Hva du skal gjøre når Exodus ikke fungerer

Som ethvert annet tillegg for Kodi mediespiller, kan Exodus støte på problemer og trenger sporadisk vedlikehold. Her er hva du kan gjøre hvis du har problemer med at Exodus ikke fungerer i Kodi.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder alle versjoner av Exodus-tillegget for Kodi.


Årsaker til at Exodus ikke fungerer i Kodi

Exodus cacher mediestrømmer, og strømmen samler den fra endringer. Hvis Exodus prøver å laste en strøm fra en hurtigbuffer som ikke lenger er tilgjengelig, vil den mislykkes. Å tømme hurtigbufferen regelmessig kan bidra til å forhindre dette problemet. Hvis Exodus slutter å fungere helt, kan det være fordi en nyere versjon er tilgjengelig.

Det har vært en felles innsats fra film- og tv-industrien for å stenge streamingtillegg for Kodi. Hvis du bruker Exodus, kan Internett-leverandøren din sende deg DMCA-varsler, redusere hastigheten eller til og med blokkere innhold helt. Heldigvis kan bruk av VPN hjelpe deg med å omgå ISP-restriksjoner.

Hvis du ikke har hell med trinnene nedenfor, er det noen generelle feilsøkingstips for Kodi du kan prøve.


Hvordan fikse Exodus som ikke fungerer i Kodi

Prøv disse feilsøkingstrinnene i rekkefølge til Exodus fungerer som den skal:

  1. Tøm hurtigbufferen. For å rense hele Kodi-hurtigbufferen, må du installere et eget tillegg. Imidlertid, hvis du bare vil tømme hurtigbufferen for Exodus, kan du følge instruksjonene i delen nedenfor.

  2. Se etter en Exodus-oppdatering. Ødelagte tillegg er vanligvis en god indikasjon på at du er på grunn av en oppdatering. Gå til Add-ons > Mine tillegg > Video Add-ons > Exodus, velg deretter Oppdater for å se tilgjengelige oppdateringer. Velg den siste og installer den.

  3. Juster tidsinnstillingene. Hvis du har problemer med å finne strømmer etter å ha tømt hurtigbufferen, starter du Exodus og går til verktøy > innstillinger. Velg general og flytt deretter Tidsavbrudd for leverandører glidebryteren ned til omtrent 30.

    Den reduserte tidsavbruddsinnstillingen vil forhindre Exodus i å vente på en leverandør. Hvis en leverandør er treg, vil Exodus bare slippe den og gå videre til en annen kilde.

  4. Koble til via en VPN. Forsikre deg om hvilken enhet du bruker er koblet til internett via en VPN. Velg den nærmeste serveren som ikke har massevis av annen trafikk, og sørg for at den ikke lekker DNS-informasjon ved å utføre en DNS-lekkasjetest. Hvis mulig, implementer du en VPN-drepebryter for å sikre at ingen data kan lekke.

  5. Installer Exodus på nytt. Hvis alt annet mislykkes, bør du vurdere å installere Exodus på nytt. Gå til Add-ons > Mine tillegg > Video Add-ons > Exodus, velg deretter Avinstaller. Dette vil avinstallere Exodus helt fra Kodi. Naviger til Exodus-tilleggssiden igjen, og velg deretter Install knapp.

  6. Se etter et nytt depot eller bytt tillegg. Det er alltid en sjanse for at Exodus vil bli droppet og vedlikeholdt igjen. Det er også en sjanse for at et annet depot blir det primære hjemmet for Exodus. Kodi-landskapet er på ingen måte statisk, og du vil finne tillegg som stiger og faller. Ta en titt på alternativer som Covenant, Gaia eller Exodus Redux.


Hvordan tømme hurtigbufferen for Exodus

Slik tømmer du Exodus-hurtigbufferen i Kodi:

  1. Start Exodus fra Kodi-hjemmemenyen.

  2. Plukke ut verktøy i Exodus-menyen.

  3. Plukke ut Cache-funksjoner.

  4. Rull ned og velg Fjern all hurtigbuffer.

  5. Plukke ut Ja for å bekrefte og tømme Exodus-hurtigbufferen.

Legg igjen en kommentar