Hjem > H > Hvor Mye Tjener En Som Jobber På Oljeplattform?

Hvor mye tjener en som jobber på oljeplattform?

Gjennomsnittslønnen for norske oljearbeidere er 866.750 kroner i året.

Les mer

Hva må man gå for og jobbe på oljeplattform?

Minimum for alle som skal jobbe offshore er at de må ha godkjent helseattest, samt GSK sikkerhetskurs eller IMO60. De fleste stillinger krever at du har gode kunnskaper i både engelsk og norsk/skandinavisk, og søkere med fagbrev og relevant erfaring vil som oftest bli foretrukket. Hvilken jobb tjener man mest på? Yrkene med høyest lønn

  • Handels- og skipsmeglere, 115.060.
  • Ledere av olje- og gassutvikling, 110.850.
  • Finansmeglere, 104.520.
  • Ledere av forsikring og finansvirksomhet, 103.280.
  • Toppledere i offentlig administrasjon, 103.180.
  • Flygeledere, 99.050.
  • Finans- og økonomisjefer, 97.690.
  • Flygere, 94.240.

Hva tjener man på Nordsjøen?

Oljearbeiderne i Nordsjøen tjener 965.000 kroner i året, med overtid. I år skal de virkelig ha et lønnsløft. Hvilken utdanning trenger man for å jobbe på oljeplattform? Minimum for alle som skal jobbe offshore er at de må ha godkjent helseattest, samt GSK sikkerhetskurs eller IMO60. De fleste stillinger krever at du har gode kunnskaper i både engelsk og norsk/skandinavisk, og søkere med fagbrev og relevant erfaring vil som oftest bli foretrukket.

Hvor mye tjener en petroleumsingeniør?

Teknas lønnsstatistikk viser at gjennomsnittslønnen for sivilingeniører i oljebransjen er 816.433 kroner. Det er 82.767 kroner mindre enn hva NHOs statistikk viser. Sivilingeniører i privat sektor generelt tjener 777.151 kroner. Derav, hva gjør elektrikere på oljeplattform? Som elektriker offshore eller maritimt har man i oppgave å sikre drift og jobbe for å unngå at maskiner og utstyr på riggen svikter. Det gjør man ved å teste, utvikle, drifte, vedlikeholde og reparere elektroniske systemer og utstyr.

Hva gjør man på oljeplattform?

Oljeplattformene utfyller funksjoner i forbindelse med leting etter, undersøkelser av eller produksjon av petroleumsforekomster til havs. En oljeplattform har utplassert utstyr for funksjonene på dekk(ene), ofte en borerigg eller et produksjonsanlegg, samt gjerne en landingsplass for helikopter og en boligenhet. Dessuten, hva er en grei lønn? Hva som er en OK lønn er nok litt subjektivt, men gjennomsnittlig lønn i Norge er på rundt 500.000,- i året. Da er det mange som tjener både mindre og mer enn dette. Men kanskje er det riktig å si at 500.000,- er en vanlig og god lønn i Norge.

Angående dette, hva er en normal lønn i norge?

Gjennomsnittslønnen finner vi ved å summere alle lønnstakeres lønn, og dele på antall lønnstakere. Gjennomsnittlig per i 2021 var 50 790 kroner. Ganget med 12 gir det en årslønn på omtrent 610 000 kroner.

By Dremann

Hva er den minst betalte jobben i Norge? :: Hva gjør en youtuber?
Nyttige lenker