Hjem > H > Hva Er Den Minst Betalte Jobben I Norge?

Hva er den minst betalte jobben i Norge?

Yrke2020Endring
Frisører385 2006,1 %
Skoleassistenter385 0805,5 %
Renseri- og vaskerimaskinoperatører396 4801,9 %
Melke- og husdyrprodusenter380 7604,7 %

Les mer

Hva sjekkes på offshore helseattest?

Typiske tester vil være syn, hørsel, lungefunksjon, hjerte- og karsykdommer, medisinbruk, diabetes, blodtrykk, demens, epilepsi, førlighet, psykiske lidelser og overvekt – for å nevne noe. Hvor mye tjener en matros? En matros tjener 553 800,- i året.

Man kan også spørre hvor mye tjener en kokk i nordsjøen?

For kokker ligger en årslønn offshore med tillegg på rundt 550.000-600.000, en forpleiningsassistent får rundt 500.000 kroner. Derav, hvor mye tjener en rov pilot? – Startlønnen for en fersk pilot er 540 000 kroner i året. Tillegg kommer utenom, som for eksempel nattillegg.

Hvor mye tjener en industrimaler?

400 000 pluss i startlønn og i tillegg har en skifttillegg. Derav, hvor mye tjener en elektriker i nordsjøen? – Alt etter hvilken ende av tariffen du ligger på, tjener du mellom 50–70 000 kroner i måneden. Du tjener ganske bra, og får betalt for erfaring.

Hva er brønnteknikk?

Brønnteknikk gir deg god forståelse om hva som foregår på en plattform og de ulike fasene i en boreoperasjon, fra geologi og boreteknologi til oppbygging, produksjon og vedlikehold av en brønn. Kurset er første steg mot en jobb offshore med god lønn og mye fritid. Du kan også spørre hvordan bli petroleumsingeniør? – Generelt sett har man en petroleumsrettet utdanning, enten en bachelor eller mastergrad i petroleumsteknologi. Samtidig er det slik at det finnes mange jobber innenfor petroleumsbransjen, ofte rettet mot boring, reservoar eller produksjon av olje og gass.

Hva er Boreoperatør?

En boreoperatør jobber i olje- og gassnæringen. Som boreoperatør jobber du offshore på en båt, rigg eller plattform.

By Jansen Chappo

Er det lov å ta uber i Norge? :: Hvor mye tjener en som jobber på oljeplattform?
Nyttige lenker