Hoved : Filutvidelser : .crdownload Fil

.crdownload Filutvidelse

FiltypeChrome Partially Downloaded File

Utvikleren Google
Kategori Misc Files
Format Text and Binary

.CRDOWNLOAD alternativnummer

En CRDOWNLOAD-fil er en delvis lastet fil opprettet av Google Chrome nettleseren. Den lagrer innholdet i en fil som den mottas av nettleseren, og bruker utvidelsen ".cdownload" for å markere nedlastingen som ufullstendig til den er ferdig, hvoretter ".cdownload" -utvidelsen fjernes. CRDOWNLOAD-filer ligner .DOWNLOAD filer, som vanligvis er opprettet av nettlesere fra Mozilla Firefox og Apple Safari.

Mer informasjon

Google Chrome legger til utvidelsen ".cdownload" til filer som de lastes ned. For eksempel vil filen myMovie.avi ha navnet myMovie.avi.cdownload. Når nedlastingen er fullført fjerner Chrome utvidelsen ".cdownload" og filen er klar til bruk. Du vil sannsynligvis bare se CRDOWNLOAD-filer i mappen "Nedlastinger" eller i nedlastingsstatuslinjen nederst i Chrome-nettleservinduet ditt under en nedlasting.

Hvis Chrome-nedlastingen ble avbrutt før den var ferdig , kan det være mulig å gjenopprette en del av filen. Bare slett utvidelsen ".cdownload" og prøv å åpne den med riktig program. For eksempel kan noen lyd- og videofiltyper fortsatt spilles av en mediespiller, selv om de ikke er fullstendig lastet ned. Hvis du prøver denne metoden og fortsatt ikke kan åpne filen, bør du slette filen og laste den ned igjen.

MERK: CRDOWNLOAD-filer kan også opprettes av Chromium, et nettleserprosjekt med åpen kildekode som ligner på Chrome.

Programmer som åpnes CRDOWNLOAD filer
Windows
Google Chrome
Linux
Google Chrome
Chromium
Android
Google Chrome
Macintosh
Google Chrome
iOS
Google Chrome

Om CRDOWNLOAD filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .crdownload er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Chrome Partially Downloaded File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.