NO : SV : NL .mp4 Fil

.mp4 Filutvidelse

Filtype MPEG-4 Video File

Utvikleren Moving Picture Experts Group
Kategori Video Files
Format Binary

.MP4 alternativnummer

En MP4-fil er en multimediefil som vanligvis brukes til å lagre en film eller et videoklipp, men kan også inneholde undertekster eller bilder. MP4 er kort for MPEG-4 Part 14, som er et containerformat basert på QuickTime File Format (QTFF) som brukes av .MOV og .QT filer.

Mer informasjon
___ kategorier_navn28 ___ Lydfiler ______ categories_text28 ___

Lydfilkategorien inneholder komprimerte og ukomprimerte lydformater, som inneholder bølgeformdata som kan spilles med lydavspillingsprogramvare. Denne kategorien inneholder også MIDI-filer, musikalske partitur og lydprosjektfiler, som vanligvis ikke inneholder lyddata.

______ kategorier_navn29 ___ Utviklerfiler ______ categories_text29 ___

Utviklerfiler-kategorien inneholder filer relatert til programvareutvikling. Disse inkluderer programmeringsprosjektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Komponerte objekter og komponenter er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn30 ___ Tekstfiler ______ categories_text30 ___

Tekstfiler inneholder tekstdata og kan lagres i ren tekst eller rike tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter som er opprettet og lagret av brukere, kan de også brukes av programvareutviklere til å lagre programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, loggfiler og lagrede e-postmeldinger.

______ kategorier_navn31 ___ Diverse filer ______ categories_text31 ___

kategorien Diverse filer inneholder forskjellige filtyper som ikke passer inn i andre kategorier. Noen eksempler er delvis nedlastede filer, installasjonsfiler og omdøpte filer. Denne kategorien kan også inkludere filer relatert til andre maskinvareenheter i tillegg til datamaskiner.

______ kategorier_navn53 ___ Camera Raw Files ______ categories_text53 ___

Kameraråder er bildefiler som er laget av digitale kameraer. De lagres i et ukomprimert og ubehandlet format som lagrer nøyaktige data tatt av kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en annen sensor, eksisterer mange forskjellige typer kameraformater. For å åpne en kameraråderfil må programmet støtte både filtypen og den spesifikke kameramodellen som tok bildet.

______ kategorier_navn33 ___ Innstillingsfiler ______ categories_text33 ___

Innstillingsfiler lagrer innstillinger for operativsystemet og applikasjonene. Disse filene er ikke ment å bli åpnet av brukeren, men endres av det tilsvarende programmet når programvalgene endres. Innstillingsfiler kan også bli kalt preferansefiler eller konfigurasjonsfiler.

______ kategorier_navn34 ___ Raster bildefiler ______ categories_text34 ___

Rastergrafik er den vanligste typen bildefiler. De består av et rutenett av piksler hvor hver piksel representerer en individuell farge i bildet. Både webgrafikk og digitale bilder lagres som rastergrafikk. Selv om noen rasterbildeformater er ukomprimert, bruker de fleste slags bildekomprimering.

______ kategorier_navn35 ___ Webfiler ______ categories_text35 ___

Kategorien Webfiler inneholder filer relatert til nettsteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske nettsider, webapplikasjoner og filer referert av nettsider. Filer generert av webutviklingsprogramvare er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn36 ___ Datafiler ______ categories_text36 ___

Datafiler er den vanligste typen datafiler. De kan installeres med applikasjoner eller opprettes av brukere. De fleste datafiler lagres i et binært format, selv om noen lagrer data som ren tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, prosjektfiler og lagrede dokumenter.

______ kategorier_navn37 ___ Videofiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Videofiler inneholder et bredt spekter av videoformater, som bruker forskjellige kodeker til å kode og komprimere videodata. Denne kategorien inneholder også videoprofilfiler og videoinformasjonsfiler, som kanskje ikke inneholder videodata.

______ kategorier_navn38 ___ eBok-filer ______ categories_text38 ___

eBok-filer er digitale bøker designet for å bli vist på eReaders, for eksempel Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook, og iPad. De kan imidlertid ofte sees på en PC ved hjelp av eReader-programvare. Mens mange eBook-formater kan vises på flere enheter, kan noen proprietære eBook-formater kun vises ved hjelp av bestemt maskinvare eller programvare.

______ kategorier_navn39 ___ Side Layout Filer ______ categories_text39 ___

Sideoppsettfiler er dokumenter som kan inneholde både tekst- og bildedata. De inneholder også formateringsinformasjon, som definerer sidestørrelse, marginer og hvordan innholdet er organisert på siden. Sideoppsettdokumenter brukes ofte for å lage utskrivbare publikasjoner, for eksempel aviser, blader og brosjyrer.

______ kategorier_navn40 ___ 3D-bildefiler ______ categories_text40 ___

3D-bildefiler inkluderer tredimensjonale modeller, 3D-animasjoner og 3D-prosjektfiler. 3D-modeller består vanligvis av polygoner og verticies og som skaper modellens form. De kan også inkludere teksturer samt belysning og skyggeinformasjon.

______ kategorier_navn41 ___ Systemfiler ______ categories_text41 ___

Systemfilen inneholder filer relatert til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Noen eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhetsdrivere. Filer som sendes ut av systemet, er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn42 ___ Plugin Files ______ categories_text42 ___

Plugin-filer gir ekstra funksjoner og funksjonalitet til eksisterende programmer. De brukes vanligvis av bilde-, video- og lydredigeringsprogrammer, samt nettlesere. Plugins kalles også tillegg og utvidelser.

______ kategorier_navn43 ___ Kodede filer ______ categories_text43 ___

Kodede filer er filer som lagrer data i et kodet format. Disse inkluderer krypterte filer, ukomprimerte arkiver og binærkodede tekstfiler. Filer er ofte kodet for sikkerhetsformål og for å hindre at de blir skadet under dataoverføringer.

______ kategorier_name44 ___ Backup filer ______ categories_text44 ___

Kategorien Sikkerhetskopieringsfiler inneholder individuelle filbackups og filer relatert til sikkerhetskopieringsprogramvare. Individuelle sikkerhetskopieringsfiler genereres ofte automatisk av programvareprogrammer. Backup-programvarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhetskopier og fulle systembackups.

______ kategorier_navn45 ___ CAD-filer ______ categories_text45 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan inneholde 2D- eller 3D-design. De genereres av CAD-programmer, som kan brukes til å lage modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer kalles ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kalles modeller, deler eller sammenstillinger.

______ kategorier_navn47 ___ Databasefiler ______ categories_text47 ___

Databasefiler lagrer data i et strukturert format, organisert i tabeller og felt. Individuelle oppføringer i en database kalles poster. Databaser brukes ofte til lagring av data referert av dynamiske nettsteder.

______ kategorier_navn48 ___ Kjørbare filer ______ categories_text48 ___

Kjørbare filer inneholder kode som kjøres når filen åpnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, skript og makroer betraktes alle som kjørbare filer. Siden disse filtypene kjører kode når de åpnes, bør ikke kjente filer kjøres, som de som mottas som e-postvedlegg, ikke åpnes.

______ kategorier_navn49 ___ Disk bildefiler ______ categories_text49 ___

Diskbildefiler inneholder en eksakt kopi av en harddisk eller annen type media. De inkluderer alle filene, samt filsysteminformasjonen. Dette gjør at diskbilder kan brukes til duplisering av disker, CDer og DVDer. De brukes ofte også til sikkerhetskopieringsformål.

______ kategorier_navn50 ___ Komprimerte filer ______ categories_text50 ___

Komprimerte filer bruker filkomprimering for å spare diskplass. Komprimerte arkivformater kan også brukes til å komprimere flere filer til et enkelt arkiv. Flere åpne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan brukes til å komprimere filer, og derfor finnes det mange forskjellige komprimerte filtyper.

______ kategorier_navn54 ___ Fontfiler ______ categories_text54 ___

Fontfiler inneholder en eller flere fonter som kan nås av operativsystemet og applikasjonene. De fleste moderne skrifttyper lagres i enten OpenType eller TrueType formater, som kan brukes av både Macintosh og Windows-datamaskiner.

______ kategorier_navn51 ___ Vector bildefiler ______ categories_text51 ___

Vector grafikk består av stier, i stedet for individuelle piksler. Disse stiene kan brukes til å representere linjer og former innenfor bildet. De fleste vektorbildformatene kan også inkludere farger, gradienter og bildeeffekter. Siden vektorgrafik lagrer bildedata som stier, kan de forstørres uten å miste kvalitet, noe som gjør dem til et godt valg for logoer og andre tegninger.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler lagrer data i celler, som er organisert i rader og kolonner. Hver celle kan inneholde en bestemt type data, for eksempel tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også inneholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn46 ___ GIS-filer ______ categories_text46 ___

GIS-kategorien (Geographic Information Systems) inneholder filer relatert til GPS-enheter og kartleggingsprogramvare. Disse filene kan inneholde kart, lagrede ruter og veipunkter. Mange GIS-filer lagres i åpne formater, som kan overføres mellom GPS-enheter og datasystemer.

______ extension_description19150 ___

En MP4-fil er en multimediefil som vanligvis brukes til å lagre en film eller et videoklipp, men kan også inneholde undertekster eller bilder. MP4 er kort for MPEG-4 Part 14, som er et containerformat basert på QuickTime File Format (QTFF) som brukes av .AAC og %li_nk% filer.

___MP4-fil åpnes i Microsoft Windows Media Player 12

MP4-filer bruker MPEG-4-komprimering, en standard utviklet av Moving Picture Experts Gruppe (MPEG). Dette formatet inneholder separat komprimering for lyd og video spor. Videoen komprimeres med MPEG-4-videokoding, og lyden komprimeres ved hjelp av AAC-komprimering, som er den samme typen lydkomprimering som brukes i %li_nk% files.

Mye av MP4-formatets popularitet kan tilskrives Apples iTunes Store siden formatet brukes til å distribuere mye av media som er lastet ned fra butikken. MP4-formatet brukes også ofte til streaming av video på Internett, og støttes av et bredt utvalg av videoprogrammer og ulike maskinvareenheter.

______ extension_common19150 ___ ______ product_main_features9437 ___
 • Last opp filer fra din iOS-enhet til stasjonen din
 • Se PDF, MP4, JPEG, PNG-filer og mer
 • Del filer og mapper med andre brukere
______ product_text9437 ___

Google Disk er en iOS-app som lar deg få tilgang til og sikkerhetskopiere filene dine på stasjonen din. Du trenger en Google + -konto for å installere appen på enheten din.

Disk kan du laste opp dokumenter, videoer og bilder fra iPhone eller iPad til skylagring. Når du laster opp filene, kan du se dem umiddelbart, da Drive støtter en rekke formater, for eksempel PDF, Microsoft Office XML, JPEG, PNG, MOV, MP4, BMP og TIFF. Appen lar deg også dele filer og mapper med andre og tilpasse visningskapasiteten til filene og mappene slik at alle med en lenke kan se, redigere eller kommentere.

Google Disk lar deg administrere din skylagring fra din iOS-enhet. Du kan sikkerhetskopiere dokumenter, video og bilder fra enheten din, se filer som allerede finnes i lagringsplassen for sky, og dele opplastede filer og mapper med andre. Google Disk er et må-ha-verktøy for iOS-brukere som trenger å administrere deres Disk-lagringsplass.

Oppdatert: 4. august 2015

______ product_main_features7824 ___
 • Støtter et stort antall lyd- og videoformater
 • Administrerer multimedieinnhold i et enkelt integrert bibliotek
 • Tilpasningsbart brukergrensesnitt med skinn
 • Støtter brukerutviklede programtillegg
 • Nettlesing og shoppingfunksjoner
______ product_text7824 ___

Skjermbilde av Nullsoft Winamp 5.6

Hovedfunksjoner

Nullsoft Winamp er en mediespiller som spiller av lyd-, video- og annet multimedieinnhold. Programvaren støtter mange lyd- og videofilformater, og gir verktøy for å organisere musikk og videofiler til spillelister og søkbare biblioteker.

Winamp inneholder følgende komponenter for å spille, organisere, brenne og synkronisere medier:

Hvis du er ute etter en mediespiller for hjemmebruk, kan Winamp være svaret. Den gir mange av standardfunksjonene som følger med de fleste mediespillere, samtidig som du kan tilpasse den. Du kan bruke Winamp SDK, som leveres av Nullsoft, for å bidra med plug-ins som legger til nyttige funksjoner for programvaren. Hvis du er på utkikk etter en erstatning til Microsoft Windows Media Player eller Apple iTunes, sjekk ut den tilpassbare Nullsoft Winamp mediespilleren.

Oppdatert: 27. februar 2018

______ product_main_features7705 ___
 • Støtter et stort utvalg av video- og lydformater
 • Utfører video og lyd gjennom et stort utvalg av utgangsdrivere
 • Gir kildekoden for endring
______ product_text7705 ___

MPlayer er en gratis mediespiller som støtter mange medieformater. Det er et tilpassbart åpen kildeprogram som støtter flere operativsystemer. MPlayer gjenkjenner mange populære videoformater, for eksempel MPEG, OGM, AVI, WMV og MOV. Det lar deg også se DVDer, DivX-videoer og H.264-filmer blant andre. Det kan også spille populære lydformater som AAC, WMA og RealAudio. I tillegg støtter MPlayer et bredt utvalg av utgangsdrivere for å optimalisere visning og lytteopplevelse.

Brukergrensesnittet MPlayer varierer avhengig av hvordan du installerer det. Den anbefalte metoden er å kompilere den nedlastbare kildekoden, som ikke inneholder en GUI. Derfor må du velge en front-end som skal brukes til spilleren din. Flere alternativer er tilgjengelig på MPlayer-prosjektsiden. Du kan også laste ned en uoffisiell pakke med MPlayer fra nettstedets prosjektside som er forhåndskompilert og inneholder et grafisk brukergrensesnitt.

MPlayer er en kompatibel mediespiller som støtter et bredt utvalg av video- og lydformater og kan tilpasses dine behov. Hvis du er teknisk kunnskapsrik, kan du kompilere og tilpasse din egen versjon av MPlayer. Ellers er det beste alternativet å installere en forhåndskompilert pakke.

Oppdatert: 18. oktober 2018

______ product_main_features8283 ___
 • Støtter MP4, WMV, FLV, AVI, MOV og 3GP formater
 • Åpner SRT-undertekstformatet
 • Stream videoer fra Internett
 • Spill av videoer fra sosiale nettsteder eller Messenger-appen din
______ product_text8283 ___

BIT LABS Enkelt MP4 Video Player er en gratis Android-app. Spilleren støtter flere populære videoformater, inkludert MP4, WMV, FLV, MKV, AVI, MOV og 3GP. Den støtter også SRT-undertekstformatet. Du kan streame videoer fra Internett eller vise videoer fra et sosialt nettsted eller en messenger-app.

Simple MP4 Video Player støtter flere populære videoformater og muligheten til å streame på Internett-video. BIT LABS Enkel MP4 Video Player er et pålitelig valg for å spille av videoer hvis du er fornøyd med din nåværende Android-videospiller.

Oppdatert: 3. november 2015

______ product_main_features9393 ___
 • Støtter mye lyd- og videoformater
 • Gir et mediebibliotek for direkte å bla gjennom mapper
 • Inkluderer avspillingshastighetsmanipuleringsfunksjoner og videofilter
______ product_text9393 ___

Videolabs VLC for Android er en open source multimedia spiller. Appen er en port av den populære VLC-mediespilleren.

VLC for Android støtter en stor mengde lyd- og videoformater som AAC, Ogg, FLAC, MKV, MP4, MOV og AVI. Den inkluderer også støtte for nettverksstrømmer, undertekster og DVD-ISO-er. Appen gir et mediebibliotek som lar deg bla gjennom mapper direkte. Den leveres med nyttig funksjonalitet, inkludert en equalizer, videofilter, automatisk rotasjon, justering av aspektforhold og bevegelser for å kontrollere lysstyrke og volum.

Appen gir en mobilversjon med mye av samme VLC-mediespiller Funksjonalitet brukere har kommet til å nyte på sine Windows og OS X-maskiner. Den gir mye av samme lyd- og videoformatstøtte og noen av de samme funksjonene. Hvis du liker funksjonaliteten til VLC-mediespilleren, kan du nyte Videolabs VLC for Android-appen.

Oppdatert: 16. mars 2016

______ product_main_features8030 ___
 • Brenn musikk og videoinnhold til CD-, DVD- og Blu-ray-plater
 • Konverter, importer og eksporter et stort utvalg av videofilformater
 • Ta opp video og lyd fra flere enheter samtidig
 • Ta opp video fra skjermen med Live Screen Capture
 • Publiser video til YouTube, Facebook eller Vimeo
 • Lag sikker sikkerhetskopiering med passordbeskyttelse
______ product_text8030 ___

Roxio Toast er et populært Mac-program for opptak av videoer og brenning av CDer, DVDer og Blu-ray-plater. Selv om det er mest kjent som et diskbrenningsverktøy, inneholder programmet også verktøy for å produsere filmer, spille og konvertere mediefiler, fange Internett-strømmer og sikkerhetskopiere data. Den er tilgjengelig i Titanium og Pro-utgaver.

Toast integreres med flere personlige mediespillere og støtter et stort utvalg av mediefilformater. Det kan eksportere videoklipp til flere enheter, inkludert Apple TV, iPhone, iPad, iPod, PlayStation 3, Sony PSP, Xbox 360, BlackBerry og Palm Treo. Konverterte mediefiler kan lastes direkte inn i iTunes-biblioteket for enkel organisering. Brukere kan lagre en %li_nk% eller %li_nk% disk bildefil eller en %li_nk% prosjektfil i stedet for å brenne prosjektet til en plate.

Toast lar brukerne også lage HD-videoer og lysbildefremvisninger. Den støtter video fra AVCHD-videokameraer, TiVo DVR og EyeTV, og kan importere flere video- og bildefilformater. Toast kan også ta opp Internett-TV programmering og sende videostrømmer i sanntid til en TiVo DVR. Toast kan også brukes til å spille inn video og lyd fra flere enheter på samme tid. De innebygde redigeringsverktøyene for Toast kan brukes til å filtrere ut uønskede lyder og trimme videosegmenter. Innspilt og redigert video kan deretter sendes til enheter som iPads, iPhones og spillkonsoller.

Toast inneholder flere verktøyprogrammer for styring av plater og data:

Roxio Toast er et bredt sett av funksjoner som er nyttige for både hjemme og profesjonelle brukere. For eksempel kan hjemmebrukere bruke Toast til å lage personlige DVDer for å dele med venner og familie, mens profesjonelle brukere kan bruke Toast for å sikkerhetskopiere viktige data og lage lysbildefremvisninger for klienter. Toast vokser også i popularitet blant hjemmebrukere for å integrere hjemmeunderholdningssystemer med Internett-TV og DVR. Roxio Toast er en av de beste programmene som er tilgjengelige for brenning av video, musikk og bilder.

Oppdatert: 21. november 2018

______ product_main_features7751 ___
 • Avansert 3D- og Ultra HD 4K-videostøtte
 • Avspilling for Blu-ray, DVD og 3D-filmer
 • TrueTheater-teknologien for video- og lydforbedring
 • Støtte for mange lyd-, video- og bildefilformater
 • Inkluderer verktøy for mediefilhåndtering
 • Musikkbutikk for nedlasting av musikk
 • Online film gjennomgang og kommentardeling fellesskap
______ product_text7751 ___

Skjermbilde av CyberLink PowerDVD 17

Hovedfunksjoner

PowerDVD er en avansert film- og mediespiller som brukes til å spille av Ultra HD 4K- og 3D-filmer. Det gir også verktøy for medieadministrasjon, som inkluderer søking, surfing og nettverksdeling. Programmet er tilgjengelig i Standard, Pro og Ultra-utgaver.

PowerDVD støtter mange forskjellige multimediaformater, for eksempel H.264, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG og PNG. Brukergrensesnittet gir muligheter for visning av film-, video- og musikkfiler. Du kan bla gjennom lister over mediefiler fra datamaskinen, tilkoblede enheter eller eksterne online-steder. Grensesnittet lar deg også lage spillelister, legge til beskrivende metadata og organisere mediefiler.

PowerDVD gjør at du kan forbedre filmene med CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi. TrueTeater HD og 3D-teknologier kan oppskalere video, konvertere 2D-video til 3D, og justere dybden på 3D-effekter. Programmet kan oppdage en 4K videofil og 4K skjerm og levere lagfri avspilling. TrueTheater Stabilizer fjerner jitter fra hjemmevideoer under avspilling. PowerDVD inkluderer også lydforbedringsteknologier som TrueTheater Noise Reduction, som fjerner uønsket lydlyd og TrueTheater Surround, som konverterer et lydsignal til surroundlyd.

CyberLink PowerDVD er en flott mediespiller for hjemmekino miljø. Med sine video- og lydforbedrende funksjoner og jevn 4K videoavspilling kan det gjøre hjemmekinoanlegget ditt føles som den virkelige opplevelsen.

Oppdatert: 24. oktober 2017

______ product_main_features7706 ___
 • Spill en rekke mediefilformater, for eksempel FLV, MOV og MP4
 • Søk etter og se på videoer via en innebygd nettleser
 • Angi spilleliste kriterier for automatisk spilleliste organisasjon
 • Skriv inn videoadressen for umiddelbar videoavspilling
______ product_text7706 ___

Eltima Elmedia Player er en gratis mediespiller for OS X. Programmet er også tilgjengelig som en PRO-versjon, som gir tilleggsfunksjoner, for eksempel nedlasting av mediefiler og video skjermbilder.

Elmedia Spilleren støtter mange populære mediefilformater, inkludert MOV, FLV, MP4, SWF, AVI, VOB, WEBM, WMA, FLAC og WAV, som lar deg spille nesten alle typer media på Internett. Spilleren lar deg organisere dine ulike medier i spillelister som iTunes. Hvis du ikke vil lage dine egne spillelister, kan du la Elmedia Player organisere filene dine basert på kriterier du velger.

Programmet gir flere praktiske funksjoner for tilgang til mediefiler. Søknaden gir en innebygd nettleser, som lar deg surfe på nettsteder og se filmer uten å forlate programmet. Hvis du har en URL-kobling til en video, kan verktøylinjen Open URL du se på videoen uten å forlate programmet eller åpne et nettleservindu. PRO-versjonen gir deg også tilleggsfunksjoner, inkludert muligheten til å laste ned videoer fra nettet og trekke ut lyd fra YouTube-videoer i MP3-format.

Elmedia Player er et kvalitetsvalg for OS X-brukere som ønsker å spille sine videoer og filmer. En av de kuleste funksjonene er den innebygde nettleseren, som lar deg se online filmer direkte i applikasjonen. Selv om det ikke er like fremtredende som iTunes eller QuickTime Player, er Eltima Elmedia Player fortsatt et godt valg for å se filmer og videoer.

Oppdatert: 28. november 2016

______ product_main_features8032 ___
 • Kjøp musikk, filmer, lydbøker, TV-programmer og apper fra iTunes Store
 • Stream musikk gjennom iTunes Radio
 • Synkroniser alle iTunes-kjøpene dine til hver av dine iCloud-aktiverte enheter
 • Del musikk mellom datamaskiner som bruker hjemmedeling
______ product_text8032 ___

Apple iTunes er en gratis mediespiller inkludert på alle Apple-enheter. Det gjør det mulig å kjøpe og organisere digitale medier og er en av de mest populære mediaspillerapplikasjonene.

I iTunes kan du laste ned digitale spor, filmer, filmutleie, TV-programmer og apper fra iTunes Store. En annen funksjon, kalt "iTunes Radio", lar deg streame musikk gratis basert på favorittartister.

Du kan også spille av digitale medier du allerede eier ved å importere musikk og video til iTunes. Når du er importert, kan du velge å organisere musikken din etter sanger, album, artister, sjangre og tilpassede spillelister.

Om du er en Windows eller Mac-bruker, er Apple iTunes en flott mediespiller. Den har et brukervennlig grensesnitt som hjelper nybegynnere raskt å lære sine funksjoner. Uformelle og hardcore musikkfans vil sette pris på sitt brede utvalg av musikk. Den har den største musikk- og videokatalogen som er tilgjengelig for nedlasting av alle mediespillere. Og iCloud-synkroniseringen gjør det mulig å laste ned nedlastingene dine på alle enhetene dine.

Oppdatert: 31. august 2015

______ product_main_features8033 ___
 • Rask og enkel fargekorrigering
 • Over 100 forhåndsinnstilte bevegelseseffekter
 • Titler og grafikk av høy kvalitet
 • Lydverktøy for å balansere dialog, fortell og bakgrunnslyd
 • Video stabilisering
 • Tilpassbare overganger, filtre og effekter
 • Støtte for HD-video opptil 4k
______ product_text8033 ___

Corel VideoStudio er et videoredigeringsprogram designet for forbrukere. Den har muligheten til å redigere video med høy oppløsning på opptil 4k. VideoStudio kommer i Ultimate (tilbyr en premium spesialpakke) og Pro-utgaver.

VideoStudio gir verktøy for redigering og berøring av hjemmevideoene dine. Den lar deg bruke både storyboard og tidslinje redigering for å ordne videoklipp. Det gir også flere forskjellige overganger som du kan bruke til å hjelpe klippene dine til å strømme jevnt inn i det neste.

Selv om det er beregnet til hjemmebruk, har VideoStudio ganske mange spesialeffekter. Det er verktøy for enkel fargekorrigering og over 100 forhåndsinnstilte bevegelseseffekter til disposisjon. VideoStudio gir også video stabilisering for rystende video. Du kan til og med lage animerte pennevirkninger og legge til titler og grafikk i videoen din.

Corel VideoStudio er et flott program for å sette sammen hjemmevideoer med et ekstra preg av stil. Det er også et nyttig program for nybegynnere, som gir tilgang til et bredt spekter av læringsressurser. Men hvis du leter etter et program som kan håndtere avansert videoredigering eller spesialeffekter, er dette ikke det beste alternativet.

Oppdatert: 21. november 2018

______ product_main_features8039 ___
 • Spill av en rekke videoformater som MP4, WMV og DIVX
 • Kontroller undertekststørrelse og språk
 • Øk filmvolum opptil 3 ganger den opprinnelige lyden
 • Sikre biblioteket ditt med passordbeskyttelse
 • Overfør filer over Wifi mellom to iOS-enheter via appen
______ product_text8039 ___

Pentaloop PlayerXtreme Media Player er en mediespiller for iOS-enheter. Appen kan brukes til å organisere mediefiler på enheten din og spille av filmer og musikk.

Appen spesialiserer seg på videoavspilling som støtter et bredt utvalg av videoformater, inkludert MP4, 3GP, FLV, DivX, MKV, AVI, WMV og WebM. PlayerXtreme Media Player støtter %li_nk% undertekster og lar deg kontrollere skriftstørrelsen og språket i undertekstene. Noen andre funksjoner inkluderer beskyttelse av bibliotekets passord og muligheten til å spille av filmer med et volum opptil 3 ganger originalen for når du ikke har hodetelefoner.

PlayerXtreme Media Player er en kvalitetsapp for å se videoer på din iOS-enhet. Den støtter mange videoformater og gir deg en rekke nifty funksjoner for videoavspilling (noen krever kjøp av pro-versjonen). Det går mye å være ønsket i musikkavdelingen, men hvis du bare leter etter en app for å se på filmer, er Pentaloop PlayerXtreme Media Player et godt valg.

Oppdatert: 21. september 2015

______ product_main_features9438 ___
 • Last opp filer fra Android-enheten din til stasjonen din
 • Se dokumenter, videoer og bilder i stasjonen din
 • Del filer og mapper med andre brukere
______ product_text9438 ___

Google Disk er en Android-app som lar deg laste opp og få tilgang til filene dine i Disken din. Du kan bare installere appen med en Google + -konto.

Appen lar deg laste opp dokumenter, videoer og bilder fra Android-enheten til stasjonen din. Når du har lastet opp, kan du søke etter filer etter navn og innhold. Du kan vise støttede dokumenter, videoer og bilder i en rekke formater, for eksempel Microsoft Office XML, MP4, JPEG, BMP og TIFF. Appen lar deg også dele filer og mapper med andre og tilpasse visningskapasiteten til filene og mappene slik at alle med en lenke kan se, redigere eller kommentere.

Google Disk lar deg administrere din skylagring fra Android-enheten din. Du kan laste opp filer fra enheten, vise filer som allerede er i lagringsplassen for sky, og dele filene og mappene med andre. Google Disk er et solidt komplementært verktøy for Android-brukere med en Google + -konto.

Oppdatert: 4. august 2015

______ product_main_features13209 ___
 • Plasser flere videoklipp i samme ramme med Picture Multiscreen Tool
 • Separate automatisk opptak i individuelle scener ved hjelp av Smart Scene Detection
 • Pixel valgte områder av videoen med Mosaic-verktøyet
 • Bytt folks ansikter i videoer med kunstige masker med Face Off
______ product_text13209 ___

Skjermbilde av Wondershare Filmora9

Hovedtrekkene

Wondershare Filmora, tidligere Wondershare Video Editor, er et videoredigeringsprogram med et brukervennlig grensesnitt . Den er designet for å være enkel å bruke, men inneholder også flere profesjonelle videoredigeringsfunksjoner. Med Wondershare Filmora kan du importere video, klippe, redigere, flette og klippe klipp. Du kan dele videoer i separate lyd- og videospor og sette inn flere lydspor i prosjektet. Du kan også legge til tekstoverlegg og bruke spesial effekter. Programmet lar deg også øke eller senke deler av videoen for hastighetsramping eller slowmotion-effekter. Wondershare Filmora er en god løsning for hjemmebrukere som ønsker å lage profesjonelle filmer. Det intuitive grensesnittet fjerner mye av kompleksiteten i high-end videoredigerere. Hvis du leter etter et billig alternativ til profesjonelle videoredigeringsprogrammer, er Filmora verdt å prøve.

Oppdatert: 8. februar 2019

______ product_main_features7582 ___
 • Støtter populære video- og lydformater, for eksempel WMV og MPEG
 • Lar deg tilpasse organisasjonen av mediene dine
 • Aktiverer streaming mellom forskjellige datamaskiner og enheter på samme nettverk
 • Ripper og brenner lyd til CDer
______ product_text7582 ___

Skjermbilde av Microsoft Windows Media Player 12

Hovedtrekk

Microsoft Windows Media Player er et mediebiblioteksprogram som brukes til å spille av video og lyd og for å se bilder. Programmet leveres med Windows-operativsystemet.

Windows Media Player støtter mange populære lyd- og videoformater, for eksempel WMV, MOV, MPEG, WAV, ASF, MIDI og AIFF. Spilleren støtter også H.264, Xvid og DivX video. Det finnes en stor mengde gratis plugins som også utvider mulighetene til Windows Media Player. I Windows Media Player kan du også streame media fra eller til andre enheter i nettverket, synkronisere mediet til bærbare enheter og brenne lyden til en CD.

Med Windows Media Player kan du tilpasse medieopplevelsen din. Den lar deg konfigurere navigasjonsruten, sortere media etter kategorier som sjanger og rangering, og rediger spillerenes hud. Windows Media Player lar deg også lage dine egne medieavspillingslister og kan generere spillelister basert på dine kriterier.

Hvis du er en Windows-bruker, er Windows Media Player et godt alternativ for å organisere og spille av mediene dine. Den støtter mange populære lyd- og videoformater, lar deg tilpasse organisasjonen av mediene, og lar deg brenne lyden din til en CD. Microsoft Windows Media Player er en pålitelig løsning på dine behov for mediaavspilling.

Oppdatert: 19. mars 2019

______ product_main_features8728 ___
 • Støtter populære mediefilformater som MP4, AVI og MOV
 • Gir en filbrowser for tilgang til filene dine på enheten
 • Lar deg koble til datamaskinen, FTP-områder og Dropbox for å streame media
______ product_text8728 ___

olimsoft OPlayer er en iOS-app som brukes til å spille av video og lyd. Det er tilgjengelig som en standardversjon for kjøp og en HD-versjon, som har høyere kvalitet, men koster mer.

OPlayer støtter et bredt utvalg av mediefilformater, inkludert MP4, AVI, AAC, MOV, og 3GP, og støtter flere tekstformater, som SRT, SUB og SMI. Appen har en filbrowser som viser alle mediene på enheten din og gjør det enkelt å navigere til ønsket fil. Du kan også koble til et hvilket som helst nettsted som er vert for støttet media gjennom appens eksterne URL-seksjon.

En av de mest imponerende funksjonene i appen er muligheten til å koble til datamaskinen, et FTP-område eller Dropbox. Dette gjør at du kan streame media fra kildene direkte til enheten, noe som betyr at du ikke trenger å maksimere enhetens lagringskapasitet.

OPlayer er mer enn bare et alternativ for å spille av mediefiler. Den leveres med nyttige funksjoner som gjør mobilmediaopplevelsen mye morsommere. olimsoft OPlayer er definitivt verdt å prøve, og hvis du liker det, vil du overveie å oppgradere til HD-versjonen for bedre avspilling og flere muligheter.

Oppdatert: 28. juli 2015

______ product_main_features7703 ___
 • Støtter et stort antall lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere plattformer
 • Konverterer mediefiler til en rekke lyd- og videoformater
 • Gir et enkelt brukergrensesnitt
______ product_text7703 ___

Skjermbilde av VideoLAN VLC media player 2.2.6

Hovedfunksjoner

VideoLAN VLC mediespiller er en populær, åpen kilde mediespiller som kjører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android-plattformer. Det kan spille et stort utvalg av medieformater, inkludert filer som er lagret på plater, lyd- og videofiler som er lastet ned fra Internett, og streaming media.

VLC-mediespillerens hovedfunksjon spiller av video- og lydfiler. Den kan lese et stort antall populære video- og lydformater, for eksempel MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere media til mange av de samme formatene som den kan lese, inkludert MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan spille og organisere video-, lyd- eller bildefiler ved å dra og slippe dem inn i programmet. Når du er importert, kan du opprette spillelister for å kategorisere medieinnholdet ditt. Du kan også abonnere på podcaster og streame musikk gjennom programmet.

VideoLAN VLC mediespiller er en flott løsning for hjemmebrukere som vil spille av favorittmediefiler. Selv om det ikke kan tilby så mange funksjoner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den gjenkjenne og åpne flere formater. Av den grunn alene, er det verdt å installere VideoLAN VLC mediespiller på datamaskinen din.

Oppdatert: 28. januar 2019

______ product_main_features7634 ___
 • Gir en digital multimedieløsning for PC-brukere
 • Inkluderer PaintShop Pro bilde- og bilderedigeringsprogramvare
 • Støtter CD-, DVD- og Blu-ray-plateformater
 • Inkluderer video-, lyd- og bilderedigeringsverktøy
 • Importerer og eksporterer et bredt utvalg av multimediefilformater
 • Integreres med HDV digitale videokameraer og personlige mediespillere
 • Tillater opprettelse av 3D-bilder og videoer
 • Oppretter spannede sikkerhetskopier arkiver over flere plater
 • Aktiverer redigering av video fra 4 kameraer for flere dynamiske videoer
______ product_text7634 ___

Roxio Creator (tidligere Easy Media Creator) er en populær multimedia programvarepakke for Windows. Det brukes ofte til å lage DVDer og Blu-ray-plater, og inkluderer også lyd-, video- og bilderedigeringsverktøy.

Skaperen kan brukes til å lage video-, foto- og musikksamlinger. Den aksepterer inngang fra et bredt spekter av videokilder, inkludert AVCHD-videokameraer og andre HD-videoformater. Importerte multimediefiler kan redigeres på en 32-sporets tidslinje for å legge over videoklipp, bilder, musikk og overganger. Ferdige filmer kan brennes til disk eller eksporteres til flere forskjellige videofilformater. Video kan eksporteres til vanlige videospillere, inkludert iPhone, Kindle Fire, Xbox One og PlayStation 4-enheter. Eller du kan dele mediene dine til Facebook, YouTube, Google+ og Google Disk. 3D-videoprosjekter kan også utvikles og eksporteres. Skaperen tilbyr også DVD authoring-verktøy med innebygde temaer og valgmuligheter for valg av DVD-meny.

Når du lager en musikksamling, kan lyden bli revet fra en CD eller DVD, eller importert direkte fra harddisken. Brukere kan også ta opp og redigere lydklipp ved hjelp av Creators Sound Editor, som inkluderer verktøy for trimning av lyd og oppretting av lydmashups. Lydfiler kan brennes til en lyd-CD eller eksporteres til musikkfilformater, for eksempel %li_nk% og %li_nk% . Skaperen kan også lage spillelister og eksportere musikk til iTunes eller andre lydspillere.

Creator inkluderer PaintShop Pro bilde- og bilderedigeringsprogramvare. Brukere kan organisere, berøre, ramme og forbedre eksisterende digitale bilder, samt lage panoramabilder og dele bilder på sosiale medier, som Facebook, Google+ og Flickr. Redigerte bilder kan legges til lysbildeserier ved hjelp av videoproduksjonen og lysbildeserieverktøyene som er inkludert i Creator-pakken.

Skaperen lar brukerne helt tilpasse lyd-, video-, bilder- og DVD- og Blu-ray-plater. Den støtter et bredt spekter av multimediefilformater, kan ta opp video fra Internett-strømmer eller digitale videokameraer, og kan lage juvel- og disketiketter som kan skrives ut fra en hjemme skriver. Roxio Creator er en nyttig multimedieløsning for alle PC-brukere.

Oppdatert: 30. september 2016

______ product_main_features7710 ___
 • Gir et rent brukergrensesnitt med brukervennlige avspillingskontroller
 • Støtter mange video- og lydformater
 • Gir HD-video med H.264-komprimering
 • Viser innhold fra skrivebordet ditt eller på nettet.
______ product_text7710 ___

Apple QuickTime Player er en gratis mediespiller som følger med Mac OS X og kan lastes ned på Windows-plattformen. Den støtter ulike bilde-, lyd- og videoformater.

I QuickTime Player kan du spille nesten alle mediefiler du møter, enten det er lyd, video eller til og med bilder. Spilleren har H.264 videokomprimering, noe som gjør at du kan ha levende HD-video. Spillerenes utseende er enkel, viser avspillingsknapper og en volumregulator. Enkelte spilleralternativer inkluderer forskjellige visningsstørrelser og A / V-spesifikasjoner, for eksempel bass, diskant, lysstyrke og farge.

For Apple-brukere av QuickTime Player X eller Windows-brukere av QuickTime Pro, finnes det flere avanserte funksjoner. Søknaden lar deg ikke bare sitte i setene, det gir deg flere verktøy for å lage ditt eget innhold. Du kan lage dine egne filmopptak ved hjelp av datamaskinens kamera. Du kan ta opp lyd ved hjelp av datamaskinens mikrofon eller din egen mikrofon. Du kan også lage et skjermopptak av din egen dataskjerm.

Enten du er en Apple- eller Windows-bruker, er QuickTime Player en av dine beste muligheter for videoavspilling. Den støtter en imponerende mengde mediefiler og har en av de beste utseendet til enhver tilgjengelig mediespiller. Det faktum at det er gratis, teller avtalen.

Oppdatert: 13. mars 2014

___
Programmer som åpnes MP4 filer
Windows
Foobar2000
Microsoft Windows Media Player
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Roxio Creator
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
Gretech GOM Player
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Apple QuickTime Player
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
FMJ-Software Awave Studio
Linux
Adobe Acrobat
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Blender
SoX
Clementine
Chaos Group Pdplayer
Kodi
Android
J2 Interactive MX Player for Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
BIT LABS Simple MP4 Video Player
antvplayer Media Converter
Videolabs VLC for Android
Google Drive for Android
Apowersoft Phone Manager
Macintosh
Apple Logic Pro
Apple Final Cut Pro
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Apple QuickTime Player
Nullsoft Winamp
Blender
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Apple iTunes
SoX
Adobe Flash
iOS
Apple Music
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
RealNetworks RealPlayer Cloud
Apple iMovie
olimsoft OPlayer
Google Drive for iOS
Apple Pages for iOS

Om MP4 filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mp4 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype MPEG-4 Video File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.