Slik synkroniserer du OneNote med OneDrive-kontoen din

Har du brukt OneNote 2019 og vil synkronisere notatbøkene dine for å lage en OneNote-sikkerhetskopi online? Du kan bruke OneDrive for å oppnå nettopp det. En av de gode tingene med å lagre bærbare PC-er på OneDrive er at du får tilgang til dem fra hvilken enhet du har hendig. Slik synkroniserer du OneNote med OneDrive på Windows 10.


Hvorfor synkronisere OneNote med OneDrive?

Når bærbare PC-er er online, kan du installere OneNote-appen på telefonen eller nettbrettet for å få tilgang til dem fra omtrent hvilken som helst enhet du måtte ha, det være seg Windows, Android eller iOS.

Når du logger på OneNote-kontoen din med telefonen, vil alle notatene du tok på datamaskinen din være der. Det er også en online versjon av OneNote, så du trenger ikke ha noen programvare installert på enheten din for å få tilgang til notatene dine.

Og når du tar notater på telefonen din. Disse merknadene venter på deg når du åpner OneNote på datamaskinen din.


Slik synkroniserer du OneNote med OneDrive

På grunn av måten OneNote fungerer på, bør du alltid bruke OneNote-appen til å gjøre dette. Å flytte filene med en filbehandling vil føre til synkroniseringsproblemer som vil være veldig vanskelig å fjerne.

  1. Åpne OneNote-notatblokken du opprettet på datamaskinen din ved hjelp av OneNote.

    Ikke bruk OneDrive-appen til dette.

  2. Plukke ut Dele. Dette vil få opp en meny der du kan dele denne notatblokken med andre. Men først må du lagre den på OneDrive.

  3. Plukke ut OneDrive. Hvis du er logget på OneDrive-kontoen din, skal den vises automatisk.

  4. Hvis du ikke ser OneDrive-plasseringen der du vil at OneNote-notatblokken skal oppholde seg, velger du Legg til et sted > OneDrive eller velg stedet du vil flytte denne notatblokken til.

    Hvis du velger OneDrive, blir du bedt om å logge på.

  5. Skriv inn et navn på notatboken, eller oppbevar den den allerede har.

  6. Plukke ut Flytt notatbok. OneNote lagrer notatblokken din på OneDrive online.

  7. Nå kan du dele notatboken din med andre, slik at du kan samarbeide i sanntid i notatboken. Bare skriv e-postadressen, inkluder et notat og velg Dele.

    Hvis du har mange OneNote-notatbøker du vil flytte på nettet, må du gjøre det en om gangen. Selv om det er måter å synkronisere dem på en gang, er dette en avansert prosedyre, og bare å flytte dem med en filbehandling kan skape synkroniseringsproblemer. Den enkleste måten å håndtere dette på er å alltid lagre nye bærbare datamaskiner i skyen.


Legg igjen en kommentar