Slik bruker du popup-blokkering i Internet Explorer 11

Internet Explorer 11 kommer med en popup-blokkering, som er aktivert som standard. Nettleseren lar deg sikre listen over bestemte nettsteder og endre innstillingene for popup-blokkering, inkludert varslingstype og filternivåer. Slik aktiverer eller deaktiverer du popup-blokkeringen i Internet Explorer og justerer innstillingene.

Denne informasjonen gjelder Windows-systemer med IE11-nettleseren. IE11 var nettleserens endelige versjon. I Windows 10 erstattet Microsoft Internet Explorer med Microsoft Edge, selv om IE fortsatt er i bruk.

ayushprince1996 / Pixabay


Deaktiver eller aktiver popup-blokkering

IE11 popup-blokkering er aktivert som standard. Det er enkelt å deaktivere eller aktivere funksjonen på nytt.

  1. Åpne Internet Explorer og velg verktøy (tannhjulikonet øverst til høyre i nettleseren), og velg deretter Internett instillinger.

  2. alternativer for Internett dialogboksen, gå til Privatliv fanen.

  3. Popup-blokkering delen, velg Skru på pop-up blokkerer avkrysningsruten for å blokkere popup-annonser. Fjern avmerkingen for å deaktivere popup-blokkeringen.

    IE11 popup-blokkering er aktivert som standard.

  4. Plukke ut Påfør for å gjøre endringene.


Hvordan justere IE11 popup-blokkeringsinnstillingene

Slik viser og endrer du oppførselen til IE popup-blokkering, inkludert hvordan du tillater popup-vinduer på bestemte nettsteder, endrer hvordan du blir varslet når nettleseren blokkerer en popup, og hvordan du setter popup. blokkerings begrensningsnivå.

  1. Åpne Internet Explorer og velg verktøy > alternativer for Internett > Privatliv.

  2. alternativer for Internett dialogboksen, velger du Skru på pop-up blokkerer merk av i boksen.

  3. Plukke ut innstillinger.

  4. I IE11 Innstillinger for popup-blokkering dialogboksen, gå til Adresse til nettstedet som skal tillates feltet og skriv inn adressen til et nettsted der du vil tillate popup-vinduer. Plukke ut Legg for å legge til nettstedet i safelisten.

  5. Under Varsler og blokkeringsnivå, rydde Spill av en lyd når en popup vises avkrysningsruten hvis du ikke vil høre standard lydklokkespill. Dette klokkeslettet kunngjør et blokkert popup-vindu.

    Denne funksjonen er aktivert som standard.

  6. Fjern Vis varslingslinje når en popup vises avkrysningsruten hvis du ikke vil se et varsel om at et popup-vindu ble blokkert, sammen med et alternativ for å tillate popup-vinduet.

    Denne funksjonen er aktivert som standard.

  7. Under Blokkeringsnivå, velg rullegardinpilen og velg Høy å blokkere alle popup-vinduer fra alle nettsteder, med muligheten til å overstyre denne begrensningen når som helst ved å trykke CTRL+ALT. Velg Medium til blokker alle popup-vinduer unntatt de som ligger i ditt lokale intranett eller pålitelige nettsteds innholdssoner. Velg Lav for å blokkere alle popup-vinduer, bortsett fra de som finnes på nettsteder som anses som sikre.

    Standard er Medium.


Legg igjen en kommentar