Hvordan få tilgang til OneDrive hvor som helst

Microsofts OneDrive-tjeneste lar deg lagre filene dine i skyen for rask tilgang når du er på farten. Uansett hvilken enhet du bruker, det være seg en Android- eller iOS-smarttelefon, en Mac- eller Windows-datamaskin eller til og med en Xbox, kan du få tilgang til bilder, videoer og filer eller til og med dele filer med andre uten å være bundet til originalenhet der du lagret innholdet ditt.


Hvordan få tilgang til OneDrive på Windows-PCer

Microsofts Windows-PCer har OneDrive forhåndsinstallert og klare til handling så snart du starter datamaskinen. Med muligheten til å synkronisere eksisterende dokumenter og andre mapper til skyen, har Microsoft gjort oppsettet til en lek.

  1. Åpne start Menu og søker etter OneDrive.

  2. Når applikasjonen vises, velger du den for å åpne den.

    Hvis du aldri har brukt OneDrive før, blir du bedt om å konfigurere applikasjonen ved å skrive inn e-postadressen din.

  3. Når du er logget på OneDrive, vil datamaskinen varsle deg hvor mappen ligger på PC-en. Plukke ut neste.

  4. OneDrive vil spørre hvilke mapper du vil synkronisere med skyen; mappene du velger blir sikkerhetskopiert og tilgjengelige fra andre enheter. Velg boksen ved siden av mappene du vil synkronisere.

    Microsoft

    Alternativt velger du Synkroniser alle filer og mapper muligheten til å oppbevare alle dokumentene dine i skyen. Plukke ut neste å fortsette.

  5. Åpen Filutforsker og se på OneDrive mappen for å se alt innholdet sikkerhetskopiert til skyen. Alle filer eller mapper med et grønt avkrysningsmerke har blitt sikkerhetskopiert, mens de med en sirkulær pil fortsatt lastes opp til skyen.


Hvordan bruke OneDrive på Mac

Hvis du har en Apple Mac, har Microsoft ikke utelatt deg fra spillet. Du kan laste ned og installere OneDrive-applikasjonen fra Microsofts nettsted og begynne å synkronisere filene dine akkurat som på en PC.

  1. Start med å laste ned OneDrive for Mac, og installer applikasjonen ved å dobbeltklikke på OneDrive.pkg fil. Dette vil starte oppsettdialogen.

  2. Når OneDrive er installert, start Spotlight-søk ved å trykke CMD+Mellomrom.

  3. Skriv inn "OneDrive, "og traff Enter nøkkel.

  4. Hvis du aldri har brukt OneDrive før, blir du bedt om å konfigurere applikasjonen ved å oppgi e-postadressen din.

  5. Når du er logget på OneDrive, vil den spørre deg hvor du ønsker at OneDrive-mappen skal være plassert på din Mac. Plukke ut Velg OneDrive-mappeplassering og velg ønsket sted.

    Vi anbefaler din Hjem mappe.

  6. OneDrive vil varsle deg hvor mappen ligger på din Mac, velg neste.

  7. Plukke ut Åpne OneDrive for å se de synkroniserte filene og mappene dine. Alt du lagrer i denne mappen, blir lastet opp til Microsoft-skyen din.


Få tilgang til OneDrive på iOS eller Android

En av de største funksjonene i skylagring er å få tilgang til filene dine fra mobilenheten din. Microsoft har gjort OneDrive-appen tilgjengelig for brukere av både iOS- og Android-enheter.

  1. Begynn med å laste ned OneDrive app for enten iOS eller Android. iPhone- og iPad-brukere kan søke etter OneDrive i App Store, mens Android-brukere kan finne det i Play Store.

  2. Når OneDrive-appen er installert, start den fra enhetens startskjerm. Du får muligheten til å logge på tjenesten ved hjelp av e-postadressen din.

  3. OneDrive kan spørre om du automatisk vil sikkerhetskopiere enhetens kamerarulle til skyen. Trykk på Ja or Nei avhengig av din personlige preferanse.

  4. Trykk på filer fanen eller meny alternativet, for å vise alle filene som er tilgjengelige på OneDrive-kontoen din.

  5. Det er det!


Bruk OneDrive på Xbox One

Ønsker du å se bildene og videoene dine på storskjerm? Hvis du har en Xbox One, kan du enkelt bringe innholdet til TV-en. I tillegg kan spillere nå enkelt laste opp innspilt spill til OneDrive for enkel tilgang.

  1. Begynn med å navigere til butikk på Xbox One.

  2. Velg Apps fliser fra den tilgjengelige listen.

  3. Finn deretter og velg OneDrive app. Det er representert med et bilde av hvite skyer på blå bakgrunn.

  4. Installer OneDrive-appen ved å velge Få det gratis knapp.

  5. Når du er installert, kan du se og åpne OneDrive fra Xbox app liste.

    Microsoft

  6. Begynn å bla gjennom bildene og videoene dine fra skyen.

Legg igjen en kommentar