Beste gratis chatterom på meldingsapper

Foreldre: Opplær alltid deg selv og barn om farene ved online rovdyr. Lær hvordan du overvåker barnets aktiviteter online (også på smarttelefoner!), Blokkerer tilgang til nettsteder eller deaktiverer et webkamera hvis du er bekymret for at barnet ditt har tilgang til disse og andre lignende nettsteder.

Har du noen gang logget på favorittmeldingsappen din bare for å finne ut at vennene dine ikke er tilgjengelige for å chatte? Heldig for deg, vi har samlet en liste over de beste stedene hvor du kan møte og chatte med nye venner. 

Enten du ønsker å chatte med venner lokalt, leter etter kjærlighet eller romantikk, vil diskutere nyheter eller sport, eller til og med bytte oppskrifter, kan du absolutt finne alt det og mer ved å bruke følgende meldingsplattformer:


Nappe

Twitch ble opprinnelig kjent som et sted for videospillentusiaster å møte, chatte og se talentfulle spillere konkurrere mot hverandre. Siden starten har den Amazon-eide videoplattformen imidlertid utvidet seg til andre kategorier. Twitch Creative er et sted hvor du kan få kontakt med folk som har lignende interesser, og det er et svimlende utvalg av tilgjengelige alternativer. Enten syltetøyet ditt er matlaging, sying, skriving, dataprogrammering eller maling, er det et samfunn på Twitch av likesinnede du kan koble deg til.

Twitch tilbyr en veldig underholdende opplevelse som gjør det mulig for brukeren å se på noen som praktiserer håndverket sitt (for eksempel tilberede en oppskrift), og chatte via et robust og brukervennlig chatgrensesnitt med andre seere. Det er et flott sted å se på eksperter og hobbyister som finpusser ferdighetene sine mens de kontakter andre. Twitch er gratis - selv om du i mange tilfeller også har muligheten til å donere eller abonnere på innholdsskapere som kringkaster tjenesten. Plattformen er tilgjengelig online så vel som på mobile enheter. Ta en titt på guiden vår til Twitch, og besøk Twitch.tv for å registrere deg.


Badoo

Vil du få nye venner, enten lokalt eller over hele kloden, for nye vennskap og kanskje dating? Badoo kan være plattformen for deg. Badoo er tilgjengelig på nettet og på mobile enheter, og er en gratis tjeneste som forbinder brukere fra hele verden. Selv om det først og fremst er en datingapp, har du muligheten til å spesifisere hva du er der for - å få nye venner, chatte eller date. Tjenesten har en "nærliggende" funksjon som lar deg finne nye venner i ditt område hvis du ønsker det. Badoo har også et verdensomspennende publikum, så du kan potensielt møte nye venner over hele kloden.

Tjenesten er gratis, men det er "Superpowers" som kan kjøpes for Badoo-kreditter (som du kjøper), som lar deg få ekstra eksponering for potensielle nye venner. Registrer deg i dag på Badoo.com.


Rawr Messenger

Rawr Messenger er en relativt ny app som lar deg chatte via en 3D-avatar på mobilenheten din. Ganske kult! Last ned og åpne appen, så får du en avatar som kan tilpasses med et stort utvalg av alternativer - alt fra kroppsform til øyenfarge til sko - og begynn deretter å chatte. Appen gir muligheten til å få kontakt med vennene dine på Facebook, eller invitere venner direkte, men tilbyr også muligheten til å chatte med nye venner. Når du har lastet ned og installert appen, trykker du på meldingsikonet øverst til høyre på skjermen, og deretter trykker du på Globetrotter. Avataren din vises, og når folk blir tilgjengelige, kommer de inn på scenen, og du kan chatte med dem.

Mulige scener inkluderer en strand, en kafé eller en nattklubb. Skriv inn en hashtag og miljøet du ønsker for å endre det (eksempel: #cafe). Rawr er en gratis tjeneste, men det er muligheten til å kjøpe varer i "kjøpesenteret" som lar deg tilpasse avataren din ytterligere. Ta en titt på oppskriften på Rawr i artikkelen vår om fremtiden for meldingsapper, og besøk Rawr Messenger for å laste ned appen og konfigurere avataren din!


ICQ

ICQ var en av de tidligste chat-plattformene, etter å ha blitt lansert i 1996. Den ble anskaffet av AOL og ble kjent for gruppechat i begynnelsen av internett. Plattformen trives fortsatt som et populært sted å få nye venner og er vert for en rekke gratis chatterom som dekker felles interesser som plassering, språk og morsomme poptrender som Pokémon.

Chatterom er en morsom måte å møte nye mennesker fra hele verden. Som med alt du gjør online, bruk chatterom med forsiktighet og sørg for å bruke det største skjønnet når du deler personlig informasjon eller din nøyaktige plassering med noen på nettet eller via en mobilapp. Vær trygg, og nyt chat!

 

Legg igjen en kommentar