Hva er Bixby Vision, og hva gjør det?

Bixby Vision er en funksjon innebygd i noen Samsung Galaxy-modeller som forbedrer kameraappen med kunstig intelligens. Ved hjelp av telefonens kamera kan du bruke Bixby Vision til å identifisere steder og gjenstander kameraet kan se, handle produkter du fotograferer, oversette tekst og mer.


Hva er Bixby Vision?

Bixby Vision er en kombinasjon av flere relaterte teknologier. Siden det tilbyr å ta affære med hva programvaren oppdager i kameraet, er det en del personlig assistent. Faktisk er det bildekomponenten til Bixby, Samsungs personlige assistent som er ment å fungere på omtrent samme måte som Apples Siri og Googles Google Assistant.

Det er også delvis en utvidet virkelighetsapplikasjon. Augmented reality overlapper grafikk og informasjon over virkelige bilder. Når det gjelder Bixby Vision, identifiserer Bixby ting i kameravisningen og kan endre utseendet (for eksempel når det oversetter tekst på fremmedspråk) eller overleggsmuligheter du kan gjøre noe med, for eksempel å handle et element du retter kameraet mot.

Bak kulissene er alt dette mulig fordi Bixby Vision er basert på en maskinlæringsplattform for kunstig intelligens.


Slik kommer du i gang med Bixby Vision-appen

Bixby Vision er fullt integrert i Camera-appen. Generelt, for å bruke Bixby Vision:

  1. Start Kamera app.

  2. Pek Bixby Vision øverst til venstre på skjermen.

  3. Rett kameraet mot et objekt. Bixby Vision vil prøve å identifisere det, og etter et øyeblikk vises ett eller flere kort med forslag til hva du kan gjøre med objektet eller hvilken tilleggsinformasjon telefonen kan vise. Gå gjennom og trykk på kortene du liker.

For noen Bixby-funksjoner må du ta et ekstra skritt ved å starte den aktuelle Bixby Vision-appen først.


Hva du kan gjøre med Bixby Vision

Bixby Vision inneholder mange forskjellige funksjoner, og generelt er programvaren smart nok til å vise de riktige alternativene for uansett hvilket objekt du peker på telefonen. Her er en liste over Bixby Visions viktigste funksjoner og hvordan du kommer til dem:

Bruk Bixby Vision til å trekke ut tekst fra bilder

Bixby Vision fungerer som en skanner og skannerprogramvare for optisk karaktergjenkjenning. Rett kameraet mot litt tekst, og trykk deretter på Pakk. Den kopieres til utklippstavlen, hvor du kan redigere den eller bare kopiere og lime den inn i et annet dokument.

Bruk Bixby Vision til å handle med Amazon

Når du retter kameraet mot et objekt, vil Bixby Vision tilby å åpne Amazon Assistant-appen og finne det produktet (eller lignende) til salgs. Denne funksjonen fungerer best når du retter kameraet mot et produkt i original detaljhandelemballasje.

Finn informasjon om steder med Bixby Vision

Trykk på Sted ikonet i nederste høyre hjørne av vinduet (det er formet som en kartnål). Beveg telefonen rundt og pek i forskjellige retninger. Bixby Vision prøver å finne informasjon om plasseringen og viser den i utvidet virkelighetsmodus som overlegg rundt skjermen.

Finn lignende bilder med Bixby Vision

Rett kameraet mot et hvilket som helst objekt, og trykk på Bilder. Bixby Vision viser lignende bilder den fant online.

Oversett med Bixby Vision

Bixby Vision kan oversette tekst på et fremmed språk og legge engelsk tekst over de fremmede tegnene i kameraskjermen. For å oversette tekst, trykk på Oversette -knappen nederst i venstre hjørne av vinduet og pek telefonen mot teksten du vil oversette. Sørg for å holde telefonen stødig for best resultat.

Bruk Bixby Vision for vinsøk

Det er innebygd et spesielt vinsøkingsverktøy. Bare pek kameraet mot en vinflaskeetikett, og trykk deretter på Søk.

Flere visuelle apper

Trykk på på bunnen av skjermen Apps.

Du ser siden Spill av og utforsk, som viser flere ekstra Bixby Vision-apper. Dette er alle selvstendige opplevelser som bruker kunstig intelligens og visjon til å utføre spesielle funksjoner. Hjemmedekorasjon, for eksempel, er en AR-app som lar deg visualisere plassering av møbler rundt et rom i hjemmet ditt. sminke bruker det fremovervendte selfie-kameraet for å vise deg hvordan ansiktet ditt ser ut med forskjellige kosmetiske produkter. Det er en rekke visjonsapper i denne delen å eksperimentere med.


Legg igjen en kommentar