Programvare : Kingsoft : Kingsoft WPS Office

Kingsoft WPS Office

Versjon
2016
Plattform
Lisens Freeware

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Støtter populære Microsoft Office-filformater
  • Gir dokument-, presentasjons- og regnearkredigeringsfunksjoner
  • Tillater konvertering av PDF-filer til DOC / DOCX-filer

Kingsoft WPS Office er en kontorserie som brukes til å lage og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner. Office-pakken består av tre produktivitetsprogrammer:

Disse programmene, som er installert separat, ligner på Word, PowerPoint og Excel-applikasjonene som tilbys i Microsoft Office.

Writer er WPS Office tekstbehandler som støtter ulike dokumenter som .WPS , .WPT , .DOCX , .DOC , .DOTX og .RTF dokumenter. Du kan lage dokumenter fra bunnen av eller velge fra en av deres mange maler. Writer har rik tekstredigering og dokumentformateringsfunksjoner og leveres med flere verktøy, inkludert stavekontroll, ordtelling, tesaurus og tillegg. Writer støtter også .PDF filer, slik at du kan dele og fusjonere dem eller konvertere dem til DOC eller DOCX-filer.

Presentasjon er WPS Office's søknad om å lage presentasjoner. Den støtter .DPS , .DPT , .PPT og .PPTX filer, og lar deg lage en presentasjon fra bunnen av eller fra en av Presentasjonens maler. Du kan designe et lysbilde ved å bruke temaer, velge fonter og farger, og sette inn bilder, video, lyd, diagrammer, tabeller, ligninger og former. Du kan også legge til overganger, lage høyttalermerker og øve lysbildetidene for å presentere.

Regneark er WPS Office's program for å jobbe med regneark som støtter .ET , .ETT , .XLS , .XLSX og .CSV filer. Søknaden leveres med flere faktura-, tracker-, budsjett-, kalender-, forretnings- og finansregnearkmaler for å gi deg en hoppestart. Du kan sette inn en rekke diagrammer, figurer, symboler, ligninger og tabeller. Regneark gir deg også muligheten til å sette inn en rekke økonomiske, logiske, dato og klokkeslett, oppslag og referanse, matte og trig og tekstfunksjoner.

WPS Office er tilgjengelig gratis, men kan kjøpes som premium eller forretningsversjon med flere muligheter. Den er også tilgjengelig som en app for Android-enheter. Suiten er et kvalitetsalternativ til Microsoft Office som støtter populære Office XML-formater og gir et grensesnitt som ligner på Office. Også, Kingsoft WPS Office er tilgjengelig gratis, noe som er sjeldent for funksjonaliteten som den gir, og gjør det til et godt alternativ for Windows-brukere som ønsker å lage, vise, redigere og lagre populære officeformater.

Oppdatert: 13. oktober 2016

▶ Primær filutvidelse

.wps – Kingsoft Writer Document

▶ Andre filutvidelser brukt Kingsoft WPS Office 2016

Støttede filtyper
.DPS Kingsoft Presentation File
.ETT Kingsoft Spreadsheets Template
.WPT Kingsoft Writer Template
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.DOC Microsoft Word Document
.ET Kingsoft Spreadsheets File
.KUIP Kingsoft Office Personalization File
.CSV Comma Separated Values File
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.PPT PowerPoint Presentation
.RTF Rich Text Format File
.DPT Kingsoft Presentation Template
.XLS Excel Spreadsheet
Ekstra relaterte filformater
.STR Kingsoft Strings File
.DSC Kingsoft Design Science Equation File