Hoved : Filutvidelser : .dsc Fil

.dsc Filutvidelse

Filtype 1Kingsoft Design Science Equation File

Utvikleren Kingsoft
Kategori Settings Files
Format N/A

Hva er en DSC fil?

En DSC-fil er en innstillingsfil som brukes av WPS Office (tidligere kjent som Kingsoft Office), en kontorserie som inneholder Writer-, regneark- og presentasjonsprogrammene. Den lagrer innstillingene for Design Science Equation Editor, som inkluderer vinduets størrelse, grensesnitt stil og zoom forstørrelse.

Mer informasjon

DSC-filen er referert av Equation Editor som er tilgjengelig i båndene for Writer, Spreadsheets og Presentation. Det gjør at redigeringen kan gjenåpnes av brukere og gjenoppta de samme innstillingene, for eksempel forstørrelsen av vinduet og størrelsen på vinduet den ble satt til når den tidligere ble åpnet.

Programmer som åpnes DSC filer
Windows
Kingsoft WPS Office

Filtype 2Text Description File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

.DSC alternativnummer 2

Vanlig tekstfil som brukes av ulike programvareapplikasjoner til å lagre beskrivelsesinformasjon; kan beskrive et tilhørende program som en readme-fil; kan også inneholde dataparametere eller andre typer vanlig tekstinformasjon.

Programmer som åpnes DSC filer
Macintosh
Apple TextEdit

Filtype 3Nikon Disk Identification File

Utvikleren Nikon
Kategori Misc Files
Format N/A

.DSC alternativnummer 3

Inneholder informasjon om bilder tatt med et Nikon digitalkamera (for eksempel et CoolPix-kamera); lagret på minnekortet sammen med bildefiler; vanligvis bare noen få kilobytes i størrelse, siden det ikke inneholder noen bildedata.

Mer informasjon

DSC-filer kan være skjult på kortet, siden de er referert til av Nikons digitalkamera og ikke ment å bli åpnet manuelt.

MERK: Mange digitale kameraer lagrer bilder med filnavn som begynner med " DSC, "men disse bildefilene har vanligvis en .JPG utvidelse.

Programmer som åpnes DSC filer
Macintosh
Nikon ViewNX

Filtype 4Debian Source Control File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Text

.DSC alternativnummer 4

Kildefil opprettet for Debian, et gratis operativsystem; inneholder data som beskriver de andre filene i kildepakken formatert som et enkelt avsnitt bestående av en rekke felt.

Mer informasjon

DSC-filen er produsert av dpkg-kildeverktøyet når kildearkivet er bygget og er basert på de andre filene i kildepakken. Når den pakkes ut, er DSC-filen referert til de andre filene og katalogene i kildepakken.

DSC-filen er en del av Debians kildepakke sammen med en oppstrøms tar-ballfil med .TAR.GZ -utvidelsen og eventuelle andre filer opprettet for Debian-pakken. En kildepakke er opprettet med pakkeverktøyet dpkg-build.

Programmer som åpnes DSC filer

Filtype 5Celestia Deep Space Catalog File

Utvikleren Celestia Development Team
Kategori Data Files
Format Text

.DSC alternativnummer 5

Datafil brukt av Celestia, et gratis program som brukes til å simulere 3D-visualiseringer av universet; sparer informasjon om dype rom enheter, som nebulas og galakser; gir plassering og tegning av informasjon til programmet.

Programmer som åpnes DSC filer
Windows
Celestia
Linux
Celestia
Macintosh
Celestia

Om DSC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dsc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Celestia Deep Space Catalog File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.