Hoved : Filutvidelser : .dotx Fil

.dotx Filutvidelse

Filtype Word Open XML Document Template

Utvikleren Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Zip

.DOTX alternativnummer

En DOTX-fil er en mal opprettet av Microsoft Word, et tekstbehandlingsprogram. Den inneholder standardoppsett og innstillinger for et dokument, inkludert stiler, AutoText, verktøylinjer og makroer. DOTX-filer brukes som en basislinje for å lage flere .DOCX dokumenter med samme formatering.

Mer informasjon

DOTX-filen åpnes i Microsoft Word 2016

De fleste datamaskinbrukere er kjent med DOCX-filen, som er den primære filtypen som er opprettet av Word og en av de mest populære dokumenttyper åpnes og lagres av tekstbehandlere. DOTX-filer ligner veldig DOCX-filer, men brukes til å lagre maler. De inneholder mye av samme informasjon som DOCX-filer inneholder, inkludert tekst, stiler og bilder. De kan også være passordbeskyttede, noe som er nyttig for å sikre innhold i maler som åpnes og redigeres av flere personer.

DOTX-filer er praktiske for brukere som trenger å lage flere Word-dokumenter med samme formatering og lignende innhold, for eksempel CVer, forretningsplaner eller nyhetsbrev.

Word kommer også med forhåndsdefinerte DOTX-maler som lar deg lage et dokument med mange av sidelayoutelementene, skrifttyper og stiler på plass . Avhengig av behovet for å tilpasse dokumentet, kan du bare åpne DOTX-filen og legge den nye teksten.

DOTX-filer erstattet .DOT filer med utgivelsen av Microsoft Office 2007 og lagres i den nyere Open XML -basert Word-dokumentformat. De kan åpnes i Microsoft Word 2007 eller tidligere versjoner av Word med Open XML-komponentstøtte.

Felles DOTX filnavn

Normal.dotx - Normalmalen er standardmalen som åpnes når brukerne åpner Word. Den er lagret i filen Normal.dotx, og kan endres for å lage egendefinerte standardmalminnstillinger.

Programmer som åpnes DOTX filer
Windows
AbiSource AbiWord
LibreOffice
Microsoft Office
Microsoft Word
Corel WordPerfect
IMSI TurboPDF
Linux
AbiSource AbiWord
LibreOffice
Macintosh
LibreOffice
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
Apple Preview

Om DOTX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dotx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Word Open XML Document Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.