Hva er en MRIMG-fil?

En fil med MRIMG-filtypen er en Macrium Reflect Image-fil opprettet av Macrium Reflect backup-programvare for å lagre en eksakt kopi av harddisken.

En MRIMG-fil kan bygges slik at filene kan gjenopprettes til samme stasjon i fremtiden, slik at du kan se gjennom filene via en virtuell disk på en annen datamaskin, eller brukes til å kopiere alt innholdet på en harddisk til en annen. .

Avhengig av alternativene som ble valgt da MRIMG-filen ble opprettet, kan det være en full kopi av en disk som inkluderer til og med de ubrukt sektorene, eller det kan bare inneholde sektorene som inneholdt informasjon. Det kan også være komprimert, passordbeskyttet og kryptert.


Hvordan åpne en MRIMG-fil

MRIMG-filer som er Macrium Reflect Bildefiler opprettes og åpnes av Macrium Reflect. Du kan gjøre dette ved å følge trinnene nedenfor:

  1. Åpne Macrium Reflect.

  2. Plukke ut Gjenopprette.

  3. Plukke ut Bla etter et bilde eller en sikkerhetskopifil for å gjenopprette.

  4. Herfra kan du bla gjennom harddisken din etter MRIMG-filen.

  5. Velg filen og velg deretter Åpen.

  6. Her velger du Bla gjennom bildet å montere MRIMG-filen som en virtuell stasjon for å se gjennom den og kopiere ut spesifikke filer / mapper du vil gjenopprette.

Demontering av en MRIMG-fil kan oppnås gjennom Macrium Reflect under Gjenopprette > Koble fra bildet menyen.

For å faktisk gjenopprette innholdet i MRIMG-filen tilbake til den opprinnelige plasseringen i stedet for bare å bla gjennom den virtuelle stasjonen, velger du Gjenopprett bilde for å velge destinasjonen.

Du kan ikke gjøre noen endringer i filene som er inne i en MRIMG-fil. Hvis du monterer den som en virtuell stasjon, kan du kopiere filer ut og til og med gjøre endringer i dem (hvis du velger å gjøre den skrivbar), men ingen av endringene opprettholdes når du demonterer filen.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne MRIMG-filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne MRIMG-filer, kan du endre standardprogrammet i Windows.


Kan du fortsatt ikke åpne filen?

En av de enkleste grunnene til at en fil ikke vil åpne med et program som den tydeligvis skal fungere med, er fordi filen ikke egentlig er i et format som støttes av programmet. Dette kan være tilfelle hvis du har lest feil filtypen feil.

For eksempel, ved første øyekast ser MRML-filtypen ut som den sier MRIMG, men MRML-filer fungerer ikke med Macrium Reflect. MRML-filer er faktisk XML-baserte 3D Slicer Scenebeskrivelsesfiler opprettet og brukt av 3D Slicer for å gjengi 3D medisinske bilder.

Det beste du kan gjøre hvis du har prøvd alt det ovennevnte for å montere eller åpne filen, er å sørge for at det virkelig er en MRIMG-fil. Hvis ikke, kan du undersøke den faktiske filtypen for å lære hvilke programmer som kan brukes til å åpne eller konvertere den.


Legg igjen en kommentar