Hvordan bruke appen Samsung My Files for å finne nedlastinger

Hvis du er en Samsung Galaxy-bruker, er Samsung My Files-appen forhåndsinstallert på Galaxy-telefonen din, og det gjør det enkelt å organisere alle filer du har lagret på enheten. Samsung My Files er ganske enkel å bruke, og det er en fin måte å rydde opp i telefonen din hvis du pleier å laste ned mange ting.

Appen Mine filer har eksistert lenge - hvis du har minst en Samsung Galaxy 3, bør appen være på telefonen din. Du kan også laste den ned fra Google Play Store hvis du har en kompatibel enhet.


Hvordan finner jeg appen Mine filer?

Med mindre du allerede har opprettet en snarvei, kan Mine filer-appen være litt begravet. Slik finner du det.

  1. Åpne din App skuff. Du kan gjøre dette gjennom en rekke metoder, avhengig av enheten. Du kan bare trykke Apps, trykk og hold på en tom del av startskjermen, eller sveip opp eller ned fra startskjermen.

  2. Hvis du ikke ser Mine filer, kan det hende du må sveipe til venstre eller høyre for å gå gjennom appene dine. Det kan også være i en mappe, så se i Samsung eller Tools hvis du ikke ser det i App-skuffen.

  3. Når du har funnet den, trykker du på Mine filer for å åpne appen. Herfra kan du bruke den til en rekke funksjoner.


Bruk Mine filer til å finne nedlastingsmappen din og mer

Det beste med Samsung My Files-appen er at den grupperer alle filene på enheten din i en rekke kategorier, noe som gjør det enkelt å sortere gjennom og finne det du leter etter.

Du kan trykke på forskjellige seksjoner, for eksempel Bilder or dokumenter, for å enkelt finne de tingene du leter etter. Hvis du nettopp lastet ned noe nytt, kan du trykke på Nedlastinger for å gå til nedlastingsmappen og få tilgang til eller slette filer.

Hvis du trykker på en fil, åpnes den med den tilsvarende appen. Hvis du trykker og holder nede, kan du velge flere filer samtidig. Kontekstsensitive ikoner vises når du velger filer, noe som gjør dem enkle å dele eller slette, om nødvendig.

Legg igjen en kommentar