Hjem > E > Er Paypal I Norge?

Er PayPal i Norge?

Betal, overfør og ta imot penger på nettet – PayPal Norge.

Les mer

Hvordan overføre penger til PayPal-konto?

Du trenger ikke lenger lure på hvordan du skal få betalt, bare opprett din egen PayPal. Me-lenke, som du sender til venner, familie eller kunder. Det eneste de må gjøre er å klikke på lenken, og taste inn et beløp. Og det er det. Hvor mye koster det å betale med PayPal? Det koster ingenting å åpne en PayPal-konto, og det koster ingenting å betale via PayPal. PayPal tar et gebyr for å overføre betalingen, og dette gebyret er det mottaker som betaler. Gebyret trekkes automatisk fra overføringen, og er per i dag på kr 2,80 pluss 3,4% av summen som overføres.

Angående dette, er det gratis å bruke paypal?

PayPal er gratis, trygt og sørger for at du slipper å oppgi sensitiv informasjon når du handler på nett. Hvordan få kontakt med PayPal? Meddelandet skickas direkt till en lämplig teammedlem som kommer att svara dig. Om det inte går att logga in på ditt PayPal-konto kan du kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Er det trygt å handle med PayPal?

Betal med PayPal – raskt, trygt og enkelt.

Med PayPal kan du betale, overføre penger og ta imot betalinger uten å måtte skrive inn betalingsopplysningene dine, og de deles heller ikke med nettstedet du handler hos.
Hvordan overføre penger til konto? Dersom den som skal overføre penger har nettbank kan hun overføre penger fra sin konto i nettbanken til en annen konto på samme måte som hun betaler regninger. Det er også mulig å be banken om å overføre, men banken krever et gebyr for å gjøre jobben.

Dessuten, hva trenger jeg for å overføre penger til utlandet?

Opplysninger du må ha for å sende en betaling

  1. Europa og noen andre krever IBAN, se hvilke land som krever IBAN.
  2. Mottakerbankens BIC/SWIFT-adresse.
  3. Valutasort du ønsker å betale i.
  4. For beløp over 100 000 kroner: se informasjon til Valutaregisteret.
Kan man Vippse til Danmark? Fungerer Vipps til Swish eller MobilePay? Nei, ikke per nå. Men syv ulike land i Europa samarbeider med å få en internasjonal løsning, der det blir mulighet for å Vippse fra Norge til og fra noen med eksempelvis Swish (Sverige) eller MobilePay (Danmark, Finland).

I forhold til dette, hvor mye koster det å overføre penger til sverige?

Wise sine gebyrer
% gebyr for overføringer over 3 585 810 NOK0,39 %
% gebyr for overføringer over 5 976 350 NOK0,34 %
% gebyr for overføringer over 11 952 700 NOK0,33 %
% gebyr for beløp over 11 952 700 NOK0,32 %

By Blackwell Stuckmeyer

Hvor gammel må man være for å bruke PayPal? :: Hvordan åpne passordbeskyttet Excel-fil?
Nyttige lenker