Hvordan legge til ringedørklokke på Google Home

Ring-dørklokken er en smart, trådløs tilkoblet enhet, så det er grunn til at du bør kunne få den til å fungere med andre tilkoblede hjemmeenheter. Mens du kan legge til ringedøren til en Google Home-smarthøyttaler, er dens evner noe begrensede. Slik oppretter du forbindelsen og nøyaktig hva du kan gjøre med Ring og Google Home når du har fullført installasjonen.


Fungerer Ring med Google Home?

Ja det gjør det.

Internet of Things lover mye interoperabilitet mellom forskjellige smarte og tilkoblede enheter, men for at to enheter skal fungere godt sammen, må de generelt utformes fra begynnelsen for å koble til og dele informasjon. Fordi Google og Ring (eid av Amazon) er i konkurranse med hverandre når det gjelder smarte dørklokkeprodukter, har Google ikke gått ut av deres måte å gjøre Google Home kompatibelt med Ring, og dermed muligheten for Ring og Google Home til samarbeid er noe begrenset. For eksempel kan du ikke se video fra Ring-dørklokken din på en Google Home Hub-skjerm eller kaste videoen til en Google Chromecast.

Når det er sagt, kan de to enhetene fungere sammen. Når du er koblet til, kan du be Google Home om å utføre forskjellige oppgaver med Ring. Nærmere bestemt:

  • Du kan slå bevegelsesvarsler på eller av.
  • Du kan slå ringvarsler på eller av.
  • Du kan be Ring fortelle deg sist gang døren ringte.
  • Du kan be Ring om å begynne å spille inn video (deretter vil den ta opp i 30 sekunder og deretter slå den av automatisk).
  • Du kan spørre Ring om helsen eller statusen til dørklokken din, og Google Home rapporterer gjeldende batterinivå.

Slik legger du til ringedøren til Google Home

Før du begynner, må du sørge for at du har installert disse tre appene på telefonen din:

  • Google Hjem: Du kan laste ned Google Home for iPhone eller Google Home for Android.
  • Google Assistant: Du kan laste ned Google Assistant for iPhone. Hvis du har en Android-telefon, kan Google Assistant allerede være forhåndsinstallert. Hvis ikke, last ned Google Assistant for Android.
  • Ring-app: Du kan laste ned Ring for iPhone eller Ring for Android.
  1. I en nettleser på din stasjonære eller bærbare datamaskin, åpner du Google Assistant Ring-nettsiden.

  2. Velg på toppen av siden Send til enheten.

  3. I rullegardinmenyen velger du Google Home-enheten du vil koble til ringen.

  4. På telefonen din bør du få et varsel om at du trenger å koble Google til Ring-kontoen din.

  5. Trykk på varselet, og fullfør prosessen ved å skrive inn Ring-brukernavnet og passordet ditt i autorisasjonsskjemaet.

  6. Installasjonsprosessen din er fullført - du kan nå få tilgang til Ring fra Google Home.

    Hvis du foretrekker det, kan du åpne siden Ringetjenester på mobiltelefonen din. I stedet for et nettleservindu åpnes det i Google Assistant-appen, og derfra kan du trykke link for å koble ringedørklokken til Google Home.


Slik bruker du ringedøren til Google Home

Nå som den er konfigurert, kan du snakke med Ring via Google Home. Du kan si: "Hei Google, snakk med Ring." Etter at Google Home har fått tilgang til Ring, hører du Ring spør hva du vil gjøre. På dette punktet kan du si noe av følgende:

  • "Slå bevegelsesvarsler på" (Eller "slå bevegelsesvarsler av.")
  • "Slå ringvarsler på" (Eller "slå ringvarsler av.")
  • "Når ringte døren sist?"
  • "Start opptak av video."
  • "Hva er statusen til dørklokken?" (Eller "hva er helsen til dørklokken?")

Hvis du foretrekker det, trenger du ikke begynne med å si "snakk med Ring." I stedet kan du si "Hei Google, spør Ring ..." og fullfør forespørselen, avhengig av hva du vil at Ring skal gjøre fra listen over nevnte oppgaver.

Legg igjen en kommentar