Hjem > H > Hvor Gammel Må Man Være For Å Bruke Paypal?

Hvor gammel må man være for å bruke PayPal?

Hvis du er en enkeltperson, må du være minst 18 år og ha full juridisk myndighet til å inngå kontrakten, åpne en PayPal-konto og bruke PayPal-tjenestene.

Les mer

Følgelig, kan man overføre penger fra paypal til bankkonto?

Etter å ha logget inn på din PayPal-konto, går du inn på "Withdraw" i menylinjen øverst, og deretter "Withdraw funds to your bank account". Du kan stille inn PayPal på norsk også, det gjør jo det hele litt enklere :) Tusen takk for hjelpa! Er det trygt å handle med PayPal? PayPal er en sikker betalingsløsning, og er tryggere enn å legge inn kortopplysninger hos dine nettforhandlere. PayPal vil alltid spørre deg om du ønsker å dele data med andre nettsteder/selskaper - det er altså behovsbestemt.

Hvor mye penger kan jeg sende til utlandet?

Straffegebyr hvis du ikke melder ifra. Hvis du ikke har meldt ifra om beløp over 25 000, vil Tolletaten ilegge et straffegebyr på 20 prosent av de pengene du har med deg. Beregningen gjøres fra første krone. For eksempel vil en manglende deklarering av 26 000 kroner gi 5 200 kroner i straffegebyr. Derav, hvor lang tid snn? SpareBank 1 SMN. Når jeg betaler eller overfører penger, hvor lang tid tar det før mottaker får dem? Er mottaker kunde i samme bank som deg, kommer pengene på konto med en gang. Er mottaker kunde i en annen bank enn deg, utføres betalinger fem ganger i døgnet.

Hvor mye koster det å betale med PayPal?

Det koster ingenting å åpne en PayPal-konto, og det koster ingenting å betale via PayPal. PayPal tar et gebyr for å overføre betalingen, og dette gebyret er det mottaker som betaler. Gebyret trekkes automatisk fra overføringen, og er per i dag på kr 2,80 pluss 3,4% av summen som overføres. Hvordan betale med PayPal? Hvordan bruker jeg PayPal for å betale?

  1. Logg inn på PayPal-kontoen din.
  2. Velg en av betalingsmåtene du har satt opp (f. eks. et kredittkort eller en bankkonto) under Velg betalingsmåte.
  3. Klikk på Fortsett.
  4. Bekreft betalingsmåten, les PayPals vilkår og klikk deretter på Godta og fortsett.

Hvordan lage en PayPal-konto?

Hvordan lage en PayPal-konto

  1. 3.1 Gå til PayPal-siden.
  2. 3.2 Fyll ut detaljene.
  3. 3.3 Du må oppgi bankopplysningene for å opprette en Paypal-konto.
Folk spør også kan jeg få pengene tilbake fra paypal? PayPals kjøperbeskyttelsesprogram gir deg rett til tilbakebetaling av varens kjøpspris og eventuelle opprinnelige forsendelseskostnader hvis du ikke mottar en vare fra en selger, eller du mottar en vare du ikke bestilte.

Hvordan overføre penger fra en konto til en annen?

Dersom den som skal overføre penger har nettbank kan hun overføre penger fra sin konto i nettbanken til en annen konto på samme måte som hun betaler regninger. Det er også mulig å be banken om å overføre, men banken krever et gebyr for å gjøre jobben.

By Gaige

Kan man svindle med kontonummer? :: Er PayPal i Norge?
Nyttige lenker