Hvordan lage en Myspace-profil

Myspace (tidligere MySpace) har flere funksjoner, men her er alt du trenger å vite for å sette opp Myspace-profilen din og legge til venner.


Logg på eller registrer deg

For å konfigurere Myspace-kontoen din, må du først registrere deg med Myspace. Gå til myspace.com på PC-en din og klikk Melde deg på.

Du blir bedt om å registrere deg med Facebook-kontoen, Twitter-kontoen eller e-postadressen din.


Last opp et profil bilde

Når du registrerer deg, blir du bedt om å laste opp et profil bilde.

Profil bilde ditt dialogboksen, klikk Last opp for å bla gjennom og laste opp et bilde fra PC-en. Eller klikk Kamera å ta et bilde med webkameraet ditt og laste det opp som profil bilde.

En alternativ måte å legge til et profil bilde er å sveve over profil ikonet øverst til venstre på skjermen, og velg deretter Profil bilde i rullegardinmenyen.

Klikk i dialogboksen neste (den hvite pilen inne i den blå boksen) for å gå videre til neste trinn i installasjonsprosessen.


Last opp et forsidebilde

Ditt forsidebilde i dialogboksen, klikk på et bilde levert av Myspace for å angi som forsidebilde, eller velg Last opp mitt eget bilde for å laste opp et bilde fra PCen. Du kan også klikke Kamera å ta et bilde med webkameraet ditt og laste det opp som forsidebilde.

En alternativ måte å legge til et forsidebilde er å sveve over profil bildet øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter Cover Image i rullegardinmenyen.

Klikk i dialogboksen neste (den hvite pilen inne i den blå boksen) for å gå videre til neste trinn i installasjonsprosessen.


Legg til profil detaljer

Hvis du vil slutte å konfigurere profilen din før du legger til flere detaljer eller venner, klikker du på Ferdig i dialogboksen. Ellers klikker du Rediger profil øverst til høyre på skjermen for å legge til biografi, beliggenhet, topp 8-venner og mer.

I meny ruten til venstre kan du også klikke porsjoner > Invitere venner for å sende en invitasjon til vennene dine om å bli med i Myspace.

Tilgangs innstillinger

For å få tilgang til flere innstillinger, klikk på innstillinger utstyr i nederste venstre hjørne av skjermen. Der kan du:

  • Endre kontoinformasjon.
  • Endre personvern innstillingene dine.
  • Send invitasjoner til venner om å bli med i Myspace.
  • Sett Myspace til å dele innholdet ditt på andre sosiale medieplattformer.
  • Logg ut.


Legg igjen en kommentar