De 6 beste måtene å konvertere YouTube til MP3

En YouTube til MP3-omformer lar deg laste ned en YouTube-video som en MP3-fil, en perfekt løsning hvis alt du vil ha ut av en video er lyden. Du kan deretter lage en ringetone ut av YouTube-videoen, legge til MP3 i musikksamlingen din, etc.

Det er dusinvis, om ikke hundrevis, av disse gratis omformerne der ute som du kan velge mellom, men ikke alle er like. Noen YouTube-omformere er veldig treg når de konverterer og laster ned, og andre er fulle av annonser eller forvirrende å bruke.

Chieh Lee En / Web 

Listen vi har samlet nedenfor inneholder bare de beste YouTube til MP3-omformerne, hver med sitt eget sett med unike funksjoner, pluss noen få andre måter å få lyd ut av en YouTube-video som du kanskje ikke har sett før.

Når du har fått MP3 fra YouTube-videoen, kan du bruke en gratis lydfilkonverter for å lagre den på M4R for en iPhone-ringetone eller et hvilket som helst annet lydformat du vil ha.

De fleste dedikerte YouTube-omformere inkluderer ikke lyd fra annonseinnhold. Annonser er helt atskilt fra videoer, og er ikke inkludert når du konverterer en video til MP3 eller noe annet lyd- / videoformat.


Er det lovlig å konvertere YouTube-videoer til MP3?

Helt ærlig: ja og nei. Å laste ned videoer fra YouTube eller trekke ut lyd fra YouTube-videoer er 100 prosent trygt og lovlig bare hvis det er det opprinnelige innholdet du laster ned (du er den opprinnelige skaperen og lasteren opp av videoen) eller du har skriftlig tillatelse fra personen eller gruppen som eier retten til videoen.

En annen måte du kan få gratis innhold fra YouTube er hvis opplasteren inkluderer en offisiell nedlastingskobling eller hvis innholdet er offentlig.

Hva dette betyr, er selvfølgelig at du ikke lovlig kan bruke YouTube som din egen personlige musiksamlingskilde, uten å laste ned sanger uten tillatelse fra videoer lastet opp av andre, selv om de er til din egen personlige bruk og du ikke har tenkt på dele dem med venner.

15 beste nettsteder for lovlig nedlasting av gratis musikk


YouTube Downloader-nettsted

Det er flere nettsteder du kan bruke til å konvertere YouTube-videoer til MP3. Noen eksempler inkluderer Mp3Skull, Ytmp3.cc og Y2mate.com.

Avhengig av verktøyet, har du kanskje flere alternativer enn bare MP3, inkludert 3GP, WEBM, MP4 og M4A.

For de fleste av dere er dette ganske enkelt den enkleste måten å hente ut lyd fra en YouTube-video.

Mediahuman YouTube til MP3 Converter

Hvis du vil ha et fullverdig skrivebordsprogram for å trekke ut og konvertere YouTube-videoer til MP3, er MediaHuman YouTube til MP3 Converter det aller beste alternativet for Windows, Mac og Ubuntu.

Det er flere eksepsjonelle funksjoner som ingen andre programmer eller tjenester i denne listen har, og mange virkelig spesifikke alternativer du kan fikle med for å tilpasse programmet og få det til å fungere akkurat slik du vil.

Batchnedlastinger og import av flere lenker støttes, slik at du kan stille i kø og laste ned mer enn en MP3-fil samtidig. Koble det til alternativet "Start nedlasting automatisk", så laster du ned mange YouTube-MP3-filer på kort tid.

MediaHumans YouTube MP3-nedlasting støtter også nedlastinger av spillelister, slik at du umiddelbart kan hente alle videoene fra en spilleliste og konvertere hver video til en egen MP3. Den kan til og med spore en spilleliste for nye videoer og deretter automatisk laste ned MP3-ene.

Denne YouTube til MP3-omformeren lar deg også konfigurere iTunes-import slik at MP3-filer automatisk lastes inn i iTunes, noe som er perfekt hvis du planlegger å holde de nedlastede MP3-ene dine synkronisert med iPhone eller iPad.

Her er noen andre bemerkelsesverdige funksjoner: båndbreddekontroll, egendefinerte bithastighetsinnstillinger, M4A og OGG-utgang, automatisk avstengingsalternativ når filene er lastet ned, YouTube-pålogging for å få tilgang til private videoer, endre navn på tittelen og annen informasjon før nedlasting, og støtte for nedlasting av MP3 fra andre nettsteder som SoundCloud, Facebook og Vimeo.

Hvis du leter etter et annet skrivebordsbasert alternativ, kan du prøve MiniTool uTube Downloader.


Dokumenter iPhone-app

Å laste ned musikk og andre lydfiler direkte til en iPhone er ikke like lett som det er på Android fordi iPhones ikke er bygget på en måte som tillater denne typen ting.

I stedet må du gjøre to ting: bruk en bestemt app som støtter nedlasting av filer, og last deretter ned MP3 til telefonen med en online YouTube til MP3-omformer.

 1. Installer Documents by Readdle på telefonen.

  Det er andre apper som dokumenter som kan laste ned filer, men vi har funnet ut at denne fungerer best, spesielt hvis du vil kunne låse telefonen og fortsatt høre på musikk (du kan ikke gjøre det med iOS YouTube-appen ).

 2. Åpne Dokumenter og trykk på det lille nettleserikonet nederst i hjørnet.

 3. Besøk Mp3Skull (eller hvilken som helst annen YouTube-lydnedlastingsprogram) og finn videoen du vil laste ned som MP3. Du kan også lime inn lenken til videoen hvis du allerede har kopiert en direkte lenke fra en e-post, en tekstmelding, YouTube-appen, nettleseren din osv.

 4. Bruk nedlastingsalternativet for å lagre MP3 på enheten.

 5. Når du blir spurt, skriv inn et navn på MP3 og velg deretter en mappe du vil lagre den i, eller bruk standardmappen.

  Hvis du ikke blir bedt om et filnavn når du trykker på for å laste ned MP3, holder du knappen nede i stedet, og velger deretter nedlastingsalternativet.

 6. Plukke ut Ferdig for å laste ned MP3 til iPhone.

Du kan spille av MP3-filen fra hvilken mappe du valgte i trinn 5. Bruk knappen i nederste venstre hjørne av Dokumenter-appen for å gå tilbake til mappene og åpne MP3.

Hvis du ikke liker å bruke dokumenter, kan du prøve frakoblede filer og nettleser eller filer, to veldig like iPhone YouTube-lydnedlastere som lar deg lagre MP3-filer direkte på telefonen.


Audacity

Selv om det ikke er like enkelt å bruke som MediaHumans verktøy nevnt ovenfor, er Audacity et annet populært alternativ for Windows, Linux og macOS.

Audacity er et gratis lydopptaks- og redigeringsprogram, så måten det fungerer for YouTube-konverteringer er ganske enkelt: ta opp hva som helst lyden datamaskinen lager og lagre den deretter i en MP3-fil!

For å gjøre dette må du endre noen innstillinger i Audacity og sørge for at ingen andre lyder spiller på datamaskinen din, siden den tar opp noe som er sendt til høyttalerne.

Vår gjennomgang av Audacity

Nedenfor er detaljerte trinn, først for Windows, deretter macOS:

Windows

 1. Last ned Audacity og installer den på datamaskinen din.

 2. Gå til Rediger > Preferanser for å åpne innstillingene.

 3. Plukke ut Enheter til venstre.

 4. Fra Interface seksjonen øverst, endre Vert: alternativ til Windows WASAPI.

 5. Fra samme vindu, i Innspilling delen nederst, endre Enhet: alternativet for å være utgangsenheten, som høyttalerne eller hodetelefonene dine.

 6. Velg OK å lagre og avslutte.

 7. Fra en nettleser (spiller ingen rolle hvilken), åpne videoen du vil “konvertere” til MP3, og vær så klar til å trykke på opptaksknappen i Audacity så raskt du kan.

  Det, eller du kan begynne å ta opp i Audacity først og deretter starte videoen, men da må du kanskje gjøre litt redigering i Audacity for å fjerne stillhet i begynnelsen.

 8. Trykk på stoppknappen i Audacity for å stoppe opptaket.

 9. Gå til for å lagre opptaket på MP3 filet > Eksport > Eksporter som MP3, og lagre MP3 et sted du kan finne senere.

MacOS

 1. Last ned Audacity og Soundflower - som lar oss dirigere lyden fra YouTube til Audacity - og deretter installere dem begge.

  Når du har lastet ned og åpnet Soundflower, starter du Soundflower.pkg filen for å faktisk bruke installasjonsprogrammet. Hvis den ikke installeres, går du til system~~POS=TRUNC > Sikkerhet og personvern og velger å Allow ved siden av meldingen "blokkert for lasting".

 2. Fra Apple-menyen velger du system~~POS=TRUNC og deretter Lyd.

 3. på Produksjon fanen av Lyd skjerm, velg Lydblomst (2ch) som utdataenheten.

 4. I Audacity Preferanser skjermen, via Audacity > Preferanser, åpne Enheter fanen til venstre.

 5. Under Innspilling delen velger Lydblomst (2ch) som den Enhet: alternativet.

 6. Åpne Innspilling kategorien til venstre og aktiver Programvare gjennomføring av innspill slik at du kan høre videoen mens den spilles.

 7. Velg OK for å lagre endringene.

 8. Åpne en nettleser til YouTube-videoen du til slutt vil lagre til MP3. Vær klar til å trykke på spill av den videoen, men vær også forberedt på å trykke på opptaksknappen i Audacity.

  Du kan gjøre en av dem først (dvs. spille av videoen og deretter trykke på opptaksknappen eller omvendt), men du kan gå glipp av litt av begynnelsen av videoen hvis du starter den før du begynner å spille inn.

 9. Bruk stoppknappen i Audacity for å avslutte opptaket.

 10. Gå til filet > Eksport > Eksporter som MP3 for å lagre opptaket i en MP3-fil.

 11. For å sikre at datamaskinen din vil spille av lyder normalt igjen, gjenta trinn 3, men velg Interne høyttalere denne tid.

Hvis MP3 har andre lyder som en annonse som ble spilt i begynnelsen av videoen, litt stillhet eller noen som snakket til slutt, er det enkelt å klippe dem ut med Audacity.

Andre lyder som e-postvarsler eller feillyder som er blandet med lyden er litt vanskeligere å fikse. Hvis det skjer, lukker du det som bråket, og prøver å spille inn igjen for en renere MP3.

Hvis Audacity ikke vil lagre til MP3 og i stedet viser en melding om en manglende lame_enc.dll-fil eller libmp3lame.dylib-fil, kan du se denne feilsøkingsveiledningen for å få hjelp. Det er et vanlig problem som det er lett å fikse.

nettleser

Nok en måte å laste ned YouTube-videoer på er med nettleseren din. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor veldig nøye for å få MP4-versjonen av YouTube-videoen, som du deretter konverterer til MP3.

Å bruke en nettleser som YouTube MP3 / lydnedlastingsprogram er definitivt en mer avansert og trukket prosess sammenlignet med å bruke en av de dedikerte omformerne som er oppført ovenfor, men vi har lagt den til her som et alternativ i tilfelle du heller vil gå denne ruten .

Disse instruksjonene er ment spesielt for Chrome- og Firefox-brukere, men de kan kanskje også tilpasses andre nettlesere. Opera og Edge fungerer for eksempel nesten på samme måte som Chrome.

 1. Åpne videoen du vil laste ned som MP3. Du kan sette den på pause for nå.

 2. Når videosiden er åpen, start utviklerverktøymenyen.

  Windows (Chrome): I det øverste høyre hjørnet av Chrome åpner du den tre-prikkede menyknappen og finner Flere verktøy > Utviklerverktøy. Hurtigtasten er Ctrl + Skift + I (store bokstaver "i").

  Windows (Firefox): Åpne Firefox-menyen øverst til høyre og velg Webutvikler> Inspektør (Ctrl + Skift + C fungerer også).

  Mac (Chrome): Bruk den stiplede menyen øverst til høyre for å finne Flere verktøy > Utviklerverktøy, eller treffer Kommando + Alternativ + I (store bokstaver "i") hurtigtast.

  Mac (Firefox): Gå til menyknappen øverst til høyre på skjermen Web Developer > Inspektør, eller åpne den med tastaturet via Kommando + Alternativ + C.

 3. Endre brukeragenten til nettleseren din slik at du kan lure YouTube til å tro at du får tilgang til videoen fra en mobil nettleser. Dette er den eneste måten å sikre at videoen faktisk kan lastes ned.

  Chrome: Fra det øverste høyre hjørnet av utviklerverktøy, rett ved siden av x -knappen, er en annen prikket menyknapp. Bruk den til å åpne Flere verktøy > Nettverksforhold. Fjern merket Velg automatisk, og velg Firefox - iPhone.

  firefox: Gå til adresselinjen fra en ny fane about: config og bekreft "risikomeldingen" (hvis du ser den). I søkeboksen som vises, søk etter general.useragent.override. Hvis det mangler (sannsynligvis er det), velger du String og velg deretter plusstegnet til høyre. Gi den denne verdien:

  Mozilla / 5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 8_3 som Mac OS X) AppleWebKit / 600.1.4 (KHTML, som Gecko) FxiOS / 1.0 Mobile / 12F69 Safari / 600.1.4

 4. Gå tilbake til YouTube-siden hvis du ikke allerede er der, og oppdater den, men hold utviklerverktøymenyen åpen. Siden skal endres litt, og videoen vil fylle nesten hele skjermen.

  Hvis Firefox eller Chrome automatisk omdirigerer deg tilbake til skrivebordssiden, velger du lenken som sier for å gå tilbake til mobilversjonen av YouTube.

 5. Start videoen igjen, og hold utviklerverktøyvinduet åpent. Sett den på pause etter at den har spilt i noen sekunder.

 6. Fra utviklerverktøyvinduet, finn det lille musepekerikonet - det lar deg velge hvilket element du vil inspisere på siden. Det skal være øverst til venstre i vinduet.

 7. Med dette verktøyet aktivert, velg videoen.

 8. Tilbake i utviklerverktøyvinduet, se etter en seksjon som inneholder en veldig lang URL. Det begynner med teksten src = "https: // og er sannsynligvis blå, og kan til og med være uthevet allerede. Etter noen tilfeldige tegn skal det være som leser .googlevideo.com / videoplayback.

  Ser du ikke denne lenken? Åpne Network på utviklerverktøymenyen og velg videoplayback oppføring for å finne lenken til høyre i Headers seksjon.

  Dobbeltklikk, dobbeltklikk eller velg URL-adressen manuelt for å markere den, og kopier deretter lenken ved å høyreklikke eller trykke og holde nede teksten og velge kopieringsalternativet. Du kan også bruke tastaturet: Ctrl + C i Windows eller Command + C i macOS.

  Hvis du fortsatt ikke finner lenken, kan du prøve å utvide  linjer ved å velge dem. Start rett under linjen som ble uthevet da du valgte videoen i siste trinn.

 9. Åpne en ny fane i Chrome eller Firefox og lim inn URL-adressen i adresselinjen, og trykk deretter Enter for å åpne den. Hele siden skal se annerledes ut enn YouTubes vanlige nettsted, men videoen skal begynne å spilles normalt.

  Avhengig av hvordan den ble kopiert, kan det være litt unødvendig tekst i begynnelsen og slutten og videoen som forhindrer at den åpnes. Hvis siden ikke lastes inn, må du slette den src = " fra begynnelsen og " fra slutten slik at URL-en starter med https:// og ender med en bokstav eller et tall (ikke et anførselstegn).

 10. Høyreklikk eller trykk og hold på videoen, velg lagringsalternativet og velg et sted på datamaskinen du vil lagre den på. Det kan til og med være en nedlastingsknapp nederst i hjørnet av videoen du kan velge i stedet.

Videoen lastes mest sannsynlig sammen med MP4-filtypen, men det kan være WEBM. Uansett, bruk Any Video Converter-programmet, FileZigZag-nettstedet eller en av disse gratis videofilkonvertererne for å lagre videoen til MP3.

Nettleseren lagrer kanskje ikke videoen med filtypen. Hvis dette skjer, er det bare å gi nytt navn til videoplayback fil å ha .mp4 vedlagt helt til slutt.

Det er lite sannsynlig at du vil fortsette å bruke YouTube som om du var på en mobil enhet siden skjermstørrelsen er helt annerledes enn desktopversjonen. Så, for å reversere disse trinnene i Chrome, er det bare å gå tilbake til trinn 3 og sørge for Velg automatisk er sjekket. I Firefox, søk etter strengen du laget, og velg deretter søppelikonet til høyre for den.

VLC Media Player

VLC er en gratis, utrolig allsidig video- og lydfilspiller, og den fungerer bra for nedlasting av YouTube-videoer til MP4-format i Windows, macOS og Linux.

Når videoen er i MP4-format, kan du konvertere den til MP3 på samme måte som du kan når du bruker nettlesermetoden du nettopp har lest om ovenfor.

Slik får du MP4 med VLC:

 1. Last ned VLC.

 2. Åpne nettverksalternativene:

  • Windows: Gå til Media > Åpne nettverksstrøm.
  • MacOS: Bruke Fil> Åpne nettverk alternativet.
 3. Lim inn YouTube-videoens URL i tekstboksen i den Network fanen.

 4. Velg Spille i Windows eller Åpen i macOS for å begynne å spille av videoen i programmet.

 5. Etter at den har startet (du kan sette den på pause hvis du vil), kopier den virkelige URL-en som VLC streamer:

  • Windows: Gå til verktøy > Codec informasjon. Fra Codec fanen, kopier den lange URL-en nederst ved siden av Sted:.
  • MacOS: Finn Vindu > Medieinformasjon menyvalg. Åpne general fanen og kopier URL-adressen fra Plassering tekstboks.

  Tatt i betraktning hvor lang denne nettadressen er, vil det være lurt å forsikre deg om at du har kopiert det hele ved å velge det hele (Ctrl + A or Command + A) før du kopierer den (Ctrl + C or Command + C).

 6. Lim inn URL-en i nettleseren din, det være seg Chrome, Edge, Internet Explorer, Firefox, etc.

 7. Når den begynner å lastes, høyreklikker du eller holder inne videoen og velger lagringsalternativet fra den menyen. Du kan også trykke på Ctrl + S or Kommando + S snarvei for å lagre MP4, eller velg Last ned knappen hvis du ser en.

Konverter nå MP4 til en MP3-fil for effektivt å trekke ut lyden fra YouTube-videoen.


Legg igjen en kommentar