Slik løser du D3dx9_37.dll ikke funnet eller mangler feil

D3dx9_37.dll-problemer er forårsaket på en eller annen måte av et enkelt problem - et problem av noe slag med Microsoft DirectX.

D3dx9_37.dll-filen er en av mange lignende filer i DirectX-programvaresamlingen. Siden DirectX brukes av de fleste Windows-baserte spill og avanserte grafikkprogrammer, vises d3dx9_37.dll-feil vanligvis bare når du bruker disse programmene.

Ethvert av Microsofts operativsystemer siden Windows 98 kan påvirkes av d3dx9_37.dll og andre DirectX-problemer. Dette inkluderer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


D3dx9_37.dll feil

D3dx9_37.dll feil kan vises på datamaskinen din på flere måter. Mange av de vanligste d3dx9_37.dll feilmeldingene er oppført her:

 • D3DX9_37.DLL ikke funnet
 • D3dx9_37.dll ikke funnet. Hvis du installerer på nytt, kan det hjelpe
 • Filen d3dx9_37.dll ikke funnet
 • Filen d3dx9_37.dll mangler
 • D3DX9_37.DLL mangler. Bytt ut D3DX9_37.DLL og prøv igjen

Feilmeldingen d3dx9_37.dll kan gjelde for ethvert program som bruker Microsoft DirectX, men det er oftest sett i videospill, som når spillet startes.

I ikke-spillprogrammer kan det oppstå en d3dx9_37.dll-feil før visse avanserte grafiske funksjoner i programmet brukes, eller når programmet først starter.

Noen vanlige programmer og spill som har vært kjent for å generere d3dx9_37.dll-feil inkluderer ipanels, GRID, Utherverse, Hard to be a God, og mer.


Slik løser du D3dx9_37.dll feil

Ikke under noen omstendigheter, last ned d3dx9_37.dll DLL-filen individuelt fra hvilket som helst DLL-nedlastingsside. "Det er flere forskjellige grunner til at nedlasting av DLL-filer fra disse nettstedene aldri er en god ide. Hvis du allerede har lastet ned d3dx9_37.dll fra en av disse DLL-nedlastingssidene, fjern den fra hvor du legger den og fortsett med følgende trinn.


 1. Start datamaskinen på nytt hvis du ikke har gjort det ennå. Feilen d3dx9_37.dll kan være et engangsproblem, og en enkel omstart kan fjerne det helt.

 2. Installer den nyeste versjonen av Microsoft DirectX. Oppgradering til den siste versjonen av DirectX vil ofte fikse en d3dx9_37.dll ikke funnet feil.

  Microsoft slipper ofte oppdateringer til DirectX uten å oppdatere versjonsnummer eller bokstav, så sørg for å installere den nyeste versjonen selv om versjonen din er teknisk den samme.

  Det samme DirectX-installasjonsprogrammet fungerer med alle versjoner av Windows, inkludert Windows 10, 8, 7, Vista og XP. Den erstatter alle manglende DirectX 11-, DirectX 10- eller DirectX 9-filer.

 3. Forutsatt at den siste DirectX-versjonen fra Microsoft ikke løser d3dx9_37.dll-feilen du mottar, se etter et DirectX-installasjonsprogram på spillet eller applikasjons-CD eller DVD. Vanligvis, hvis et spill eller et annet program bruker DirectX, vil programvareutviklerne ta med en kopi av DirectX på installasjonsplaten.

  Noen ganger, men ikke ofte, passer DirectX-versjonen på platen bedre for programmet enn den siste versjonen som er tilgjengelig online.

 4. Avinstaller spillet eller programvaren og installer det på nytt. Noe kan ha skjedd med filene i programmet som samhandler med d3dx9_37.dll, og en ominstallering kan ta seg av problemet.

 5. Gjenopprett d3dx9_37.dll-filen fra den siste DirectX-pakken. Hvis trinnene ovenfor ikke har fungert for å løse d3dx9_37.dll-feilen, kan du prøve å trekke ut d3dx9_37.dll-filen individuelt fra DirectX-pakken.


 6. Oppdater driverne for skjermkortet. Selv om det ikke er den vanligste løsningen, kan oppdatering av driverne for skjermkortet på datamaskinen i noen situasjoner rette på dette DirectX-problemet.


Legg igjen en kommentar