Hoved : Filutvidelser : .ppt Fil

.ppt Filutvidelse

Filtype PowerPoint Presentation

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.PPT alternativnummer

En PPT-fil er et redigerbart lysbildefremvisning laget av Microsoft PowerPoint eller et annet presentasjonsprogram, for eksempel OpenOffice Impress eller Apple Keynote. Det kan inkludere formatert tekst, punktposter, bilder, filmer, lydeffekter og musikk. PPT-filer er vanligvis bygget fra en av mange maler som følger med PowerPoint-programvaren, men kan også opprettes fra grunnen av.

Mer informasjon
___ kategorier_navn28 ___ Lydfiler ______ categories_text28 ___

Lydfilkategorien inneholder komprimerte og ukomprimerte lydformater, som inneholder bølgeformdata som kan spilles med lydavspillingsprogramvare. Denne kategorien inneholder også MIDI-filer, musikalske partitur og lydprosjektfiler, som vanligvis ikke inneholder lyddata.

______ kategorier_navn29 ___ Utviklerfiler ______ categories_text29 ___

Utviklerfiler-kategorien inneholder filer relatert til programvareutvikling. Disse inkluderer programmeringsprosjektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Komponerte objekter og komponenter er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn30 ___ Tekstfiler ______ categories_text30 ___

Tekstfiler inneholder tekstdata og kan lagres i ren tekst eller rike tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter som er opprettet og lagret av brukere, kan de også brukes av programvareutviklere til å lagre programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, loggfiler og lagrede e-postmeldinger.

______ kategorier_navn31 ___ Diverse filer ______ categories_text31 ___

kategorien Diverse filer inneholder forskjellige filtyper som ikke passer inn i andre kategorier. Noen eksempler er delvis nedlastede filer, installasjonsfiler og omdøpte filer. Denne kategorien kan også inkludere filer relatert til andre maskinvareenheter i tillegg til datamaskiner.

______ kategorier_navn53 ___ Camera Raw Files ______ categories_text53 ___

Kameraråder er bildefiler som er laget av digitale kameraer. De lagres i et ukomprimert og ubehandlet format som lagrer nøyaktige data tatt av kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en annen sensor, eksisterer mange forskjellige typer kameraformater. For å åpne en kameraråderfil må programmet støtte både filtypen og den spesifikke kameramodellen som tok bildet.

______ kategorier_navn33 ___ Innstillingsfiler ______ categories_text33 ___

Innstillingsfiler lagrer innstillinger for operativsystemet og applikasjonene. Disse filene er ikke ment å bli åpnet av brukeren, men endres av det tilsvarende programmet når programvalgene endres. Innstillingsfiler kan også bli kalt preferansefiler eller konfigurasjonsfiler.

______ kategorier_navn34 ___ Raster bildefiler ______ categories_text34 ___

Rastergrafik er den vanligste typen bildefiler. De består av et rutenett av piksler hvor hver piksel representerer en individuell farge i bildet. Både webgrafikk og digitale bilder lagres som rastergrafikk. Selv om noen rasterbildeformater er ukomprimert, bruker de fleste slags bildekomprimering.

______ kategorier_navn35 ___ Webfiler ______ categories_text35 ___

Kategorien Webfiler inneholder filer relatert til nettsteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske nettsider, webapplikasjoner og filer referert av nettsider. Filer generert av webutviklingsprogramvare er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn36 ___ Datafiler ______ categories_text36 ___

Datafiler er den vanligste typen datafiler. De kan installeres med applikasjoner eller opprettes av brukere. De fleste datafiler lagres i et binært format, selv om noen lagrer data som ren tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, prosjektfiler og lagrede dokumenter.

______ kategorier_navn37 ___ Videofiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Videofiler inneholder et bredt spekter av videoformater, som bruker forskjellige kodeker til å kode og komprimere videodata. Denne kategorien inneholder også videoprofilfiler og videoinformasjonsfiler, som kanskje ikke inneholder videodata.

______ kategorier_navn38 ___ eBok-filer ______ categories_text38 ___

eBok-filer er digitale bøker designet for å bli vist på eReaders, for eksempel Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook, og iPad. De kan imidlertid ofte sees på en PC ved hjelp av eReader-programvare. Mens mange eBook-formater kan vises på flere enheter, kan noen proprietære eBook-formater kun vises ved hjelp av bestemt maskinvare eller programvare.

______ kategorier_navn39 ___ Side Layout Filer ______ categories_text39 ___

Sideoppsettfiler er dokumenter som kan inneholde både tekst- og bildedata. De inneholder også formateringsinformasjon, som definerer sidestørrelse, marginer og hvordan innholdet er organisert på siden. Sideoppsettdokumenter brukes ofte for å lage utskrivbare publikasjoner, for eksempel aviser, blader og brosjyrer.

______ kategorier_navn40 ___ 3D-bildefiler ______ categories_text40 ___

3D-bildefiler inkluderer tredimensjonale modeller, 3D-animasjoner og 3D-prosjektfiler. 3D-modeller består vanligvis av polygoner og verticies og som skaper modellens form. De kan også inkludere teksturer samt belysning og skyggeinformasjon.

______ kategorier_navn41 ___ Systemfiler ______ categories_text41 ___

Systemfilen inneholder filer relatert til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Noen eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhetsdrivere. Filer som sendes ut av systemet, er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn42 ___ Plugin Files ______ categories_text42 ___

Plugin-filer gir ekstra funksjoner og funksjonalitet til eksisterende programmer. De brukes vanligvis av bilde-, video- og lydredigeringsprogrammer, samt nettlesere. Plugins kalles også tillegg og utvidelser.

______ kategorier_navn43 ___ Kodede filer ______ categories_text43 ___

Kodede filer er filer som lagrer data i et kodet format. Disse inkluderer krypterte filer, ukomprimerte arkiver og binærkodede tekstfiler. Filer er ofte kodet for sikkerhetsformål og for å hindre at de blir skadet under dataoverføringer.

______ kategorier_name44 ___ Backup filer ______ categories_text44 ___

Kategorien Sikkerhetskopieringsfiler inneholder individuelle filbackups og filer relatert til sikkerhetskopieringsprogramvare. Individuelle sikkerhetskopieringsfiler genereres ofte automatisk av programvareprogrammer. Backup-programvarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhetskopier og fulle systembackups.

______ kategorier_navn45 ___ CAD-filer ______ categories_text45 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan inneholde 2D- eller 3D-design. De genereres av CAD-programmer, som kan brukes til å lage modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer kalles ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kalles modeller, deler eller sammenstillinger.

______ kategorier_navn47 ___ Databasefiler ______ categories_text47 ___

Databasefiler lagrer data i et strukturert format, organisert i tabeller og felt. Individuelle oppføringer i en database kalles poster. Databaser brukes ofte til lagring av data referert av dynamiske nettsteder.

______ kategorier_navn48 ___ Kjørbare filer ______ categories_text48 ___

Kjørbare filer inneholder kode som kjøres når filen åpnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, skript og makroer betraktes alle som kjørbare filer. Siden disse filtypene kjører kode når de åpnes, bør ikke kjente filer kjøres, som de som mottas som e-postvedlegg, ikke åpnes.

______ kategorier_navn49 ___ Disk bildefiler ______ categories_text49 ___

Diskbildefiler inneholder en eksakt kopi av en harddisk eller annen type media. De inkluderer alle filene, samt filsysteminformasjonen. Dette gjør at diskbilder kan brukes til duplisering av disker, CDer og DVDer. De brukes ofte også til sikkerhetskopieringsformål.

______ kategorier_navn50 ___ Komprimerte filer ______ categories_text50 ___

Komprimerte filer bruker filkomprimering for å spare diskplass. Komprimerte arkivformater kan også brukes til å komprimere flere filer til et enkelt arkiv. Flere åpne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan brukes til å komprimere filer, og derfor finnes det mange forskjellige komprimerte filtyper.

______ kategorier_navn54 ___ Fontfiler ______ categories_text54 ___

Fontfiler inneholder en eller flere fonter som kan nås av operativsystemet og applikasjonene. De fleste moderne skrifttyper lagres i enten OpenType eller TrueType formater, som kan brukes av både Macintosh og Windows-datamaskiner.

______ kategorier_navn51 ___ Vector bildefiler ______ categories_text51 ___

Vector grafikk består av stier, i stedet for individuelle piksler. Disse stiene kan brukes til å representere linjer og former innenfor bildet. De fleste vektorbildformatene kan også inkludere farger, gradienter og bildeeffekter. Siden vektorgrafik lagrer bildedata som stier, kan de forstørres uten å miste kvalitet, noe som gjør dem til et godt valg for logoer og andre tegninger.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler lagrer data i celler, som er organisert i rader og kolonner. Hver celle kan inneholde en bestemt type data, for eksempel tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også inneholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn46 ___ GIS-filer ______ categories_text46 ___

GIS-kategorien (Geographic Information Systems) inneholder filer relatert til GPS-enheter og kartleggingsprogramvare. Disse filene kan inneholde kart, lagrede ruter og veipunkter. Mange GIS-filer lagres i åpne formater, som kan overføres mellom GPS-enheter og datasystemer.

______ extension_description18992 ___

En PPT-fil er et redigerbart lysbildefremvisning laget av Microsoft PowerPoint eller et annet presentasjonsprogram, for eksempel OpenOffice Impress eller Apple Keynote. Det kan inkludere formatert tekst, punktposter, bilder, filmer, lydeffekter og musikk. PPT-filer er vanligvis bygget fra en av mange maler som følger med PowerPoint-programvaren, men kan også opprettes fra grunnen av.

___PPT-fil åpnes i Microsoft PowerPoint 2016

PPT-filer brukes til å lage presentasjoner i hjemmet og bedriftsmiljøene.

PPT-fil åpnes i Microsoft PowerPoint 2016 PPT-filen ble introdusert i 1987 med utgivelsen av PowerPoint. Den ble lagret i et binært filformat, og den primære filtypen ble brukt til å lagre PowerPoint-presentasjoner til den ble erstattet i PowerPoint 2007 med filen .PPTX , som er lagret i OpenXML-formatet. Selv om PPT-filen ble erstattet av PPTX-filen, støttes den fortsatt av PowerPoint.

Du vil mest sannsynlig se PPTX-filen oftere enn PPT-filen. Noen brukere med eldre versjoner av PowerPoint kan imidlertid fortsatt lagre presentasjoner som PPT-filer. Du kan motta dem via e-post, USB-enhet eller nedlasting av skylagring. Du kan bruke PowerPoint til å åpne filen eller velge fra en rekke andre programmer, inkludert OpenOffice og Core Presentations.

______ extension_common18992 ___

Presentation1.ppt - Standardfilen Microsoft PowerPoint gir nye presentasjoner før PowerPoint 2007, som nå bruker Presentation1.pptx.

______ product_main_features7666 ___
 • Tilgang via Google-konto
 • 15 GB lagringsplass for gratis brukere
 • Se et bredt utvalg av populære filer, for eksempel .DOCX og .JPG
 • Del filer for praktisk samarbeid
 • Lag dokumenter og last ned som filer, for eksempel .PPTX og .XLSX.
______ product_text7666 ___

Skjermbilde av Google Disk 2017

Hovedfunksjoner

Google Disk er en web- og skrivebordsprogramserie som lar deg opprette, redigere, dele , og lagre filer. Du kan laste opp filer og få tilgang til programmene med en Google-konto. I 2018 ble Google Desktop-programmene avsluttet, men du kan fortsatt få tilgang til Google Disk på nettet.

Disk tilbyr 15 GB lagringsplass for gratis brukere med muligheten til å oppgradere til mer lagringsplass. Du kan også installere stasjon på stasjonær PC eller mobilenhet for praktisk opplasting. Etter at du har lastet opp filene dine, kan du organisere dem i mapper og velge å dele dokumentene med andre med skrivebeskyttet eller lese / skrive-tillatelser.

Disken leveres med flere verktøy for å lage og redigere kontorrelaterte filtyper. Google Dokumenter brukes til visning og redigering av dokumenter, Google Sheets brukes til visning og redigering av regneark, og Google Slides brukes til visning og redigering av presentasjoner. Noen av de populære filformatene som støttes av disse verktøyene, inkluderer %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Disken tillater også at flere brukere samarbeider arbeider med filer på samme tid, noe som er nyttig for teamprosjekter som rapporter eller presentasjoner.

Google Disk er en god assistent for brukere som ønsker å lagre filer på nettet og samarbeide eksternt med andre. Integrasjonen med andre Google-funksjoner, for eksempel Gmail og Google Foto, gjør det enda mer nyttig for å organisere viktige filer. Hvis du leter etter et pålitelig verktøy for cloud-storage og dokumentsamarbeid, bør du prøve Google Disk.

Oppdatert: 11. februar 2019

______ product_main_features7726 ___
 • Redigerer vektor- og rastergrafikk
 • Støtter over 100 forskjellige filformater
 • Inkluderer avanserte tekniske tegneverktøy
 • Symbolbibliotek med tusenvis av tekniske symboler
 • SpriteLayers og SpriteEffects teknologier for forbedring av bilde
 • Avanserte medisinske og geologiske bildefunksjoner
______ product_text7726 ___

Lerret er et tegneprogram designet for å lage og redigere tekniske illustrasjoner og spesialiserte visualiseringer. Det brukes først og fremst til å redigere vektorbaserte bilder, men støtter også rasterbilder.

Brukergrensesnittet på lerret ser ut som et faktisk tegneserf for redigering av tegninger. Den inneholder mange forskjellige verktøypaletter som kan vises og ordnes for å tilpasse arbeidsområdet. Et lærredsnettverk bidrar til å justere og jevnt fordelte vektorgrafikk for presisjon. Programmet støtter over 100 input filformater, for eksempel AutoCAD ( %li_nk% og %li_nk% ), Photoshop ( %li_nk% og %li_nk% ), Illustrator ( %li_nk% ), Portable Document Format ( %li_nk% ), CorelDRAW ( %li_nk% ), PowerPoint ( %li_nk% ), DICOM ( %li_nk% ), RAW-bilder og andre rasterbildefiler, for eksempel %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer. Tegninger kan lagres i Canvas-proprietært format ( %li_nk% ) eller kan eksporteres til en av flere forskjellige filtyper.

Lerret brukes til et bredt spekter av tekniske tegninger og kan brukes til å lage spesialiserte visualiseringer. For eksempel for medisinske og geologiske applikasjoner, kan programmet registrere numeriske data fra medisinske undersøkelsesbilder og gi bildeverktøy for å vise dataene i visningsmiljøet. Den proprietære CGM-motoren (Computer Graphic Metafile) er kompatibel med både luftfartstransportmyndighetens (ATA) og Petroleum Industry Protocol (PIP) standarder. Programmets støtte til vitenskapelig visualisering gjør det også til et nyttig verktøy for geologiske og medisinske forskere. Lerret inneholder en Seismic Traces-palett, som hjelper deg med å studere seismiske datavisualiseringer. Programmet inneholder også verktøy for å forbedre bildene og visualisere vitenskapelige dataformater.

For tekniske illustrasjonspersonell er Canvas et imponerende tegneprogram. Canvas 'støtte av et bredt utvalg av bransjens filformater, og dess profesjonelle redigeringsverktøy gjør det til et verdifullt verktøy. For ytelsen du får fra søknaden, er prisen verdt det.

Oppdatert: 21. november 2018

______ product_main_features9437 ___
 • Last opp filer fra din iOS-enhet til stasjonen din
 • Se PDF, MP4, JPEG, PNG-filer og mer
 • Del filer og mapper med andre brukere
______ product_text9437 ___

Google Disk er en iOS-app som lar deg få tilgang til og sikkerhetskopiere filene dine på stasjonen din. Du trenger en Google + -konto for å installere appen på enheten din.

Disk kan du laste opp dokumenter, videoer og bilder fra iPhone eller iPad til skylagring. Når du laster opp filene, kan du se dem umiddelbart, da Drive støtter en rekke formater, for eksempel PDF, Microsoft Office XML, JPEG, PNG, MOV, MP4, BMP og TIFF. Appen lar deg også dele filer og mapper med andre og tilpasse visningskapasiteten til filene og mappene slik at alle med en lenke kan se, redigere eller kommentere.

Google Disk lar deg administrere din skylagring fra din iOS-enhet. Du kan sikkerhetskopiere dokumenter, video og bilder fra enheten din, se filer som allerede finnes i lagringsplassen for sky, og dele opplastede filer og mapper med andre. Google Disk er et må-ha-verktøy for iOS-brukere som trenger å administrere deres Disk-lagringsplass.

Oppdatert: 4. august 2015

______ product_main_features10966 ___
 • Støtter Office XML og PDF-formater
 • Gir en rekke former, diagrammer og lysbilde animasjoner
 • Gjør det mulig å dele filer via lenke, e-post, sosiale nettsteder og skygtjenester
 • Sikrer dokumentene dine med kryptering og brukerdefinert passord
______ product_text10966 ___

Infraware Polaris Office er et gratis kontorapp for iOS. Det kan brukes til å åpne, redigere og dele populære kontorformater.

Polaris Office støtter de populære DOCX-, XLSX- og PPTX-formatene, sammen med PDF, TXT og ODF-formater. Sammen med visningskapasiteten tilbyr appen PDF-annotasjon, notatfunksjonalitet, lysbildeovergangseffekter, former, diagrammer og maler. Appen krypterer også dokumenter og data for å sikre informasjonen.

Appen lar deg dele filer via e-post, Facebook, Twitter eller en kobling som automatisk oppdateres for å gjenspeile eventuelle endringer som er gjort i dokumentet. Du kan også dele filer via skyttjenester som OneDrive og Dropbox, som også kan brukes til å arkivere filene dine.

Polaris Office brukes til å jobbe med kontordokumenter på en iPad eller iPhone. Den støtter populære Office XML- og PDF-formater, gir deg en rekke funksjoner for redigering av dem, og lar deg enkelt dele filer med andre. Infraware Polaris Office er en av flere iOS-apper som er tilgjengelige for arbeid med kontorformater, og er en av de bedre alternativene, spesielt siden det er gratis.

Oppdatert: 11. juli 2016

______ product_main_features7707 ___
 • Tilbyr mange nyttige verktøy for kontorproduktivitet gratis
 • Presenterer et brukervennlig grensesnitt
 • Støtter mange bransjestandard filformater, inkludert Microsoft Office
 • Gir en grundig hjelpeseksjon
______ product_text7707 ___

Apache OpenOffice er en åpen kildekode-kontor suite som ligner på Microsoft Office. Programmet stammer fra OpenOffice.org og er nært knyttet til LibreOffice. Det tilbyr flere kontorproduktivitetsprogrammer som ligner på Microsoft Office-programmer.

Programmer som er inkludert i Open Office-pakken:

OpenOffice brukes til å lage dokumenter som hjelper til med kontorproduktivitet og organisering. Applikasjonene ligner på Microsoft Office og brukes til å lage presentasjoner, regneark, tegninger, diagrammer, likninger, tekstdokumenter og andre kontorsdokumenter. Filene kan lagres i OpenOffice-proprietært filformat eller i Microsoft Office-filformater, for eksempel %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Hver av OpenOffice-filene kan også eksporteres som en %li_nk% -fil for enkel deling.

Apache OpenOffice er en solid kontorsuite. Den tilbyr lignende funksjonalitet til Microsoft Office, og er kompatibel med mange filformater i bransjestandard. Hvis du leter etter et gratis alternativ til Microsoft Office, er Apache OpenOffice et godt valg.

Oppdatert: 26. september 2018

______ product_main_features8222 ___
 • Bransjestandard, mye brukt presentasjonsverktøy
 • PowerPoint Online gjør det mulig å redigere og dele presentasjon av presentasjoner
 • Forhåndsinstallerte temaer og tilpasset malestøtte
 • Innebygd bildemanipulering og tegneverktøy for tilpasset form
 • Støtte for dynamiske animasjoner og andre mediefiler
 • Innebygde figurer og diagrammer for flytskjema
______ product_text8222 ___

Microsoft PowerPoint for Mac er et program som brukes til å lage presentasjoner og lysbildefremvisninger. Det er en av flere standardprogrammer, sammen med Word for Mac og Excel for Mac, inkludert i Microsoft Office for Mac.

PowerPoint for Mac brukes ofte i næringsliv og utdanningsmiljøer for å presentere informasjon til et publikum. Programvaren lar deg lage bilder som støtter mange forskjellige typer innhold, inkludert tekst, tegninger, bilder, lyd og video. Programmet gir en rekke effekter som kan brukes på objektene i et lysbilde, for eksempel bildefading, rulletekst og kuldeffekter. Du kan også bruke overganger, for eksempel ripple, rotere og tørke, mellom lysbilder.

Programmet lar deg redigere bilder direkte i presentasjonen, du kan justere fargen og metningen av, bruke filtre til og fjerne bakgrunnen i bildene dine. Programmet lar deg også raskt omordne objekter for å kutte ned på konstant klikke og dra. Når du er ferdig, kan du vise presentasjonen din med Presenter View. Denne funksjonen lar deg ta notater, repetere, kontrollere timing og integrere innspilt fortellelse. PowerPoint for Mac lagrer presentasjoner i Office Open XML-formatet (OOXML) %li_nk% , mens det fortsatt støtter det eldre %li_nk% formatet.

Microsoft PowerPoint for Mac er et bransjestandardprogram som brukes av forretningsfolk, lærere og hjemmebrukere. Det gir deg verktøy for å lage og vise forretningsfigurer, leksjoner, lysbildefremvisninger og mer. For Mac-brukere som ikke vil bruke eller lære Apples konkurranseprogramvare, er Keynote, Microsoft PowerPoint for Mac, en kvalitetssubstitusjon.

Oppdatert: 16. desember 2015

______ product_main_features13558 ___
 • Støtter PPTX- og PPT-formatene
 • Gir rike formateringsfunksjoner, inkludert tekstbokser, skrifttyper, bilder, tabeller og former
 • Gjør det mulig å vise høyttalernotater mens du presenterer
 • Synker presentasjonene dine på alle enhetene dine
______ product_text13558 ___

Microsoft PowerPoint er et presentasjonsprogram for iPhone og iPads. Du kan se PowerPoint-presentasjoner gratis, men du må logge på Microsoft Office 365-kontoen for å opprette eller redigere en presentasjon.

PowerPoint støtter PPTX- og PPT-formatene og gir muligheter som ligner på desktopversjonen. Mobilappen gir full støtte til rike formateringsfunksjoner, inkludert tekstbokser, skrifttype, figurer og høyttalernotater. Du kan også sette inn bilder, diagrammer, tabeller, animasjoner, overganger og SmartArt for å forbedre presentasjonen din. Når du presenterer, gir PowerPoint deg muligheten til å vise høyttalernotatene dine og bruke den innebygde laserpekeren, pennen eller høyttaleren.

PowerPoint lar deg få tilgang til presentasjonene dine fra iCloud, OneDrive, SharePoint og Dropbox. Du kan jobbe med deg presentasjon samtidig med andre brukere, og innholdsformater eller formateringsredigeringer som er gjort i presentasjonen din, blir reflektert på din datamaskin og mobilenheter.

PowerPoint for iOS er et flott komplement til den stasjonære versjonen av programmet. Det gir deg mange av de samme egenskapene som desktopversjonen og synkroniserer arbeidet ditt på alle enhetene dine via Office 365-kontoen din. Hvis du har den stasjonære versjonen av PowerPoint og har en iOS-enhet, vær sikker på at du får Microsoft PowerPoint til iOS for å redigere presentasjonen din på farten.

Oppdatert: 16. desember 2015

______ product_main_features13559 ___
 • Støtter PPTX- og PPT-formatene
 • Gir riktige maler
 • Lar deg sette inn bilder, tabeller, tekstbokser og diagrammer
 • Gir deg verktøy som hjelper deg med å presentere
______ product_text13559 ___

Microsoft PowerPoint er et program som brukes til å vise, opprette og redigere presentasjoner på Android-enheter. Du må logge på Microsoft Office 365-kontoen for å opprette eller redigere en presentasjon, ellers kan du bare se PowerPoint-presentasjonene.

Appen støtter PPTX- og PPT-formatene og har et kjent layout og muligheter som desktopversjonen. Du kan starte med en av PowerPoint-maler eller fra bunnen av. Appen lar deg sette inn tabeller, tekstbokser, bilder og diagrammer, og lar deg legge til flare i presentasjonen din med en rekke fonter, animasjoner, overganger og SmartArt.

Du kan dele presentasjonen din med andre av sende inn en hyperkobling eller vedlegg. PowerPoint lar deg også få tilgang til presentasjonene dine fra OneDrive, Google Drive, SharePoint og Dropbox.

PowerPoint for Android gir deg mange av de samme funksjonene som desktopversjonen, og lar deg enkelt dele presentasjoner med andre. Hvis du har den stasjonære versjonen av PowerPoint og vil jobbe fra Android-enheten din, bør du bruke Microsoft PowerPoint for Android.

Oppdatert: 16. desember 2015

______ product_main_features9438 ___
 • Last opp filer fra Android-enheten din til stasjonen din
 • Se dokumenter, videoer og bilder i stasjonen din
 • Del filer og mapper med andre brukere
______ product_text9438 ___

Google Disk er en Android-app som lar deg laste opp og få tilgang til filene dine i Disken din. Du kan bare installere appen med en Google + -konto.

Appen lar deg laste opp dokumenter, videoer og bilder fra Android-enheten til stasjonen din. Når du har lastet opp, kan du søke etter filer etter navn og innhold. Du kan vise støttede dokumenter, videoer og bilder i en rekke formater, for eksempel Microsoft Office XML, MP4, JPEG, BMP og TIFF. Appen lar deg også dele filer og mapper med andre og tilpasse visningskapasiteten til filene og mappene slik at alle med en lenke kan se, redigere eller kommentere.

Google Disk lar deg administrere din skylagring fra Android-enheten din. Du kan laste opp filer fra enheten, vise filer som allerede er i lagringsplassen for sky, og dele filene og mappene med andre. Google Disk er et solidt komplementært verktøy for Android-brukere med en Google + -konto.

Oppdatert: 4. august 2015

______ product_main_features10965 ___
 • Støtte for flere kontorproduktivitetsformater, for eksempel Microsoft Office XML, TXT og PDF
 • Deling av dokumenter via e-post eller skygtjenester, inkludert iCloud og Google Disk
 • Lag passordbeskyttelse
 • Tekst-til-tale-gjenkjenning
______ product_text10965 ___

MobiSystems OfficeSuite Pro er et program som lar brukerne vise, redigere og lage en rekke kontordokumenter. Programmet støtter Microsoft Office XML-formater, for eksempel %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% , sammen med %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer. OfficeSuite Pro lar deg dele dokumenter via e-post eller til sky tjenester, inkludert Google Disk, iCloud, Dropbox og OneDrive. Programmet gir også filpassordbeskyttelse, stavekontrollstøtte på 14 språk og tekst-til-tale-gjenkjenning.

OfficeSuite Pro er et rimelig valg for Android- og iOS-brukere som ønsker å se, redigere og lage en rekke kontorformater. Det gir ikke alle funksjonene i et Microsoft Office-skrivebordsprogram, men hvis du trenger å vise eller redigere et dokument, vil MobiSystems OfficeSuite Pro få jobben gjort.

Oppdatert: 22. januar , 2015

______ product_main_features7952 ___
 • Gir over 80 lysbilder og maler
 • Tilbyr et utvalg av verktøy for bildehåndtering
 • Støtter PowerPoint-filformat
 • Eksporterer lysbilder til populære formater som PDF, JPEG, HTML og PNG
______ product_text7952 ___

Skjermbilde av Corel Presentations X8

Hovedtrekk

Corel Presentations er et Windows-program som brukes til å lage presentasjoner, akkurat som Microsoft PowerPoint. Det er bare tilgjengelig som en del av Corel WordPerfect Office-pakken.

Presentasjoner gir deg mange verktøy for å tilpasse lysbildefremvisninger for å gjenspeile emnematerialet. Programmet gir over 80 forskjellige temaer og maler. Presentasjoner gjør at du kan lage et dynamisk show, med tekstboks, bilde, video og kartinnsetting. Innsatte bilder kan manipuleres slik at de passer ditt tema, enten det er å justere kontrast og lysstyrke eller konvertere et bilde til svart og hvitt. Søknaden gir også et bredt utvalg av lysbildeoverganger med atferd du kan tilpasse, for eksempel overgangshastighet og retning.

Presentasjoner er et attraktivt valg for å lage din neste presentasjon. Den gir en rekke temaer og maler, verktøy for bildemanipulering og tilpassbare lysbildeoverganger, blant andre funksjoner. Selv om det ikke er så imponerende som PowerPoint, er Corel Presentations en verdig konkurrent og et godt valg for din neste presentasjon.

Oppdatert: 21. november 2018

______ product_main_features13557 ___
 • Bransjestandard, mye brukt presentasjonsverktøy
 • Forhåndsinstallerte temaer og tilpasset malestøtte
 • Innebygd bildemanipulering og tegneverktøy for tilpasset form
 • Støtte for dynamiske animasjoner og andre mediefiler
 • Innebygde figurer og diagrammer for flytskjema
______ product_text13557 ___

Skjermbilde av Microsoft PowerPoint 2016

Hovedfunksjoner

Microsoft PowerPoint er et populært program for å lage presentasjoner og lysbildefremvisninger. Det er en av flere standardapplikasjoner som følger med Microsoft Office, og brukes i både forretnings- og læringsmiljøer.

Med PowerPoint kan du opprette lysbilder som støtter mange forskjellige typer innhold, inkludert tekst, bilder, tegninger, samt rikt innhold som lyd og video. Individuelle objekter i et lysbilde kan vises alt på en gang eller som en serie hendelser. For eksempel kan du velge å vise ett punktpunkt om gangen i stedet for å notere alle poengene samtidig. Flere effekter kan brukes på objekter i et lysbilde, for eksempel fading i et bilde eller rullende tekst på tvers av skjermen. Overganger kan også legges mellom lysbildene.

PowerPoint har flere mallmaler som kan brukes som lysbildesymboler, og lar deg også lage dine egne maler for tilpassede presentasjoner. I tillegg til maler som er inkludert i PowerPoint, er det tusenvis av maler i nettarkivet som kan brukes til å lage presentasjoner. PowerPoint-maler er organisert av søkeord og kategorier, som hjelper deg med å finne riktig design for publikum. Kategorier inkluderer Business, kalendere, diagrammer og diagrammer, utdanning og andre. Nyere versjoner av PowerPoint-lagrepresentasjoner i Office Open XML-formatet (OOXML) %li_nk% , mens eldre versjoner bruker det proprietære %li_nk% -formatet.

Microsoft PowerPoint er et bransjestandardprogram som brukes av forretningsfolk, lærere og hjemmebrukere. Det gir deg verktøy for å lage og vise forretningsfigurer, leksjoner, lysbildefremvisninger og mer. Hvis du bruker et av Microsoft Office-programmene, bør du prøve Microsoft PowerPoint til neste presentasjon.

Oppdatert: 18. september 2017

______ product_main_features8164 ___
 • Se et bredt spekter av filformater, inkludert PDF, AI, DNG, ICNS, PSD og RAW
 • Konverter bilder til en rekke forskjellige formater
 • Endre bilder ved hjelp av grunnleggende bilderedigeringsverktøy som form / fargekstraksjon, beskjæring og rotasjon
 • Rediger og krypter PDF-filer
 • Importer bilder fra en skanner
______ product_text8164 ___

Skjermbilde av Apple Preview 10

Hovedtrekk

Apple Preview er et program som brukes til å vise bilder og dokumenter på Mac-maskiner. Det kan åpne mange vanlige bildeformater, for eksempel %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% , samt noen få dokumentformater, for eksempel %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Forhåndsvisning er inkludert i macOS og er standardprogrammet for å åpne bildefiler.

Utover å se på bilder, gir Preview noen begrensede redigeringsfunksjoner. Den har grunnleggende bildekorrigeringsverktøy som bruker Apples Core Image-behandlingsteknologi, og lar deg annotere bilder og dokumenter. Forhåndsvisning lar deg også lage, redigere og kryptere PDF-filer, og har muligheten til å pakke ut enkelt sider fra flersidige PDF-dokumenter. Det støtter imidlertid ikke ISO-standardisert PDF, så du må være forsiktig når du lagrer disse filtypene.

Apple Preview er veldig nyttig hvis du raskt vil se bilder eller PDF-filer. Med et enkelt dobbeltklikk på filen, vil innholdet bli vist til deg. Hvis du er en Mac-bruker, har du allerede Preview og har sannsynligvis allerede brukt den.

Oppdatert: 12. desember 2018

______ product_main_features7667 ___
 • Nøyaktig optisk tegngjenkjenning (OCR) -teknologi
 • Gjenkjender sidelayout og formatering
 • Registrerer og gjenkjenner automatisk språk, inkludert asiatiske språk
 • Støtter import og eksport av flere forskjellige filtyper
 • Inkluderer en arbeidsflytassistent for å forenkle komplekse oppgaver
 • Støtter parallell behandling med flere kjerne for raskere dokumentskanning
______ product_text7667 ___

OmniPage er et dokument skanningsprogram som brukes til å konvertere trykte dokumenter til elektroniske filer. Skannede dokumenter kan eksporteres til flere forskjellige filformater, inkludert Microsoft Office, Corel WordPerfect, Adobe Acrobat og Amazon Kindle-formater. OmniPage kan også brukes til å konvertere ikke-redigerbare filer, for eksempel lukkede PDF-filer, til redigerbare dokumenter.

Nuances proprietære OCR-teknologi gir nøyaktig gjenkjenning av skannet dokumenttekst. For eksempel kan OmniPage matche tekstkarakterer fra over 120 språk med over 99% nøyaktighet. Programmet samsvarer med tegnegenskaper, for eksempel skrifttype, størrelse, stil (for eksempel fet eller kursiv) og bakgrunnsfargen til dokumentet. Brukere kan også importere digitale bilder tatt av papirdokumenter og oversette dem nøyaktig til redigerbare dokumenter. Etter at dokumentene dine er skannet og konvertert, kan du gjøre justeringer for dem før du eksporterer.

OmniPage støtter et bredt spekter av inngangs- og utdatafilformater, inkludert:

OmniPage brukes primært i profesjonelle kontormiljøer fordi det hjelper fagfolk med å spare tid og penger ved å konvertere fysiske dokumenter til elektroniske kopier. Det er også et nyttig program for hjemmebrukere som har en stor mengde papirdokumenter som de ønsker å raskt digitalisere for elektronisk lagring og rask tilgang. Hvis du er på utkikk etter en enkel måte å overføre papirkvitteringer og andre dokumenter på, er OmniPage en flott løsning.

Oppdatert: 13. april 2014

______ product_main_features8767 ___
 • Åpne '08 og '06 Keynote-presentasjoner og PPTX-formatet
 • Slipp inn bilder og video og sett inn overganger av høy kvalitet
 • Presentere data i strekk, kake, scatter og kolonnediagrammer
 • Del passordbeskyttede presentasjoner via iCloud-koblingen
______ product_text8767 ___

Apple Keynote er en OS X app som brukes til å lage presentasjoner. Det er en av Apples tre produktivitetsprogrammer, sammen med sider og numre. Programmet er også tilgjengelig for iOS og kan nås via en nettleser på en Mac eller PC via iCloud.

Keynote støtter Keynote '08 og '06 presentasjoner og lar deg importere og eksportere Office Open XML %li_nk% format. Appen lar deg slippe i bilder eller video, legge til refleksjoner og bilderammer til bilder, og sett inn overganger av høy kvalitet til lysbildene. Keynote lar deg presentere data på en rekke måter, enten det er i kolonne, scatter, bar, pie og bubble diagrammer. Du kan også legge til animasjon i diagrammene.

Programvaren lar deg dele presentasjonen direkte fra appen via e-post, meldinger, luftdrop, YouTube, Facebook, bilder, Dropbox og Gmail. Du kan også dele passordbeskyttede presentasjoner via iCloud-koblingen og forhåndsvise delte presentasjoner på iOS- og Android-nettlesere.

Keynote er en app designet for brukere som ønsker å presentere sine ideer og data til et publikum. Appen gir deg en rekke kreative verktøy og effekter, samt støtte for PPTX-formatet. Keynote er et nyttig program som gjør at OS X-brukere som ikke vil bruke PowerPoint for Mac, kan skape engasjerende presentasjoner.

Oppdatert: 6. januar 2017

______ product_main_features8023 ___
 • Består av skrive-, regneark- og presentasjonsprogrammer
 • Støtter .DOCX, .XLSX og .PPTX filformater
 • Bytter mellom 2007 og 2010 Ribbon Style Interfaces
 • Lagrer filer til Dropbox
______ product_text8023 ___

Ability Office er en kontor suite, som ligner på Microsoft Office, for Windows-operativsystemet. Suiten er tilgjengelig som Ability Office eller Ability Office Professional, som inkluderer flere applikasjoner.

Ability Office består av følgende programmer:

Programmene bruker egne filformater, hvilke inkluderer %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% , men kan også åpne populære %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer. Programmene har mange av de samme verktøyene som følger med Microsoft Office-applikasjonene. Du kan også bytte mellom den tradisjonelle verktøylinjen og 2007 og 2010 Microsoft Office Ribbon-stilgrensesnittene. Du kan også lagre filene dine direkte til Dropbox fra Ability Office-applikasjonene.

Ability Office er et mye billigere alternativ til Microsoft Office-pakken som inneholder tekstbehandling, regneark og presentasjonsprogrammer. Ability Office Professional-utgaven tilbyr også Database- og Photopaint-applikasjonene. Apache OpenOffice og Libre Office er imidlertid gode erstatninger for Microsoft Office, og er tilgjengelige gratis. Derfor vil du kanskje se etter de gratis løsningene, selv om Ability Office også er et solid alternativ.

Oppdatert: 14. juli 2015

______ product_main_features8124 ___
 • Støtter Microsoft Office-filformater
 • Gir nyttige funksjoner for å lage og redigere filer
 • Del filer via e-post, Google Disk, Dropbox eller Box.net
______ product_text8124 ___

Kingsoft WPS Office for Android er en kontor suite som brukes til å lage, vise, redigere og lagre Microsoft Office-filformater. WPS Office for Android ble tidligere kjent som Office for Android før du endret navn i juni 2014. Det er tilgjengelig for nedlasting som freeware. Pakken inneholder Writer, Sheets, og Presentasjon Android-applikasjoner som gir nyttige funksjoner. , inkludert rik tekstredigering, hurtigberegning og lysbildeoperasjoner. Du kan opprette, vise og redigere Microsoft Office Word, Excel og PowerPoint-formater, sammen med PDF og CSV. Programmet lar deg enkelt dele filene dine, også, om det er via e-postvedlegg eller opplasting til Dropbox, Google Disk eller Box.net.

WPS Office for Android er en kvalitet kontorsuite som støtter populære Microsoft Office-formater og gir deg verktøy for å lage og redigere dine egne filer. Suiten er også tilgjengelig gratis, noe som er sjelden for et program som gir funksjonaliteten som den gjør. Kingsoft WPS Office for Android er det beste valget for å lage, vise, redigere og lagre Microsoft Office-filer på din Android-enhet.

Oppdatert: 16. april 2015

______ product_main_features12121 ___
 • Støtte for PPTX- og PPT-dokumenter
 • Tegn- og avsnittformateringsalternativer
 • Direkte tilgang til filer fra Dropbox, OneDrive og Google Disk
 • Eksporter din presentasjon til PDF-formatet som en samling av bilder
______ product_text12121 ___

SoftMaker Office: Presentasjoner Mobile er Android-versjonen av presentasjons-skrivebordsprogrammet som følger med SoftMaker Office-pakken. Det brukes primært til å redigere og lagre PowerPoint-filer.

Kontor: Presentasjoner Mobile støtter PPTX- og PPT-filene. Du kan åpne, redigere og lagre filene og det viser innholdet på samme måte som det vises på datamaskinen. Appen lar deg styre automatiske og manuelle lysbildefremvisninger, inkludert muligheten til å spille animasjoner, lysbildeoverganger og lyder i lysbildefremvisninger. Noen andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer karakter- og avsnittformateringsfunksjoner og innføring av tabeller, lister og bilder.

Office: TextMaker Mobile er et praktisk verktøy for å jobbe med PPTX- og PPT-filer på en Android-enhet og gir mye av samme funksjonalitet som desktopversjonen av presentasjoner. Hvis du allerede bruker desktopversjonen av Presentasjoner, er SoftMaker Office: Presentations Mobile et solid valg, men Android-versjonen av PowerPoint er bedre.

Oppdatert: 3. april 2018

___
Felles PPT filnavn

Presentation1.ppt - Standardfilen Microsoft PowerPoint gir nye presentasjoner før PowerPoint 2007, som nå bruker Presentation1.pptx.

Programmer som åpnes PPT filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Google Drive
Nuance OmniPage
Apache OpenOffice
ACD Systems Canvas
Corel Presentations
CorelDRAW
Microsoft Office
Kingsoft Presentation
Seavus iMindQ
IMSI TurboPDF
Calligra Suite
Nuance PDF Converter Professional
Microsoft PowerPoint
Linux
Google Drive
Apache OpenOffice
Calligra Suite
Android
Kingsoft WPS Office for Android
Google Drive for Android
Seavus iMindQ
MobiSystems OfficeSuite Pro
Infraware Polaris Office for Android
SoftMaker Office Presentations Mobile
Microsoft PowerPoint for Android
Macintosh
Google Drive
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
Microsoft Office
Apple Preview
Microsoft PowerPoint for Mac
Apple Keynote
Nuance OmniPage Pro X
Seavus iMindQ
Calligra Suite
iOS
Google Drive for iOS
Seavus iMindQ
MobiSystems OfficeSuite Pro
Infraware Polaris Office for iOS
Microsoft PowerPoint for iOS

Om PPT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ppt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PowerPoint Presentation Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.