Hoved : Filutvidelser : .torrent Fil

.torrent Filutvidelse

Filtype BitTorrent File

Utvikleren BitTorrent
Kategori Misc Files
Format Binary

.TORRENT alternativnummer

En TORRENT-fil er en fil som brukes av BitTorrent, et peer-to-peer (P2P) fildelingsprogram, for nedlasting av en fil (ofte fra flere steder på en gang). Det inneholder ikke innholdet som distribueres, bare metadataene, som inneholder informasjon om filen eller gruppen av filer som skal lastes ned, for eksempel navn, størrelser og mappestruktur.

Mer informasjon

BitTorrent nedlastinger er delt mellom flere noder, noe som reduserer båndbredden som brukes av den primære serveren og øker hastigheten på nedlastingstider. Populære filtyper som kan lastes ned ved hjelp av BitTorrent, inkluderer digitale filmer og TV-programmer, musikk og videospill. Noen tilbys som gratis nedlastinger, mens andre kan lastes ned mot et gebyr.

Programmer som åpnes TORRENT filer
Windows
BitComet
Opera
BitTorrent
FlashGet
Shareaza
Headlight GetRight
BitLord
Ares
Linux
Opera
Vuze
Deluge
Transmission
Tribler
Android
Delphi Softwares Flud
Macintosh
Opera
uTorrent
Torch
XTorrent
BitRocket
Eltima Folx 5

Om TORRENT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .torrent er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype BitTorrent File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.