Slik sletter du Yahoo Mail-kontoen din permanent

Med bare noen få trinn kan du stenge hele Yahoo Mail-kontoen din og tilbakekalle tilgangen til e-postadressen din, fjerne alle e-postmeldingene dine og forhindre at folk sender meldinger til deg.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder desktopversjonen av Yahoo Mail som er tilgjengelig via en nettleser.


Hva betyr det å slette en Yahoo Mail-konto?

Slette en Yahoo Mail-konto betyr ikke bare at e-postene dine blir fjernet, og du mister tilgangen til kontoen din, men du vil heller ikke lenger ha tilgang til My Yahoo-innstillingene, Flickr-kontoen og bildene dine og andre data lagret i Yahoos tjenester.

Hvis du betaler for noen Yahoo-abonnementstjenester, må du huske å si opp disse abonnementene først for å unngå uventede betalinger. Det samme gjelder hvis du har et Flickr Pro-medlemskap.

Å stenge Yahoo-kontoen din vil ikke kansellere automatiske kostnader tilknyttet kontoen din. Når du lukker Yahoo Mail-kontoen din, vil alle som prøver å sende en melding til e-postadressen umiddelbart motta en leveringsfeilmelding. For å unngå forvirring og bekymring, må du fortelle dine venner og kontakter at du er i ferd med å lukke Yahoo Mail-kontoen din - både fra e-postadressen du planlegger å bruke i fremtiden (slik at de enkelt kan svare for å nå deg) og fra din Yahoo Mail-adresse (for å sikre at meldingen er mottatt).

Se delen nederst på denne siden for mer informasjon om hva som vil skje etter at du har slettet Yahoo-e-postadressen og kontoen din.


Hvordan slette Yahoo Mail-kontoen din

  1. Åpne Yahoos "slett bruker" -side og skriv inn brukernavnet ditt. Klikk neste.

    Hvis du ikke ser et alternativ for å avslutte kontoen din, og tror du kan ha en BT Yahoo Mail-konto i stedet, se nedenfor.

    Du kan gjenopprette det glemte passordet til Yahoo Email hvis du ikke er sikker på hva det er.

  2. Skriv inn passordet ditt. Hvis du har konfigurert en kontonøkkel, vil Yahoo sende en melding til mobiltelefonen din for å autentisere deg.

  3. Les teksten på siden "Før du fortsetter, bør du vurdere følgende informasjon." Den beskriver hva du mister når du sletter Yahoo Mail-kontoen din. trykk Fortsett å slette kontoen min.

  4. Skriv inn e-postadressen din igjen i feltet.

  5. Plukke ut Ja, avslutt denne kontoen.

    Du vet at det fungerte hvis du ser en melding som sier "Kontoen din er deaktivert og planlagt for sletting."

  6. Press Har det for å gå tilbake til Yahoos hjemmeside.

I noen tilfeller vil ikke Yahoo faktisk fjerne alt i opptil 180 dager, men det avhenger i stor grad av landet du registrerte deg fra. Data som er koblet til en Yahoo Finance Premium-konto, kan lagres i tre kalenderår.


Hvordan avbryte en BT Yahoo Mail Premium-konto

Hvis du har Yahoo Mail-kontoen din med British Telecommunications (BT), kan du ikke si opp tjenesten ved å avslutte Yahoo Mail-kontosiden. Du kan imidlertid kontakte BT direkte for å slette Yahoo Mail Premium-kontoen din.

Ting å huske

Her er noen viktige ting du må være oppmerksom på når det gjelder å slette Yahoo-kontoen din:

  • Hva vil skje med Yahoo Mail-brukernavnet og e-postadressen min? Brukernavnet og e-postadressen din vil være tilgjengelig for andre å bruke i fremtiden, så de kan motta meldinger som er ment for deg hvis avsendere fortsatt bruker den gamle e-postadressen din.
  • Kan jeg aktivere en lukket Yahoo Mail-konto på nytt? Ja, du kan aktivere kontoen din på nytt selv etter at du har merket den for sletting. For å åpne en slettet Yahoo Mail-konto på nytt, er det bare å logge på kontoen innen 30 dager etter at du har slettet den. Du kan gjøre dette gjennom den vanlige nettsiden til Yahoo Mail. Når du har aktivert kontoen på nytt, kan du begynne å motta e-post igjen, men vet at du ikke vil kunne se e-post som ble sendt til kontoen mens den ble lukket.
  • Hva skjer med e-post sendt til adressen min etter at jeg har lukket Yahoo Mail-kontoen min? I mellomtiden (starter så snart du lukker kontoen din), vil avsendere som prøver å sende en melding til din slettede Yahoo Mail-konto adresse, motta en leveringsfeilmelding.

Meldingen kan si noe slikt:

SMTP 554 leveringsfeil: dd Beklager at meldingen din til ***@yahoo.com ikke kan leveres. Denne kontoen er deaktivert eller avsluttet [# 102]. - mta ***. post. ***. yahoo.com

Denne meldingen vises imidlertid ikke lenger hvis du aktiverer kontoen din på nytt som beskrevet ovenfor.


Legg igjen en kommentar