Hjem > N > Når Kommer Bang Til Norge?

Når kommer Bang til Norge?

– Vi er stolte over å kunne kunngjøre at BANG Energy kommer til Norge fra 2022. Hansa Borg har lenge vurdert satsning mot energisegmentet, både med egen merkevare og gjennom partnerskap.

Les mer

Hvor gammel må man være for å kjøpe energidrikk?

Det er ikke aldersgrense på energidrikker. Det er et høyt koffeininnhold i energidrikker, derfor anbefaler vi ikke barn og ungdom å drikke det. Og et annet spørsmål, hvorfor bør ikke barn drikke energidrikk? Barn har lavere tålegrense for koffein fordi de har lav kroppsvekt. De risikerer dermed søvnforstyrrelser og andre negative helseeffekter ved svært lavt inntak. I tillegg er det avhengighetsskapende, sier Blyverket.

Er det farlig å drikke energidrikk 13 år?

Energidrikker innholder mye koffein og barn og ungdom bør derfor ikke drikke for mye av det. Norske helsemyndigheter anbefaler at barn og ungdom ikke bør få i seg mer enn 2,5 mg koffein per kilo kroppsvekt per dag. Så, kan 11 åringer drikke monster? Det er ingen offisiell aldersgrense for å kjøpe/drikke monster, men noen butikker har likevel lagd egne regler for dette og har lov til å nekte deg å kjøpe det dersom du under aldersgrensen de har satt. Grunnen til dette er at monster (og andre energidrikker) inneholder koffein.

Når startet salget av energidrikk i Norge?

I 2009 førte nye EU-regler til at forbudet ble opphevet og energidrikke med stoffet taurin og høyere koffeininnhold ble tillatt solgt. Folkehelseinstituttet har advart mot energidrikk, da det høye innholdet av sukker og koffein kan føre til helsefare, spesielt hos barn og unge. Er det aldersgrense på Explo? Målgruppe: Aktive mennesker som trenger påfyll av energi. Unge voksne: 18 - 30år. Explo Kiwi Lime er en sukkerfri energidrikk.

Og et annet spørsmål, hvem produserer battery?

Battery er en energidrikk som ble lansert i 1997 av det finske bryggeriet Sinebrychoff. Battery var den markedsledende energidrikken i Finland i 2007. I Norge blir Battery i dag produsert av Ringnes. I forhold til dette, kan 12 åringer drikke energidrikk? I dag er det ingen aldersgrense i loven for å kjøpe energidrikk. Allikevel har flere butikker som selger energidrikk aldersgrenser. I rapporten har Vitenskapskomiteen undersøkt barn mellom 8 til 18 år. Det meste av koffeinet unge får i seg kommer fra andre produkter.

Angående dette, hva er aldersgrensen på energidrikk på kiwi?

YNSKJER LOVVEDTAK: Matvarebutikkane har ikkje felles reglar for aldersgrense på energidrikk. Matvarebutikkar som Spar og Kiwi er ein del av Norgesgruppen som i dag har anbefalt aldersgrense 14 år. Coop og Rema 1000 har ikkje aldersgrense og kan i utgangspunktet selje energidrikk til alle.

By Odelia Soderstrom

Hva er aldersgrensa på monster? :: Hvordan formere bambus?
Nyttige lenker