Hoved : Filutvidelser : .db Fil

.db Filutvidelse

Filtype 1Mobile Device Database File

Utvikleren N/A
Kategori Database Files
Format Binary

Hva er en DB fil?

En DB-fil er en databasefil som brukes på mobile enheter som Android, iOS og Windows Phone 7-mobiltelefoner. Det brukes ofte til å lagre kontakter og SMS-informasjon, men kan lagre alle typer enheter eller applikasjonsdata. DB-filer lagres vanligvis i et SQLite-databaseformat, men kan også være låst eller kryptert, slik at brukeren ikke kan se dataene direkte.

Mer informasjon

DB-filer på mobiltelefoner er generelt ikke ment å bli åpnet eller redigert manuelt, siden de er støttefiler som inneholder informasjon for enheten eller for et program.

Et eksempel på en DB filen er sms.db, en iOS-støttefil som lagrer brukerens tekstmeldinger (ligger i / privat / var / mobil / bibliotek / SMS / katalog på enheten). Et annet eksempel på en DB-fil er consolidated.db, en databasefil på iOS-enheter som automatisk sporer plasseringsinformasjon.

Programmer som åpnes DB filer
Windows
SQLite
Linux
SQLite
Macintosh
SQLite
iOS
Apple iOS

Filtype 2Windows Thumbnail Cache

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

.DB alternativnummer 2

Cache av miniatyrbilder som representerer større bilder i en Windows-mappe; lagrer små versjoner av bilder lagret i en mappe for raskere surfing; vanligvis ikke sett med mindre alternativet "Vis usynlige filer" er merket i Windows-visningsalternativene.

Mer informasjon

Windows Thumbnail Cache-filer heter Thumbs.db som standard. For mer informasjon om Windows Thumbs.db-filer, inkludert hvordan du forhindrer dem i å bli opprettet, følg disse instruksjonene.

Felles DB filnavn

Thumbs.db - En skjult fil opprettet av Windows for lagring av miniatyrbilder av bilder i en mappe. Det kan slettes, men Windows vil gjenopprette filen.

Programmer som åpnes DB filer
Windows
Microsoft Windows

Filtype 3Database File

Utvikleren N/A
Kategori Database Files
Format Binary

.DB alternativnummer 3

En DB-fil er en generisk databasefil som lagrer data i et strukturert format, vanligvis med et arrangement av tabeller, tabellfelt, feltdatatyper og feltverdier. Den kan opprettes av ulike databaseprogrammer og eksporteres til forskjellige formater, for eksempel .CSV files. DB-filer kan også importeres av flere databaseprogrammer og brukes også til spillfiler.

Programmer som åpnes DB filer
Windows
LibreOffice
Microsoft Access
SQLite
Synopsys Design Compiler Graphical
Aryson SQLite Database Recovery
Linux
LibreOffice
SQLite
Macintosh
LibreOffice
SQLite

Filtype 4QQ Account Database File

Utvikleren Tencent
Kategori Data Files
Format Binary

.DB alternativnummer 4

Datafil opprettet av QQ, et kinesisk online chatterprogram; kan lagre kontaktlisten eller logg av nettbaserte chat-økter for en brukerkonto; brukes til å lagre applikasjonsdata lokalt og laste det gjennom programgrensesnittet.

Mer informasjon

QQ DB-filer lagres vanligvis i \ Programfilen \ Tencent \ QQ \ [Kontonummer] \ katalogen.

Programmer som åpnes DB filer
Windows
Tencent QQ

Filtype 5X-Ray Engine Database

Utvikleren GSC Game World
Kategori Spillfiler
Format N/A

.DB alternativnummer 5

Database som inneholder objekter og annen informasjon som brukes i spill utviklet med røntgenmotoren; Brukt av S.T.A.L.K.E.R .: Clear Sky, S.T.A.L.K.E.R .: Shadow of Tjernobyl, og andre GSC Game World-spill; ligner .GCF filer som brukes av Valve-baserte spill.

Mer informasjon

MERK: Røntgenmotordatabasefiler kan også bruke utvidelsene ".db0," ".db1," ".db2," ".dba," ".dbb," ".dbc" osv. .

Programmer som åpnes DB filer
Windows
S.T.A.L.K.E.R. Data Unpacker

Filtype 6Skype Chat History File

Utvikleren Skype
Kategori Data Files
Format Text

.DB alternativnummer 6

Chathistorikkfil opprettet og brukt av Skype, et program som lar deg ringe, ringe og videonchatte; inneholder samtaleloggen din, som inkluderer alle direktemeldinger og anropsdetaljer som en bruker har sendt til og mottatt fra kontakter.

Mer informasjon

MERK: Du kan overføre Skype-nettpratloggen til en annen enhet ved å erstatte main.db-filen på den nye enheten med main.db-filen som inneholder chatloggen du vil beholde.

Felles DB filnavn

main.db - Navn på hovedfilen som inneholder chathistorikkmeldinger.

Programmer som åpnes DB filer

Om DB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .db er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Skype Chat History File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 15.02.2019:
Hallo! Jeg undersøkte litt mer på hvordan telefoner lagrer viktige data som kontakter og meldinger, og fant ut at .db er den mest brukte filen. Din forklaring på denne utvidelsen er fantastisk, ikke bare for denne bruken, men også for alle de andre også! For å teste databasefunksjonene, bestemte jeg meg for å lage en kopi av telefonen min til datamaskinen min... Les mer