Hoved : Filutvidelser : .dat Fil

.dat Filutvidelse

Filtype 1Data File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Text and Binary

Hva er en DAT fil?

En DAT-fil er en generell datafil som er opprettet av et bestemt program. Det kan inneholde data i binært eller tekstformat (tekstbaserte DAT-filer kan vises i en tekstredigerer). DAT-filer er vanligvis bare tilgjengelige av programmet som opprettet dem.

Mer informasjon

Mange programmer lager, åpner eller refererer DAT-filer. I tillegg er mange DAT-filer bare brukt til applikasjonsstøtte og er ikke ment å bli åpnet manuelt av brukeren.

Programmer som åpnes DAT filer
Windows
Original program that created the file
Blue Marble Geographics Global Mapper
Golden Software Surfer
Golden Software Voxler
Wolfram Research Mathematica
Tecplot 360
Linux
Wolfram Research Mathematica
Tecplot 360
Macintosh
Wolfram Research Mathematica
Tecplot 360

Filtype 2Inno Setup Uninstaller Data File

Utvikleren Jordan Russel
Kategori Misc Files
Format Binary

.DAT alternativnummer 2

Fil opprettet av Inno Setup, et program som brukes til å lage Windows-programinstallatører og avinstallere; vanligvis kalt unins000.dat (eller et lignende navn) og ligger i programinstallasjonsmappen; inneholder data som hjelper Inno Setup avinstallere programmet når brukeren velger å gjøre det fra Windows Kontrollpanel.

Mer informasjon

Inno Setup ".dat" filen har en tilsvarende .EXE fil kalt unins000.exe (eller et lignende navn). Når kjørbarheten kjøres, bruker den informasjonen i unins000.dat for å avinstallere programmet fra Windows-datamaskinen.

Programmer som åpnes DAT filer
Windows
Referenced by Jrsoftware Inno Setup uninstaller

Filtype 3Piriform Key File

Utvikleren Piriform
Kategori Data Files
Format Text

.DAT alternativnummer 3

Nøkkelfil som brukes av Piriform-applikasjoner, for eksempel CCleaner og Recuva, som hjelper brukerne med å administrere sine PCer; inneholder registernøkkelnummeret som refereres av søknaden for å kunne fungere i den aktuelle modusen.

Mer informasjon

MERK: Hvis filen er flyttet eller slettet fra sin plassering i programkatalogen, vil applikasjonen fungere i prøvemodus i stedet for den kjøpte modusen.

Programmer som åpnes DAT filer

Filtype 4Porteus Save Container File

Utvikleren Porteus Team
Kategori Data Files
Format N/A

.DAT alternativnummer 4

Systembeskytt fil som brukes av Porteus, et bærbart Linux operativsystem (OS); inneholder lagrede endringer som er gjort til Porteus OS; inkluderer endringer i systeminnstillinger, bokmerker, nedlastede filer og nettleserhistorikk.

Mer informasjon

DAT-filen brukes som en beholder som inneholder endringer du har gjort til Porteus, som gjør det mulig å holde operativsystemet ditt det samme når du installerer det på andre enheter. Det er en nødvendig containerfil hvis du installerer Porteus til enheter formatert med et Windows-filsystem. Filen brukes til å beholde data, for eksempel symlinks og Linux-tillatelser, for å kjøre systemet riktig.

Hvis du vil opprette en DAT-filbeholder for å lagre tilpassingene, starter du Poseeus i KDE, Xfce eller LXDE skrivebordsgrensesnitt. Når oppstartet er fullført, åpner du menyen og velger System → Porteus save.dat-leder. Følg deretter instruksjonene for å fullføre opprettelsen av DAT-filen.

Felles DAT filnavn

porteussave.dat - Felles filnavn gitt når du lagrer en OS-sesjon.

Programmer som åpnes DAT filer
Linux
Porteus

Filtype 5Minecraft Data File

Utvikleren Mojang Specifications
Kategori Spillfiler
Format Binary

.DAT alternativnummer 5

En DAT-fil er en datafil som brukes av Minecraft, et 3D-lete- og konstruksjonsspill. Den lagres i et komprimert Gzip-format og kan lagre ulike typer data, inkludert spillervare, spillerposisjon og verdensinformasjon. DAT-filer brukes til å lagre verdensstatistikkinformasjon samt for å spore spillers fremgang.

Mer informasjon

DAT-filer ble også brukt til å lagre nivået "biter", som er små kartbrikker som lastes på etterspørsel når en spiller navigerer gjennom hele verden. Dette formatet ble introdusert med Minecraft Infdev-versjonen, og bitene brukte en 16 x 16 x 128 kartdimensjon. Begynn med Minecraft versjon 1.3 beta utgivelsen, ble et nytt format kalt "Region" introdusert, som lagrer biter med .MCR forlengelsen. Deretter ble .MCA format, kalt "Anvil", introdusert med patch 1.2.1.

Minecraft DAT-filer har brukt forskjellige formater over trinnvise utgivelser av spillet. Derfor kan en DAT-fil fra en versjon av spillet ikke være kompatibel med en annen versjon.

MERK: Minecraft er et førstepersonsperspektivspill hvor spillerne konstruerer og ødelegger blokker og unngår monstre i et 3D-miljø. Minecraft server er et Java-program som kjører som et kommandolinjegrensesnitt.

Felles DAT filnavn

level.dat - Minecraft-datafilen lagrer verdensinformasjon som spilleren, nivågeneratoren som brukes og tidspunktet på dagen.

Programmer som åpnes DAT filer
Windows
Mojang Minecraft
NBTExplorer
INVedit
Linux
Mojang Minecraft
NBTExplorer
Macintosh
Mojang Minecraft
NBTExplorer
MCPlayerEdit

Filtype 6Exchange E-mail Attachment

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

.DAT alternativnummer 6

Winmail.dat-filer inneholder formateringsinformasjon for RTF-meldinger som sendes fra Microsoft Exchange Server; de legges til slutten av e-postmeldinger når mottakerens e-postklient ikke støtter RTF-meldinger; Winmail.dat-filen er ikke nyttig for brukere som ikke bruker Outlook eller Exchange Server for å hente sin e-post.

Mer informasjon

Les mer om Winmail.dat-filer, inkludert hvordan du åpner dem og hvordan du forhindrer dem i å bli sendt.

Felles DAT filnavn

Winmail.dat - En fil vedlagt slutten av e-postmeldinger når et e-postprogram ikke kan lese de rike tekstformateringsdataene fra kildemailen. Denne filen kommer fra en Microsoft Exchange Server.

Programmer som åpnes DAT filer
Windows
Microsoft Mail
Microsoft Outlook
Encryptomatic Message Viewer Lite
Traction WinMail Decoder Pro
Winmail.dat Reader
Biblet WMDecode
Macintosh
Microsoft Outlook
iOS
Kupon.BG Klammer 3
Winmail.dat File Viewer Pro

Filtype 7Piriform DAT File

Utvikleren Piriform
Kategori Misc Files
Format N/A

.DAT alternativnummer 7

En DAT-fil er en datafil som brukes av Piriform-programmer, for eksempel CCleaner, Speccy, Defraggler og Recuva. Den fungerer som et flagg, som forteller en Piriform-applikasjon for å operere i bærbar modus, som brukes når brukere vil kjøre en Piriform-applikasjon fra en USB-stasjon, eller når brukerne ikke vil forlate spor på et datasystem.

Mer informasjon

For å kjøre en Piriform-applikasjon i bærbar modus, opprett en tom fil ved navn piriform.dat og lagre den i programmets installasjons katalog. For eksempel, for CCleaner, kan filen bli lagret i C: \ Program Files \ CCleaner \. Etter at filen er lagret, lagrer CCleaner programinnstillingene i en fil kalt CCleaner.ini, i stedet for å bruke andre lagringssteder, for eksempel Windows-registeret.

MERK: Innholdet i piriform.dat-filen gjør ingen rolle. Derfor vil en tom fil eller en ikke-tom fil som inneholder data, gi det samme resultatet.

Felles DAT filnavn

portable.dat - Navnet på DAT-filen som brukes av Piriform-applikasjonen for å fungere som den bærbare versjonen.

Programmer som åpnes DAT filer

Filtype 8Windows Registry Hive File

Utvikleren Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.DAT alternativnummer 8

Fil som brukes av Microsoft Windows-registerkomponenten; inneholder data for system- eller brukernivåregistret, for eksempel passord, kontoinnstillinger eller filforeninger; kan lastes inn i bestemte deler av registret når en bruker logger på Windows.

Mer informasjon
___ kategorier_navn28 ___ Lydfiler ______ categories_text28 ___

Lydfilkategorien inneholder komprimerte og ukomprimerte lydformater, som inneholder bølgeformdata som kan spilles med lydavspillingsprogramvare. Denne kategorien inneholder også MIDI-filer, musikalske partitur og lydprosjektfiler, som vanligvis ikke inneholder lyddata.

______ kategorier_navn29 ___ Utviklerfiler ______ categories_text29 ___

Utviklerfiler-kategorien inneholder filer relatert til programvareutvikling. Disse inkluderer programmeringsprosjektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Komponerte objekter og komponenter er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn30 ___ Tekstfiler ______ categories_text30 ___

Tekstfiler inneholder tekstdata og kan lagres i ren tekst eller rike tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter som er opprettet og lagret av brukere, kan de også brukes av programvareutviklere til å lagre programdata. Eksempler på tekstfiler inkluderer tekstbehandlingsdokumenter, loggfiler og lagrede e-postmeldinger.

______ kategorier_navn31 ___ Diverse filer ______ categories_text31 ___

kategorien Diverse filer inneholder forskjellige filtyper som ikke passer inn i andre kategorier. Noen eksempler er delvis nedlastede filer, installasjonsfiler og omdøpte filer. Denne kategorien kan også inkludere filer relatert til andre maskinvareenheter i tillegg til datamaskiner.

______ kategorier_navn33 ___ Innstillingsfiler ______ categories_text33 ___

Innstillingsfiler lagrer innstillinger for operativsystemet og applikasjonene. Disse filene er ikke ment å bli åpnet av brukeren, men endres av det tilsvarende programmet når programvalgene endres. Innstillingsfiler kan også bli kalt preferansefiler eller konfigurasjonsfiler.

______ kategorier_navn34 ___ Raster bildefiler ______ categories_text34 ___

Rastergrafik er den vanligste typen bildefiler. De består av et rutenett av piksler hvor hver piksel representerer en individuell farge i bildet. Både webgrafikk og digitale bilder lagres som rastergrafikk. Selv om noen rasterbildeformater er ukomprimert, bruker de fleste slags bildekomprimering.

______ kategorier_navn35 ___ Webfiler ______ categories_text35 ___

Kategorien Webfiler inneholder filer relatert til nettsteder og webservere. Disse inkluderer statiske og dynamiske nettsider, webapplikasjoner og filer referert av nettsider. Filer generert av webutviklingsprogramvare er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn36 ___ Datafiler ______ categories_text36 ___

Datafiler er den vanligste typen datafiler. De kan installeres med applikasjoner eller opprettes av brukere. De fleste datafiler lagres i et binært format, selv om noen lagrer data som ren tekst. Eksempler på datafiler inkluderer biblioteker, prosjektfiler og lagrede dokumenter.

______ kategorier_navn37 ___ Videofiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Videofiler inneholder et bredt spekter av videoformater, som bruker forskjellige kodeker til å kode og komprimere videodata. Denne kategorien inneholder også videoprofilfiler og videoinformasjonsfiler, som kanskje ikke inneholder videodata.

______ kategorier_navn38 ___ eBok-filer ______ categories_text38 ___

eBok-filer er digitale bøker designet for å bli vist på eReaders, for eksempel Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook, og iPad. De kan imidlertid ofte sees på en PC ved hjelp av eReader-programvare. Mens mange eBook-formater kan vises på flere enheter, kan noen proprietære eBook-formater kun vises ved hjelp av bestemt maskinvare eller programvare.

______ kategorier_navn39 ___ Side Layout Filer ______ categories_text39 ___

Sideoppsettfiler er dokumenter som kan inneholde både tekst- og bildedata. De inneholder også formateringsinformasjon, som definerer sidestørrelse, marginer og hvordan innholdet er organisert på siden. Sideoppsettdokumenter brukes ofte for å lage utskrivbare publikasjoner, for eksempel aviser, blader og brosjyrer.

______ kategorier_navn40 ___ 3D-bildefiler ______ categories_text40 ___

3D-bildefiler inkluderer tredimensjonale modeller, 3D-animasjoner og 3D-prosjektfiler. 3D-modeller består vanligvis av polygoner og verticies og som skaper modellens form. De kan også inkludere teksturer samt belysning og skyggeinformasjon.

______ kategorier_navn41 ___ Systemfiler ______ categories_text41 ___

Systemfilen inneholder filer relatert til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Noen eksempler inkluderer systembiblioteker, ikoner, temaer og enhetsdrivere. Filer som sendes ut av systemet, er også inkludert i denne kategorien.

______ kategorier_navn42 ___ Plugin Files ______ categories_text42 ___

Plugin-filer gir ekstra funksjoner og funksjonalitet til eksisterende programmer. De brukes vanligvis av bilde-, video- og lydredigeringsprogrammer, samt nettlesere. Plugins kalles også tillegg og utvidelser.

______ kategorier_navn43 ___ Kodede filer ______ categories_text43 ___

Kodede filer er filer som lagrer data i et kodet format. Disse inkluderer krypterte filer, ukomprimerte arkiver og binærkodede tekstfiler. Filer er ofte kodet for sikkerhetsformål og for å hindre at de blir skadet under dataoverføringer.

______ kategorier_name44 ___ Backup filer ______ categories_text44 ___

Kategorien Sikkerhetskopieringsfiler inneholder individuelle filbackups og filer relatert til sikkerhetskopieringsprogramvare. Individuelle sikkerhetskopieringsfiler genereres ofte automatisk av programvareprogrammer. Backup-programvarefiler inkluderer inkrementelle sikkerhetskopier og fulle systembackups.

______ kategorier_navn45 ___ CAD-filer ______ categories_text45 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan inneholde 2D- eller 3D-design. De genereres av CAD-programmer, som kan brukes til å lage modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer kalles ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kalles modeller, deler eller sammenstillinger.

______ kategorier_navn46 ___ GIS-filer ______ categories_text46 ___

GIS-kategorien (Geographic Information Systems) inneholder filer relatert til GPS-enheter og kartleggingsprogramvare. Disse filene kan inneholde kart, lagrede ruter og veipunkter. Mange GIS-filer lagres i åpne formater, som kan overføres mellom GPS-enheter og datasystemer.

______ kategorier_navn47 ___ Databasefiler ______ categories_text47 ___

Databasefiler lagrer data i et strukturert format, organisert i tabeller og felt. Individuelle oppføringer i en database kalles poster. Databaser brukes ofte til lagring av data referert av dynamiske nettsteder.

______ kategorier_navn48 ___ Kjørbare filer ______ categories_text48 ___

Kjørbare filer inneholder kode som kjøres når filen åpnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, skript og makroer betraktes alle som kjørbare filer. Siden disse filtypene kjører kode når de åpnes, bør ikke kjente filer kjøres, som de som mottas som e-postvedlegg, ikke åpnes.

______ kategorier_navn49 ___ Disk bildefiler ______ categories_text49 ___

Diskbildefiler inneholder en eksakt kopi av en harddisk eller annen type media. De inkluderer alle filene, samt filsysteminformasjonen. Dette gjør at diskbilder kan brukes til duplisering av disker, CDer og DVDer. De brukes ofte også til sikkerhetskopieringsformål.

______ kategorier_navn50 ___ Komprimerte filer ______ categories_text50 ___

Komprimerte filer bruker filkomprimering for å spare diskplass. Komprimerte arkivformater kan også brukes til å komprimere flere filer til et enkelt arkiv. Flere åpne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan brukes til å komprimere filer, og derfor finnes det mange forskjellige komprimerte filtyper.

______ categories_name32 ___ Spillfiler ______ categories_text32 ___

Spillfilkategorien inneholder lagrede videospillfiler og filer referert av videospill. Det inkluderer også spillrom, som er programvarekopier av spill utviklet for andre systemer, som Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filene kan spilles med en programvareemulator.

______ extension_description10744 ___

En DAT-fil er en generell datafil som er opprettet av et bestemt program. Det kan inneholde data i binært eller tekstformat (tekstbaserte DAT-filer kan vises i en tekstredigerer). DAT-filer er vanligvis bare tilgjengelige av programmet som opprettet dem.

______ extension_text10744 ___

Mange programmer lager, åpner eller refererer DAT-filer. I tillegg er mange DAT-filer bare brukt til applikasjonsstøtte og er ikke ment å bli åpnet manuelt av brukeren.

______ extension_common10744 ___ ______ extension_description10745 ___

Fil opprettet av Inno Setup, et program som brukes til å lage Windows-programinstallatører og avinstallere; vanligvis kalt unins000.dat (eller et lignende navn) og ligger i programinstallasjonsmappen; inneholder data som hjelper Inno Setup avinstallere programmet når brukeren velger å gjøre det fra Windows Kontrollpanel.

______ extension_text10745 ___

Inno Setup ".dat" filen har en tilsvarende %li_nk% fil kalt unins000.exe (eller et lignende navn). Når kjørbarheten kjøres, bruker den informasjonen i unins000.dat for å avinstallere programmet fra Windows-datamaskinen.

______ extension_common10745 ___ ______ extension_description10746 ___

Nøkkelfil som brukes av Piriform-applikasjoner, for eksempel CCleaner og Recuva, som hjelper brukerne med å administrere sine PCer; inneholder registernøkkelnummeret som refereres av søknaden for å kunne fungere i den aktuelle modusen.

______ extension_text10746 ___

MERK: Hvis filen er flyttet eller slettet fra sin plassering i programkatalogen, vil applikasjonen fungere i prøvemodus i stedet for den kjøpte modusen.

______ extension_common10746 ___ ______ extension_description10747 ___

Systembeskytt fil som brukes av Porteus, et bærbart Linux operativsystem (OS); inneholder lagrede endringer som er gjort til Porteus OS; inkluderer endringer i systeminnstillinger, bokmerker, nedlastede filer og nettleserhistorikk.

______ extension_text10747 ___

DAT-filen brukes som en beholder som inneholder endringer du har gjort til Porteus, som gjør det mulig å holde operativsystemet ditt det samme når du installerer det på andre enheter. Det er en nødvendig containerfil hvis du installerer Porteus til enheter formatert med et Windows-filsystem. Filen brukes til å beholde data, for eksempel symlinks og Linux-tillatelser, for å kjøre systemet riktig.

Hvis du vil opprette en DAT-filbeholder for å lagre tilpassingene, starter du Poseeus i KDE, Xfce eller LXDE skrivebordsgrensesnitt. Når oppstartet er fullført, åpner du menyen og velger System → Porteus save.dat-leder. Følg deretter instruksjonene for å fullføre opprettelsen av DAT-filen.

______ extension_common10747 ___

porteussave.dat - Felles filnavn gitt når du lagrer en OS-sesjon.

______ extension_description10748 ___

En DAT-fil er en datafil som brukes av Minecraft, et 3D-lete- og konstruksjonsspill. Den lagres i et komprimert Gzip-format og kan lagre ulike typer data, inkludert spillervare, spillerposisjon og verdensinformasjon. DAT-filer brukes til å lagre verdensstatistikkinformasjon samt for å spore spillers fremgang.

______ extension_text10748 ___

DAT-filer ble også brukt til å lagre nivået "biter", som er små kartbrikker som lastes på etterspørsel når en spiller navigerer gjennom hele verden. Dette formatet ble introdusert med Minecraft Infdev-versjonen, og bitene brukte en 16 x 16 x 128 kartdimensjon. Begynn med Minecraft versjon 1.3 beta utgivelsen, ble et nytt format kalt "Region" introdusert, som lagrer biter med %li_nk% forlengelsen. Deretter ble %li_nk% format, kalt "Anvil", introdusert med patch 1.2.1.

Minecraft DAT-filer har brukt forskjellige formater over trinnvise utgivelser av spillet. Derfor kan en DAT-fil fra en versjon av spillet ikke være kompatibel med en annen versjon.

MERK: Minecraft er et førstepersonsperspektivspill hvor spillerne konstruerer og ødelegger blokker og unngår monstre i et 3D-miljø. Minecraft server er et Java-program som kjører som et kommandolinjegrensesnitt.

______ extension_common10748 ___

level.dat - Minecraft-datafilen lagrer verdensinformasjon som spilleren, nivågeneratoren som brukes og tidspunktet på dagen.

______ extension_description10749 ___

Winmail.dat-filer inneholder formateringsinformasjon for RTF-meldinger som sendes fra Microsoft Exchange Server; de legges til slutten av e-postmeldinger når mottakerens e-postklient ikke støtter RTF-meldinger; Winmail.dat-filen er ikke nyttig for brukere som ikke bruker Outlook eller Exchange Server for å hente sin e-post.

______ extension_text10749 ___

Les mer om Winmail.dat-filer, inkludert hvordan du åpner dem og hvordan du forhindrer dem i å bli sendt.

______ extension_common10749 ___

Winmail.dat - En fil vedlagt slutten av e-postmeldinger når et e-postprogram ikke kan lese de rike tekstformateringsdataene fra kildemailen. Denne filen kommer fra en Microsoft Exchange Server.

______ extension_description10750 ___

En DAT-fil er en datafil som brukes av Piriform-programmer, for eksempel CCleaner, Speccy, Defraggler og Recuva. Den fungerer som et flagg, som forteller en Piriform-applikasjon for å operere i bærbar modus, som brukes når brukere vil kjøre en Piriform-applikasjon fra en USB-stasjon, eller når brukerne ikke vil forlate spor på et datasystem.

______ extension_text10750 ___

For å kjøre en Piriform-applikasjon i bærbar modus, opprett en tom fil ved navn piriform.dat og lagre den i programmets installasjons katalog. For eksempel, for CCleaner, kan filen bli lagret i C: \ Program Files \ CCleaner \. Etter at filen er lagret, lagrer CCleaner programinnstillingene i en fil kalt CCleaner.ini, i stedet for å bruke andre lagringssteder, for eksempel Windows-registeret.

MERK: Innholdet i piriform.dat-filen gjør ingen rolle. Derfor vil en tom fil eller en ikke-tom fil som inneholder data, gi det samme resultatet.

______ extension_common10750 ___

portable.dat - Navnet på DAT-filen som brukes av Piriform-applikasjonen for å fungere som den bærbare versjonen.

______ extension_description10751 ___

Fil som brukes av Microsoft Windows-registerkomponenten; inneholder data for system- eller brukernivåregistret, for eksempel passord, kontoinnstillinger eller filforeninger; kan lastes inn i bestemte deler av registret når en bruker logger på Windows.

___ErrorException: cURL error 18: transfer closed with outstanding read data remaining (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/hvordan-apne/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/hvordan-apne/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ extension_...') #1 /home/hvordan-apne/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ extension_...') #2 /home/hvordan-apne/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/hvordan-apne/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/hvordan-apne/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/hvordan-apne/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/hvordan-apne/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/hvordan-apne/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/hvordan-apne/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/hvordan-apne/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/hvordan-apne/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/hvordan-apne/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ extension_common10751 ___ ______ extension_description10752 ___

Søknadsskjema datafil opprettet av US Online Nonimmigrant Visa Application (DS-160) prosess, som er gjort tilgjengelig fra US Department of State's Consular Electronic Application Center; opprettet av nettleserbasert applikasjon og inneholder data som personlig bakgrunnsinformasjon; brukes til å lagre og laste inn søknaden gjennom online skjema arkivering.

______ extension_text10752 ___ ______ extension_common10752 ___ ______ extension_description10753 ___

Spillpakkefilen som brukes av SimCity 4, et bybyggesimuleringsspill; kan inneholde flere typer spilldatafiler, inkludert %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% files; brukes til å pakke filer til brukbart innhold for spillet.

______ extension_text10753 ___

SimCity 4 DAT-filer kan leses ved hjelp av iLives Reader eller DatGen (utviklet av DarkMatter).

______ extension_common10753 ___ ______ extension_description10754 ___

Videostrøm fra en Video CD (VCD) plate; vanligvis lagret i MPEG-1 eller MPEG-2-format; inneholder den faktiske videodata som spilles fra VCD.

______ extension_text10754 ___

MERK: Video CD-spillere skal spille av videoen fra DAT-filene uten å måtte åpne filene manuelt.

______ extension_common10754 ___ ______ product_main_features7684 ___ ______ product_text7684 ___ ______ product_main_features7685 ___ ______ product_text7685 ___ ______ product_main_features7675 ___ ______ product_text7675 ___ ______ product_main_features7676 ___ ______ product_text7676 ___ ______ product_main_features7681 ___ ______ product_text7681 ___ ______ product_main_features7678 ___ ______ product_text7678 ___ ______ product_main_features7679 ___ ______ product_text7679 ___ ______ product_main_features7680 ___ ______ product_text7680 ___ ______ product_main_features7682 ___
 • Bygg din egen verden i et helt konstruktivt og ødeleggende miljø
 • Håndverk utstyr som skal brukes i spillet, inkludert rustning, våpen og verktøy
 • Bekjempe horder av monstre i overlevelsesmodus
 • Spill med vennene dine på et lokalt nettverk eller spillerververtjener
______ product_text7682 ___

Minecraft er et populært byggespill som er tilgjengelig på et bredt spekter av plattformer. Spillet lar deg bygge alt du kan tenke deg å bruke blokkene som finnes i verden. Spillverdenen består av blokker av forskjellige elementer som sand, stein og tre som du kan ødelegge for å høste deres ressurser. Etter å ha ødelagt blokker, blir deres ressurser lagt til i lageret ditt, og du kan plassere blokkene hvor du ønsker å lage dine egne kreasjoner. Foruten blokker av ressurser kan du også høste planter og dyr og lage forskjellige ting med elementer hentet fra dem.

Minecraft kan spilles i overlevelse, kreativ, eventyr og multiplayer-modus. I overlevelse må du samle ressurser for å lage blokker og gjenstander for å forberede seg på monsterangrep som skjer om natten. Kreativ modus gir tilgang til de fleste ressursene og elementene i spillet, og lar deg plassere og fjerne dem øyeblikkelig. Eventyrmodus ligner overlevelsesmodus, men lar deg oppleve andre spillers verdener. Multiplayer i Minecraft benytter spillerververtatte servere, noe som gjør det mulig å spille samtidig med andre spillere.

Minecraft er et flott spill for de som liker å bruke sin kreativitet. Hvis du likte å spille med Legos når du var barn, er det en god sjanse for at du vil like å bygge dine egne verdener i Minecraft også.

Oppdatert: 21 april 2014

______ product_main_features7683 ___
 • Støtter flere Minecraft-lagringsfiler som NBT, MCR, MCA og DAT
 • Lar deg redigere lagre data, inkludert helse, plassering og beholdning
 • Gir et kataloggrensesnitt for å utforske flere verdener
______ product_text7683 ___

NBTExplorer er et verktøy for åpen kildekode, som brukes til å redigere Minecraft-lagringsfiler. Den er basert på NBTedit-programmet og bygget på toppen av Substrate, en .NET / Mono SDK skrevet i C #.

Programmet støtter redigering av flere Minecraft-lagrer, som inkluderer %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% filer. NBTExplorer lar deg redigere lagre data, for eksempel plassering, tid, lager og helse. Det har også et kataloggrensesnitt som lar deg utforske flere verdener.

NBTExplorer er et godt valg for redigering av Minecraft-lagringsfilene. Den beste funksjonen er at den støtter flere filtyper slik at du kan jobbe i bare ett program. Hvis du spiller Minecraft og vil redigere dine lagre, kan du gå med NBTExplorer.

Oppdatert: 30. april 2015

______ product_main_features7686 ___ ______ product_text7686 ___ ______ product_main_features7687 ___
 • Se raskt timeplanen din, avtaler, oppgaver eller kontakter med Peek-funksjonen
 • Hold faner på sosiale medier på ett sted med Facebook og LinkedIn-integrasjon
 • Søk alle e-postene dine, vedlegg, avtaler og kontakter med forbedret søk
 • Kontroller værvarselet med den innebygde værmeldingen
______ product_text7687 ___

Microsoft Outlook er en e-postklient og personlig informasjonssjef for Windows og OS X. Den er tilgjengelig som en del av Microsoft Office, men kan også kjøpes av seg selv. En mobilversjon er kombinert med Windows Phone, og den er også tilgjengelig for Android og iOS. Outlook har mange funksjoner som hjelper deg å holde oversikt over kontaktene dine og planlegge. Den har filtre og kontekstkommandoer som lar deg filtrere kalenderen din og intuitivt sortere e-postadressen din. Du kan integrere flere kontakter i en enkelt visning for å se hver kontaktinformasjon og sosiale medier status.

Programmet lar deg synkronisere informasjonen med mobilenheter og Internett-tjenester, slik at du kan få tilgang til kalenderen din og e-post hvor som helst . Du kan også dele kalenderen med andre mennesker og sende møteforespørsler.

Microsoft Outlook brukes ofte i forretningsmiljøer fordi den støtter Microsoft Exchange Server. Det er et godt kalenderverktøy og e-postklient for både profesjonelle og hjemmebrukere.

Oppdatert: 22. september 2015

______ product_main_features7688 ___ ______ product_text7688 ___ ______ product_main_features7689 ___ ______ product_text7689 ___ ______ product_main_features7690 ___ ______ product_text7690 ___ ______ product_main_features7691 ___ ______ product_text7691 ___ ______ product_main_features7692 ___ ______ product_text7692 ___ ______ product_main_features7693 ___ ______ product_text7693 ___ ______ product_main_features7677 ___ ______ product_text7677 ___ ______ product_main_features7579 ___
 • Kjører på standard x86-maskinvare
 • Inkluderer et skrivebord som lar deg se filer og mapper i forskjellige vinduer
 • Passer til både hjemme og profesjonell bruk
 • Gir en personlig digital assistent kalt Cortana
 • Gjør det mulig å skrive på nettsider og lese artikler uten annonser med Microsoft Edge
 • Lar deg bla gjennom og laste ned apper, spill, musikk, filmer og TV-programmer gjennom Windows Store
______ product_text7579 ___

Skjermbilde av Microsoft Windows 10

Hovedtrekk

Microsoft Windows er et operativsystem utviklet av Microsoft. Hver versjon inneholder et grafisk brukergrensesnitt, med et skrivebord som lar deg se filer og mapper i forskjellige vinduer. Konkurrenter til Windows inkluderer Apples OS X-plattform og Linux-baserte operativsystemer som Linux Mint og Ubuntu.

Windows er inkludert i mange datamaskinkjøp, inkludert de som kommer fra Dell, Sony, HP, Lenovo og andre produsenter . Brukere av hjemmebyggede PCer installerer også ofte Windows i motsetning til andre operativsystemer. Microsoft la til støtte for berøringsskjerm enheter med Windows 7, og derfor er programvaren nå også på mange tabletter.

Utgivelsen av Windows 10 introduserte Cortana, en virtuell assistent i tråd med Apples Siri som er designet for å hjelpe deg med å finne filer, administrere kalenderen din og utføre andre oppgaver. Cortana er integrert med Edge, Windows 'standard nettleser, som erstattet Internet Explorer. Nettleseren kommer med kjente nettlesingsverktøy sammen med unike funksjoner som webnotater og lesevisning. En annen ny applikasjon introdusert i Windows 10 er Groove Music, den nye standardmusikkavspilleren for Windows.

Microsoft Windows er det mest brukte operativsystemet for personlige og bedriftens datamaskiner. Den er kompatibel med et bredt spekter av maskinvarespesifikasjoner og har det største samfunnet av programvareutviklere for både personlig og produktivitetsprogramvare. Operativsystemet er egnet for både hjemme og profesjonelle brukere.

Oppdatert: 18. september 2017

______ product_main_features7694 ___ ______ product_text7694 ___ ______ product_main_features7696 ___ ______ product_text7696 ___ ______ product_main_features7697 ___ ______ product_text7697 ___ ______ product_main_features7698 ___ ______ product_text7698 ___ ______ product_main_features7695 ___
 • Lag det fysiske terrenget i byen din
 • Kontrollkatastrofer og berørte områder
 • Bygg offentlige tjenester, transportnett, medisinske fasiliteter og mer
 • Lag dine egne sims for å bo og jobbe i byen
______ product_text7695 ___

Elektronisk kunst SimCity 4 er et bybygg og byplanlegging simuleringsspill. Det er den fjerde delen i SimCity-serien, sammen med SimCity, SimCity 2000 og SimCity 3000.

Spillet lar deg bygge din by fra grunnen. Du kan danne landet der du vil bygge byen, tilpasse dag / natt syklus, og kontrollere katastrofer og de områdene de påvirker. Når du bygger byen, gir flere rådgivere råd om hvordan du skal håndtere byen, som inkluderer alt fra offentlige tjenester til transportnettverk til utdannings og medisinske fasiliteter. Du kan også lage dine egne sims som jobber og bor i byen din.

SimCity 4 er et morsomt bybyggings simuleringsspill som er fullt av funksjoner. Spillet lar deg lage din egen by mens du simulerer naturkatastrofer, bygningsforfall og sims'menes offentlige mening om dine beslutninger. Selv om noen grafikk kan være datert nå (spillet har vært ute siden 2003), er spillet fortsatt verdt et spill for sine morsomme funksjoner og interaktive spill.

Oppdatert: 23. april, 2015

______ product_main_features7699 ___
 • Ett hundre video- / lydredigeringsspor
 • TrueVelocity 64-biters videoredigeringsmotor
 • TrueTheater-teknologier for videoforbedring
 • Importer, redigering og eksport av 3D-video
 • Over 500 overgangs- og videoreffekter
 • DVD, Blu-ray og AVCHD-plater brenner støtte
 • Innebygde effekter og Particle Effects Designer
 • Slideshow Creator gir over 30 profesjonelle lysbildeserie-temaer
______ product_text7699 ___

PowerDirector er et videoredigerings- og forbedringsprogram utviklet av CyberLink. Den inneholder grunnleggende redigeringsfunksjoner og verktøy for å forbedre videokvaliteten, noe som gjør det ideelt for redigering av video på en hjemmedatamaskin. PowerDirector inneholder DVD- og Blu-ray-plateforfatterverktøy og støtter mange videofilformater, inkludert MPEG-4 og H.264.

PowerDirector gir innholdsrettet redigering for videoprosjekter. Programvaren kan automatisk analysere og justere scener ved hjelp av CyberLinks proprietære TrueTeater-teknologi, som gjelder endringer som lysjusteringer, video sletting og jitterreduksjon. TrueTheater kan også oppskalere standarddefinisjon (SD) -video til HD-kvalitet. Når videoprosjekter eksporteres, utnytter TrueVelocity-gjengemotoren både programvare og maskinvareteknologi for rask videobehandling.

Filmprosjekter kan lagres som en PowerDirector-prosjektfil ( %li_nk% ) for senere redigering. Når du er ferdig, kan du publisere videoer direkte til YouTube, Facebook eller andre elektroniske videosider. Du kan også brenne videoen til plater, for eksempel DVD og Blu-ray, eller du kan eksportere til vanlige videoformater som %li_nk% og %li_nk% . PowerDirector lar deg ikke bare lage minneverdige filmer, men også profesjonelle animerte lysbildefremvisninger. Med Slideshow Creator kan du velge mellom over 30 forskjellige temaer for å lage en presentasjon av et bryllup, ferie eller fra en ny familie sammenkomst.

CyberLink PowerDirector er et godt alternativ for å lage og redigere filmer for hjemmebrukere. Det er også nyttig for å forbedre videokvaliteten til allerede eksisterende videoer. Hvis du prøver å lage hjemmevideoer som du kan dele med venner og familie på DVD eller Blu-Ray, er dette programmet et godt valg. Hvis du vil lage en film som trenger spesial effekter og andre avanserte funksjoner, er det andre programmer som passer bedre til dine behov.

Oppdatert: 3. oktober 2016

______ product_main_features7700 ___
 • Opprett film i Hollywood-stil, profesjonell kvalitet
 • Støtter VCD-, DVD-, Blu-ray- og AVCHD-formater
 • Inkluderer automatiske verktøy for berøring og filmproduksjon
 • Tillater tilpasset redigering og sekvensering av lysbildefremvisninger
 • Støtter mange digitale lyd- og videofilformater
 • Rett til plate brenner direkte streaming av media til en plate
______ product_text7700 ___

CyberLink PowerProducer er et program som brukes til å lage video- og slideshow-plater. Den kjøres på Windows-operativsystemet og er designet for brukere av DV- og HDV-videokameraer.

PowerProducer kan ta opp video fra DV- og HDV-videokameraer og TV-tunerkort. Det kan også importere video fra flere forskjellige digitale videofilformater, for eksempel AVCHD. Videoredigeren har Hollywood-stil filmproduksjonsverktøy for hjemmebrukere. Programvaren inneholder flere profesjonelt utformede HD-menysmaler som kan brukes til å raskt lage en videoplate i en profesjonell kvalitetsfilm. Den gir forfatterverktøy for å legge til interaktive menyer, musikk og temaer til filmer. Den inneholder også funksjoner som en "Magic Movie Wizard", som automatisk berører digitalt videoinnhold og løser skakkelig video, dårlig belysning og problem med røde øyne. Veiviseren kan også brukes til å bruke brukervalgte temaer og legge til pan- og zoomeffekter til bilder.

PowerProducer's "Right-to-Disc" -funksjonen støtter brennende videoer direkte til en plate uten å først lagre dem på harddisken. Dette gjør det mulig for brukere å ta opp sanntidsvideoer fra et videokamera eller en annen videoinngangskilde og brenne dem direkte til en plate. Disse videoene kan lagres som frittstående filmer eller inkluderes som en del av en større filmproduksjon. PowerProducer kan også redigere eksisterende filmer som er lagret på omskrivbare plater. De innebygde diskverktøyene kan slette, kopiere, eksportere til et platebilde eller avslutte plater for videospillerkompatibilitet. PowerProducer kan også lagre diskfiler i proprietært %li_nk% format, som kan gjenåpnes for senere redigering. Når filmen er ferdig, kan den brennes til DVD, Blu-ray og andre diskformater.

CyberLink PowerProducer er et nyttig program for opptak, redigering og produksjon av personlige filmer. Det gir profesjonelle produksjonsverktøy og praktiske diskbrenningsfunksjoner. Det er også et godt alternativ for å se på filmer og lysbildefremvisninger på hjemmeunderholdningssystemer og for å dele videoer med venner og familie. Selv om det ikke er så kraftig som andre videoredigerere, er det et rimelig alternativ for prisen.

Oppdatert: 4. april 2014

______ product_main_features7701 ___
 • Konverter fra og til et bredt utvalg av medieformater
 • Organiser innholdet ditt med ansiktsgjenkjenning
 • Rediger video med overganger, effekter og titler
 • Merk videoer og bilder med steder
 • Brenn prosjektene til DVD og Blu-ray-plater
 • Legg til apper, verktøy og reklamepakker for å utvide funksjonaliteten
 • Strøm videoer til Android og iOS-enheter
______ product_text7701 ___

Skjermbilde av Nero 2018

Hovedfunksjoner

Nero er en serie applikasjoner som brukes til å organisere, spille, redigere, konvertere, rive, brenne , sikkerhetskopiere og redde forskjellige medier. Suiten er tilgjengelig i en standardversjon, som inkluderer Video, Burning ROM, MediaHome og Recode programmer. Den er også tilgjengelig i en Platinum-versjon, som inkluderer Video, Burning ROM, MediaHome, Recode, BackItUp og Music Recorder-programmer.

Når du starter Nero, blir du møtt med en startskjerm som legger ut tilgjengelige programmer i fire seksjoner. Du kan velge programmet som skal åpnes basert på om du vil administrere & spille, redigere og konvertere, rip & brenne eller sikkerhetskopiere & redde mediefilene dine.

Nero tilbyr en rekke funksjoner som hjelper deg med å organisere medieinnholdet ditt. Programmet oppretter automatisk søkeordetiketter for Windows Utforsker-mappe og undermapper, som lar deg finne filer raskere. Nero støtter ansiktsgjenkjenning, som lar deg organisere bilder basert på en persons ansikt. Med multimediaserien kan du lage bilde- og videopresentasjoner med eksakte eller avanserte redigeringsfunksjoner, for eksempel effekter, overganger, titler og filmtemaer.

Når du er ferdig, kan du brenne prosjektene dine til DVDer, CDer og Blu-ray-plater med Nero's avanserte disc burning engine. Du kan også lage og kjøpe fotoalbum for en fysisk presentasjon av bildene dine. Nero kan konvertere fra og til et bredt utvalg av videoformater, for eksempel DVD-video, AVCHD og videoer på nettet. Programmet gir deg en-klikk-disk til enheten som gjør det raskt og enkelt å få innhold til mobilenheten eller skylagringen. Programmet gir også Nero Play til TV, som streamer lysbildefremvisninger og videoer til TVen din.

Sammen med de medfølgende redigerings-, konverterings- og brennende verktøyene, støtter Nero tilleggsprogrammer som utvider funksjonaliteten til suiten. Du kan laste ned gratis verktøy eller kjøpe apper og kreative pakker. Noen gratis verktøy inkluderer en juvel case cover designer, en lydopptaker og editor med filtreringsmetoder, og en lydmikser som lar deg digitalisere din analoge musikksamling. Apper og kreative pakker som kan kjøpes, inkluderer en Blu-ray-spiller app og video eller lysbildeserie temaer.

Nero er et nyttig multimedieverktøy. Du kan utføre raske eller avanserte redigeringer, organisere media, brenne Blu-ray-plater og enkelt spille innholdet ditt på din TV eller mobilenhet. Disse evner og mer gjør Nero til et kvalitetsalternativ for multimedieopprettelse, redigering, brenning og deling av behov.

Oppdatert: 28. mars 2019

______ product_main_features7702 ___
 • Støtte for en rekke medieformater, for eksempel AVI, MP4, MP3 og WMV
 • Codec Finder hjelper å finne og laste ned kodeker for å spille uvanlige filformater
 • Fungerer videoeffekter, lydopptak, A-B-gjentakelse og kontroll av avspillingshastighet
______ product_text7702 ___

Gretech GOM Player er en gratis mediespiller for Windows. Det er en av Sørkoreas mest populære mediespillere.

Mediaspilleren støtter en rekke populære medieformater, inkludert AVI, MP4, Ogg, MP3, FLV, WMV og MOV. Programmet støtter også flere undertekstformater, som SAMI, SubRipText, VOBsub og MicroDVD. GOM Player gir en rekke funksjoner, for eksempel lydopptak, videoeffekter, skjermopptak, A-B-gjentakelse og avspillingshastighetskontroll. Spillernes grensesnitt kan også tilpasses ved hjelp av GOM Player Skin Files ( %li_nk% ), som kan lastes ned fra GOM Player-nettsiden.

Den mest bemerkelsesverdige egenskapen til GOM Player er Codec Finder . Hvis du kommer over noen uvanlige videotyper som ikke støttes av programmet, søker Codec Finder etter formatet og leder deg deretter til et sted der du kan finne mer informasjon eller laste ned den manglende kodeken.

GOM Player er i stand til mediespiller som støtter mange populære medieformater. Den gir noen fine avspillingsfunksjoner, lar deg tilpasse grensesnittet, og hjelper deg med å finne og laste ned manglende kodeker. Det er imidlertid bare en av mange gratis Windows Media Player, som inkluderer de mer populære og allsidige VLC mediespiller, iTunes og Media Player Classic-programmer. Men hvis du er ute etter en alternativ mediespiller til disse alternativene, er Gretech GOM Player verdt et spill.

Oppdatert: 5. desember 2014

______ product_main_features7706 ___
 • Spill en rekke mediefilformater, for eksempel FLV, MOV og MP4
 • Søk etter og se på videoer via en innebygd nettleser
 • Angi spilleliste kriterier for automatisk spilleliste organisasjon
 • Skriv inn videoadressen for umiddelbar videoavspilling
______ product_text7706 ___

Eltima Elmedia Player er en gratis mediespiller for OS X. Programmet er også tilgjengelig som en PRO-versjon, som gir tilleggsfunksjoner, for eksempel nedlasting av mediefiler og video skjermbilder.

Elmedia Spilleren støtter mange populære mediefilformater, inkludert MOV, FLV, MP4, SWF, AVI, VOB, WEBM, WMA, FLAC og WAV, som lar deg spille nesten alle typer media på Internett. Spilleren lar deg organisere dine ulike medier i spillelister som iTunes. Hvis du ikke vil lage dine egne spillelister, kan du la Elmedia Player organisere filene dine basert på kriterier du velger.

Programmet gir flere praktiske funksjoner for tilgang til mediefiler. Søknaden gir en innebygd nettleser, som lar deg surfe på nettsteder og se filmer uten å forlate programmet. Hvis du har en URL-kobling til en video, kan verktøylinjen Open URL du se på videoen uten å forlate programmet eller åpne et nettleservindu. PRO-versjonen gir deg også tilleggsfunksjoner, inkludert muligheten til å laste ned videoer fra nettet og trekke ut lyd fra YouTube-videoer i MP3-format.

Elmedia Player er et kvalitetsvalg for OS X-brukere som ønsker å spille sine videoer og filmer. En av de kuleste funksjonene er den innebygde nettleseren, som lar deg se online filmer direkte i applikasjonen. Selv om det ikke er like fremtredende som iTunes eller QuickTime Player, er Eltima Elmedia Player fortsatt et godt valg for å se filmer og videoer.

Oppdatert: 28. november 2016

______ product_main_features7705 ___
 • Støtter et stort utvalg av video- og lydformater
 • Utfører video og lyd gjennom et stort utvalg av utgangsdrivere
 • Gir kildekoden for endring
______ product_text7705 ___

MPlayer er en gratis mediespiller som støtter mange medieformater. Det er et tilpassbart åpen kildeprogram som støtter flere operativsystemer. MPlayer gjenkjenner mange populære videoformater, for eksempel MPEG, OGM, AVI, WMV og MOV. Det lar deg også se DVDer, DivX-videoer og H.264-filmer blant andre. Det kan også spille populære lydformater som AAC, WMA og RealAudio. I tillegg støtter MPlayer et bredt utvalg av utgangsdrivere for å optimalisere visning og lytteopplevelse.

Brukergrensesnittet MPlayer varierer avhengig av hvordan du installerer det. Den anbefalte metoden er å kompilere den nedlastbare kildekoden, som ikke inneholder en GUI. Derfor må du velge en front-end som skal brukes til spilleren din. Flere alternativer er tilgjengelig på MPlayer-prosjektsiden. Du kan også laste ned en uoffisiell pakke med MPlayer fra nettstedets prosjektside som er forhåndskompilert og inneholder et grafisk brukergrensesnitt.

MPlayer er en kompatibel mediespiller som støtter et bredt utvalg av video- og lydformater og kan tilpasses dine behov. Hvis du er teknisk kunnskapsrik, kan du kompilere og tilpasse din egen versjon av MPlayer. Ellers er det beste alternativet å installere en forhåndskompilert pakke.

Oppdatert: 18. oktober 2018

______ product_main_features7704 ___ ______ product_text7704 ___ ______ product_main_features7703 ___
 • Støtter et stort antall lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere plattformer
 • Konverterer mediefiler til en rekke lyd- og videoformater
 • Gir et enkelt brukergrensesnitt
______ product_text7703 ___

Skjermbilde av VideoLAN VLC media player 2.2.6

Hovedfunksjoner

VideoLAN VLC mediespiller er en populær, åpen kilde mediespiller som kjører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android-plattformer. Det kan spille et stort utvalg av medieformater, inkludert filer som er lagret på plater, lyd- og videofiler som er lastet ned fra Internett, og streaming media.

VLC-mediespillerens hovedfunksjon spiller av video- og lydfiler. Den kan lese et stort antall populære video- og lydformater, for eksempel MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere media til mange av de samme formatene som den kan lese, inkludert MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan spille og organisere video-, lyd- eller bildefiler ved å dra og slippe dem inn i programmet. Når du er importert, kan du opprette spillelister for å kategorisere medieinnholdet ditt. Du kan også abonnere på podcaster og streame musikk gjennom programmet.

VideoLAN VLC mediespiller er en flott løsning for hjemmebrukere som vil spille av favorittmediefiler. Selv om det ikke kan tilby så mange funksjoner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den gjenkjenne og åpne flere formater. Av den grunn alene, er det verdt å installere VideoLAN VLC mediespiller på datamaskinen din.

Oppdatert: 28. januar 2019

___
Programmer som åpnes DAT filer

Filtype 9Nonimmigrant Visa Application Data File

Utvikleren U.S. Department of State
Kategori Data Files
Format Binary

.DAT alternativnummer 9

Søknadsskjema datafil opprettet av US Online Nonimmigrant Visa Application (DS-160) prosess, som er gjort tilgjengelig fra US Department of State's Consular Electronic Application Center; opprettet av nettleserbasert applikasjon og inneholder data som personlig bakgrunnsinformasjon; brukes til å lagre og laste inn søknaden gjennom online skjema arkivering.

Programmer som åpnes DAT filer

Filtype 10SimCity 4 Game Data File

Utvikleren Electronic Arts
Kategori Spillfiler
Format Binary

.DAT alternativnummer 10

Spillpakkefilen som brukes av SimCity 4, et bybyggesimuleringsspill; kan inneholde flere typer spilldatafiler, inkludert .SC4MODEL , .SC4LOT og .SC4DESC files; brukes til å pakke filer til brukbart innhold for spillet.

Mer informasjon

SimCity 4 DAT-filer kan leses ved hjelp av iLives Reader eller DatGen (utviklet av DarkMatter).

Programmer som åpnes DAT filer
Windows
Electronic Arts SimCity 4
Electronic Arts Building Architect Tool
iLive Reader
DatGen
Macintosh
Electronic Arts SimCity 4

Filtype 11VCD Video File

Utvikleren N/A
Kategori Video Files
Format Binary

.DAT alternativnummer 11

Videostrøm fra en Video CD (VCD) plate; vanligvis lagret i MPEG-1 eller MPEG-2-format; inneholder den faktiske videodata som spilles fra VCD.

Mer informasjon

MERK: Video CD-spillere skal spille av videoen fra DAT-filene uten å måtte åpne filene manuelt.

Programmer som åpnes DAT filer
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Xilisoft Video Converter Ultimate
Squared 5 MPEG Streamclip
Wondershare Filmora
CyberLink Media Suite
Linux
VCDGear
MPlayer
Macintosh
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Xilisoft Video Converter Ultimate
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Squared 5 MPEG Streamclip
Wondershare Filmora

Om DAT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dat er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype VCD Video File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.