Hvordan fungerer Fandango?

Hvem blir ikke begeistret av tanken på de sterke lysene og sølvskjermen i håp om å se det episke actioneventyret eller den morsomme nye komedien? Heldigvis gjør teknologi det å få filmbilletter så mye enklere. Ved å bruke Fandango-appen og nettstedet vil du snart være på vei til en kvelds underholdning. 


Hvordan bruke Fandango til filmbilletter

Siden Fandango er en av de første som tar i bruk billettsalg på nettet, har de hatt tid til å effektivisere kjøpsprosessen. Det er faktisk to måter å kjøpe billetter på: Fra Fandango.com eller ved å bruke Fandango-appen for Android eller iOS.

Å kjøpe filmbilletter med Fandango-appen er stort sett det samme som å kjøpe billetter ved hjelp av Fandango-nettstedet.

  1. Gå til Fandango.com eller åpne Fandango-appen.

  2. Bruk søkefeltet øverst på nettstedet til å angi posisjonen din eller filmen du vil se. Plukke ut Go eller trykk på forstørrelsesglass i appen og Fandango skal gi deg teatre eller filmvalg. 

    Sørg for at favoritttheatret ditt er et offisielt Fandango-teater. Fandango vil merke det hvis det er det.

  3. Du har nå en minikalender de neste 7 dagene å velge mellom, men du kan bla for å se senere datoer. Bla til filmen du vil se, og velg deretter tiden du vil se filmen din.

    Hvis en bestemt tid er nedtonet, betyr det at tiden allerede viser filmen, og at du ikke kan kjøpe billetter til den.

  4. På neste skjermbilde velger du hvor mange billetter du vil kjøpe. Når du har valgt nummeret, velger du Fortsett til setevalg eller trykk Velg seter i appen.

    Ikke ta for lang tid her, siden du bare får noen minutter på å kjøpe.

  5. Nå får du velge plass hvis du har reservert sitteplasser. Plukke ut Fortsett or neste for å gå til betalingsalternativer.

    Noter hvor skjermen er, slik at du ikke velger et sete for nært eller for langt unna.

  6. Det neste skjermbildet er hvor du vil registrere deg / på Fandango-kontoen din. Du kan sjekke ut som gjest, men det anbefales på det sterkeste å registrere seg for deres Fandango VIP-konto. Du må oppgi en e-postadresse og et passord, og deretter velge betalingsmåte.

  7. Du har flere måter å betale på. Du kan bruke debet- / kredittkortet ditt, PayPal, Visa Checkout, GPay, MasterPass eller et Fandango-gavekort. Du får muligheten til å gjennomgå bestillingen din før du fullfører den. Når du er klar, velger du Fullfør mitt kjøp eller trykk Fortsett på appen fullfør transaksjonen.

  8. Du får instruksjoner om hvordan du henter billettene på bekreftelsessiden etter kjøpet. Fandango vil også sende detaljene til e-postadressen du oppga i transaksjonen. Du kan enten skrive ut billettene, bruke e-postbekreftelsen eller bruke den gratis, praktiske smarttelefonappen.

    Hvis du har kjøpt via appen deres, er det ingenting annet du trenger, da du har QR-koden for å ha skannet på teatret. Trykk på Konto > Kjøp, og trykk deretter på filmen du kjøpte billetter til.

  9. Du er ferdig!


Hva er fordelene med Fandango VIP?

Fandango VIPs tjener 125 poeng for hver billett de kjøper. Når du får 500 poeng, gir Fandango deg $ 5 til flere filmer. En annen måte å tjene poeng på er å bruke MasterCard. Hver gang du betaler med en, får du ytterligere 50 poeng mot saldoen din.

En annen fin fordel er at du også kan bruke disse punktene i FandangoNOW, Fandangos underholdningsstrømmekanal til å streame filmer og TV-show. Den er tilgjengelig på en rekke enheter, inkludert Android, iOS, smart-TV, videokonsoller og mer.


Hva annet kan Fandango gjøre?

Selv om favoritttheatret ditt ikke selger billetter gjennom Fandango, noe som kan være tilfelle for noen IMAX- og UltraAVX-teatre, gir nettstedet nyttig informasjon. Du kan fremdeles se filmvisningstider, lengden på filmen, filmtypen, den originale utgivelsesdatoen, historiens sammendrag og til og med Rotten Tomatoes-rangeringer. Du kan til og med se filmtrailere og informasjon om rollebesetningen og mannskapet.

Det beste av alt er at de gir underholdningsnyheter til rett tid for din glede. Fandango kan være en one-stop shop for den voksende filmentusiasten.

Legg igjen en kommentar