Hoved : Filutvidelser : .wpt Fil

.wpt Filutvidelse

Filtype 1WordPerfect Template

Utvikleren Corel
Kategori Text Files
Format Binary

Hva er en WPT fil?

Mal opprettet av WordPerfect, et tekstbehandlingsprogram som er en del av WordPerfect Office-pakken. lagrer et forhåndsformatert dokument som kan brukes til å lage WordPerfect ( .WPD ) dokumenter; lar brukerne opprette flere dokumenter med lignende utseende.

Mer informasjon

WordPerfect-maler brukes ofte til firmaets brevhoder, forretningsmemoer, juridiske skjemaer, postkuverter og andre profesjonelle forretningsdokumenter.

Programmer som åpnes WPT filer
Windows
Corel WordPerfect

Filtype 2Kingsoft Writer Template

Utvikleren Kingsoft
Kategori Text Files
Format Binary

.WPT alternativnummer 2

En WPT-fil er en dokumentmal som er opprettet av Kingsoft Writer, en tekstbehandler som er en del av Kingsoft WPS Office Suite. Den lagrer formateringen og utformingen av sidelayout for et dokument, og kan brukes til å lage flere Kingsoft Writer-dokumenter ( .WPS filer) med samme layout og tekst.

Mer informasjon

WPT-fil åpnes i Kingsoft WPS Writer 2016

Writer leveres sammen med flere WPT-maler og lar deg laste ned mange flere direkte gjennom applikasjon. De kan brukes til CV, brevhoder, ukentlige planleggere, nyhetsbrev, jobbbeskrivelser, sertifikater og andre dokumenter som ofte kopieres. WPT-maler kan også konverteres til andre regnearkfiler som .DOT , .DOTX , .DOC og .DOCX filer.

WPS Office-pakken ligner Microsoft Office-pakken, men er tilgjengelig gratis. WPS Office tilbyr tre programmer:

Writer har rike tekstredigering og dokumentformateringsfunksjoner og leveres med flere verktøy, inkludert stavekontroll, ordtelling, tesaurus og tillegg. Foruten WPS- og WPT-filene støtter Writer også DOCX, DOC, DOTX, RTF og .PDF filer.

Programmer som åpnes WPT filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Writer
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Filtype 3Works Template

Utvikleren Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.WPT alternativnummer 3

Mal opprettet av Microsoft Works, en produktivitetspakke for hjemmebrukere; inneholder forhåndsdefinert tekst, grafikk, layout og annen dokumentformatering informasjon; brukes til å lage flere nye .WPS filer.

Mer informasjon

Microsoft Works inneholder mange forhåndsbygde maler som brukere kan velge fra i programmet. Brukere kan også lage egendefinerte maler og lagre dem i WPT-filer.

Programmer som åpnes WPT filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Word

Filtype 4Cube 2 Waypoint File

Utvikleren Wouter van Oortmerssen
Kategori Spillfiler
Format Binary

.WPT alternativnummer 4

Game data fil som brukes av spill utviklet med Cube 2 første person shooter (FPS) motor; lagrer steder eller veipunkter, i et spillkart; brukes til å markere sikre steder og baner som kunstige intelligens spillere, eller "bots", kan flytte til.

Mer informasjon

Veipunkter kan kobles i serie med andre veipunkter, slik at roboter følger forhåndsdefinerte baner i et kart. Hvis du vil opprette en WPT-fil, kan brukerne gå inn i modusen Cube 2: Sauerbraten waypoint og gå gjennom et spillkart, og markere steder når de beveger seg.

MERK: Cube 2 er en gratis plattformspillmotor som var utgitt i 2004.

Programmer som åpnes WPT filer
Windows
Cube 2 Sauerbraten
Linux
Cube 2 Sauerbraten
Macintosh
Cube 2 Sauerbraten

Om WPT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wpt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cube 2 Waypoint File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.