Slik løser du Vorbisfile.dll feil som mangler eller ikke er funnet

Vorbisfile.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av vorbisfile DLL-filen.

I noen tilfeller kan vorbisfile.dll feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Vorbisfile.dll-feilmeldingen kan gjelde for ethvert program eller system som kan bruke filen på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Vorbisfile.dll feil

Det er flere forskjellige måter som vorbisfile.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se vorbisfile.dll-feil på:

 • Vorbisfile.dll ikke funnet
 • Dette programmet kunne ikke starte fordi vorbisfile.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
 • Kan ikke finne [PATH] vorbisfile.dll
 • Filen vorbisfile.dll mangler.
 • Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: vorbisfile.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Vorbisfile.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer visse programmer eller videospill, når Windows starter eller slås av, eller til og med under en Windows-installasjon.

Konteksten til vorbisfile.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.


Slik løser du Vorbisfile.dll feil

Ikke last ned vorbisfile.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av vorbisfile.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av vorbisfile.dll-feilen.

 1. Gjenopprett vorbisfile.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" vorbisfile.dll-fil er at du feilaktig har slettet den.

  Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet vorbisfile.dll, men allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette vorbisfile.dll med et gratis program for filgjenoppretting.

  Å gjenopprette en slettet kopi av vorbisfile.dll med et program for filgjenoppretting er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte som den skal før du gjorde det.

 2. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen vorbisfile.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at vorbisfile.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

 3. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at vorbisfile.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

 4. Installer programmet som bruker vorbisfile.dll-filen på nytt. Hvis vorbisfile.dll DLL-feil oppstår når du bruker et bestemt program, bør du installere filen på nytt hvis du installerer programmet på nytt.

  Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å installere programmet som gir vorbisfile.dll-filen på nytt, er om mulig en sannsynlig løsning på denne DLL-feilen.

 5. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til vorbisfile.dll. Hvis du for eksempel mottar en feilmelding "Filen vorbisfile.dll mangler" når du spiller av en lydfil eller video, kan du prøve å oppdatere driverne for lydkortet.

 6. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis vorbisfile.dll-feil startet etter oppdatering av driveren til en bestemt maskinvareenhet.

 7. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Vorbisfile.dll-filen kan inkluderes i en av disse oppdateringene.

 8. Test minne og test deretter harddisken. Jeg har overlatt det meste av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake vorbisfile.dll feil når de mislykkes.

  Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.

 9. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de enkelte feilsøkingsrådene for vorbisfile.dll ovenfor ikke lykkes, bør det å utføre en oppstartsreparasjons- eller reparasjonsinstallasjon gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine arbeidsversjoner.

 10. Bruk en gratis registerrens for å reparere problemer med vorbisfile.dll i registeret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige vorbisfile.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL feil.

  Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer opp neste.

 11. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter opp vorbisfile.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

  All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket på å fikse vorbisfile.dll feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette.

 12. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen vorbisfile.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar