koblet til kontoen din, kobler du den fra og kobler den deretter opp igjen. Omkobling kan løse problemer knyttet til disse tjenestene.

  5. Omformuler hvordan du snakker med Google Home hvis det ikke svarer når du ber deg spille musikk. Det kan ha vært et midlertidig problem da du først spurte, så prøv å snakke litt annerledes og se om det hjelper.

    For eksempel i stedet for Hei Google, spill, prøv en mer generell Hei Google, spill musikk. Hvis dette fungerer, kan du prøve den originale måten du snakket på, og se om det fungerer denne gangen. Enten du vil spille Pandora, YouTube, Spotify eller YouTube Music på Google Home, må du sørge for at du også bruker disse ordene riktig. Legg til tjenesten på slutten for å spesifisere hvilken type musikk som Ok Google, spill alternativ rock på Spotify.

  6. Tøm hurtigbufferen på musikkappen din. Det er mulig at selve appen er skyld i at Google Home ikke spiller musikk. Du kan vanligvis gjøre dette gjennom innstillingene.

    Hvis du for eksempel streamer Spotify fra telefonen til Google Home, trykker du på Slett hurtigbufferen i innstillingene for å slette alle de midlertidige filene den lagrer på enheten.

    Hvis du ikke finner et cache-alternativ, sletter du appen og installerer den deretter på nytt. Dette vil slette gjenværende filer som kan ha forårsaket musikkproblemer med Google Home.

  7. Støtter musikktjenesten bare avspilling på en enhet om gangen? I så fall vil musikk slutte å spilles på Google Home hvis den samme kontoen begynner å spille musikk på en annen Home-enhet, telefon, datamaskin, TV osv.

    For eksempel vil Pandora-musikk slutte å spilles på Google Home hvis du begynner å streame fra datamaskinen din samtidig som den streamer gjennom Google Home. Du kan lese mer om det her. Faktisk støtter Spotify og YouTube Music bare avspilling av en enhet. Den eneste løsningen her, hvis det til og med er et alternativ med den tjenesten, er å oppgradere kontoen din til en plan som støtter samtidig avspilling på flere enheter. 

  8. Bekreft at det er nok båndbredde tilgjengelig i nettverket for å støtte musikkavspilling på Google Home.

    Hvis det er flere andre enheter i nettverket ditt som streamer musikk, videoer, spill osv., Er det kanskje ikke nok båndbredde til at musikken kan spilles jevnt eller i det hele tatt. Hvis det er andre datamaskiner, spillkonsoller, telefoner, nettbrett osv. Som bruker internett samtidig som Google Home har problemer med å spille musikk, kan du stoppe eller slå av de andre enhetene for å se om det løser problemet.

    Hvis du bekrefter at det er et båndbreddeproblem, men du ikke vil redusere bruken av de andre enhetene dine, kan du ringe Internett-leverandøren din for å spørre om å oppgradere internettplanen din for å støtte mer båndbredde.

  9. Tilbakestill Google Home for å fjerne enhetslenker, applenker og andre innstillinger du har tilpasset siden du først konfigurerte Google Home. Dette er en sikker måte å sikre at den nåværende programvareversjonen ikke er skyld i avspilling av musikk.

    Du må konfigurere Google Home igjen fra begynnelsen etter at du har gjenopprettet programvaren.

  10. Start ruteren på nytt. Siden det brukes så ofte for å håndtere trafikk for alle enhetene dine på nettverket, kan det hende at det kjører seg noen ganger. Omstart skal fjerne alle kinks som påvirker Google Home 's evne til å kommunisere med ruteren eller internett.

    Hva du skal gjøre når Google Home ikke kobler til Wi-Fi


  11. Fabrikkinnstiller ruteren din hvis omstart ikke er nok. Noen Google Home-brukere har funnet ut at tilbakestilling av programvaren på ruteren løser det tilkoblingsproblemet som var skyld i musikkstreamingproblemer på Google Home.

    Omstart og tilbakestilling er forskjellige. Sørg for å fullføre trinn 10 før du følger en fullstendig tilbakestilling av fabrikken.

  12. Kontakt supportteamet for Google Home. Dette burde være det siste du prøver hvis du ikke får musikken til å spille på dette tidspunktet. Gjennom denne lenken kan du be om at Googles supportteam kontakter deg via telefon. Det er også et øyeblikkelig chat og e-postalternativ.

Vi anbefaler på det sterkeste å lese gjennom veiledningen How to Talk to Tech Support før du går i telefon med Google.


Legg igjen en kommentar