Bytte SIM- og minnekort: Samsung Galaxy S7 eller Edge

Gitt de vannavstøtende egenskapene til Samsung Galaxy S7 og S7 Edge, må minnekort- og SIM-kortsporene være tett forseglet for å beskytte dem mot å bli våte. Lær hvordan du tar fra hverandre telefonen for å bytte ut SIM- og minnekort for Galaxy S7-enheten.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for Samsung Galaxy S7 og S7 Edge smarttelefoner, men disse trinnene kan også fungere for andre Samsung-modeller.


Slik bytter du SIM-kortet og minnekortet i en Samsung Galaxy S7 Edge

SIM- og minnekortene ligger på samme sted på begge enhetene: telefonens overkant, som er preget av et tynt rektangulært spor med et lite pinhull. Forsikre deg om at telefonen er slått av før du begynner:

  1. Finn din Samsung Galaxy S7 Edge utkastpinne. Hvis du kjøpte din Samsung Galaxy S7 Edge helt ny, finner du en liten metallnøkkel i esken, som du kan bruke til å få tilgang til SIM- og minnekortene.

    Hvis du ikke har utkaststiften, kan du bruke en rettet binders.

    Web / Jason Hidalgo

  2. Åpne SIM / minnekortskuffen. Sett utkaststiften (eller binders) inn i hullet for å få skuffen til å springe ut. Trekk forsiktig i kantene på skuffen for å fjerne det.

    Web / Jason Hidalgo

  3. Plasser SIM / minnekortet på skuffen. Match formen på de innfelte områdene med SIM-kortet og / eller microSD-kortet. Navnet og merket på begge kortene skal vende opp, og den gulldelen av SIM-kortet skal vende ned.

    For enheter som ikke har et SIM- eller minnekort installert ennå, vil du legge merke til to rektangulære åpninger. Den større er for minnekortet, og den mindre indre fordypningen er for SIM-kortet. 

    Web / Jason Hidalgo

  4. Bytt ut skuffen. Sett skuffen forsiktig tilbake i telefonen og skyv til den sitter på plass.

    Web / Jason Hidalgo


Slik bytter du SIM-kortet og minnekortet i en Samsung Galaxy S7

For de som eier den vanlige Samsung Galaxy S7, er prosedyren i utgangspunktet den samme:

  1. Åpne SIM / minnekortskuffen. Bruk utkaststiften eller en rettet binders til å presse inn i pinhullet for SIM- og minnekortskuffen. Brettet skal stikke ut etter bruk av den nødvendige mengden kraft.

    Web / Jason Hidalgo

  2. Bytt ut SIM / MicroSD-kortet, og sett deretter skuffen tilbake. Juster SIM-kortet eller minnekortet i skuffen, og skyv skuffen forsiktig tilbake i spalteåpningen. Trykk på den til skuffen er forseglet.

    Web / Jason Hidalgo

Legg igjen en kommentar