Slik løser du Msvcp110.dll mangler eller ikke er funnet feil

Vær forsiktig så du ikke forveksler med Msvcr110.dll eller Msvcr100.dll manglende eller ikke funnet feil.

Msvcp110.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av msvcp110 DLL-filen. I noen tilfeller kan disse DLL-feilene indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Det er flere forskjellige måter som msvcp110.dll feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se dem på:

Msvcp110.dll ikke funnet
Dette programmet kunne ikke starte fordi msvcp110.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet
Kan ikke finne [PATH] msvcp110.dll
Filen msvcp110.dll mangler
Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: msvcp110.dll. Installer [APPLICATION] igjen

Konteksten til msvcp110.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.

 Web

Msvcp110.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer visse programmer, når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.

Feilmeldingen msvcp110.dll kan gjelde ethvert program eller system som kan bruke filen på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Slik løser du Msvcp110.dll feil

Ikke last ned msvcp110.dll fra et DLL-nedlastingsnettsted. Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av msvcp110.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av msvcp110.dll-feilen.

  1. Last ned pakken Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 og kjør den. Dette vil erstatte / gjenopprette msvcp110.dll med den siste kopien levert av Microsoft.

    Du får noen forskjellige nedlastingsalternativer fra Microsoft for denne oppdateringen, basert på versjonen av Windows du har installert - x86 (32-bit) eller x64 (64-bit).

    Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å bruke denne oppdateringen er nesten alltid løsningen på msvcp110.dll-feil.

  2. Gjenopprett msvcp110.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" msvcp110.dll-fil er at du feilaktig har slettet den.

    Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet msvcp110.dll, men allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette msvcp110.dll med et gratis filgjenopprettingsprogram.

    Å gjenopprette en slettet kopi av msvcp110.dll med et filgjenopprettingsprogram er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte ordentlig før du gjorde det.

  3. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen msvcp110.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at msvcp110.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

  4. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at msvcp110.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

  5. Installer programmet som produserer msvcp110.dll-feilen på nytt. Hvis msvcp110.dll-feilen oppstår når du bruker et bestemt program, kan det være nyttig å installere det på nytt.

  6. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Msvcp110.dll-filen kan være inkludert i en av disse oppdateringene.

  7. Test minne og test deretter harddisken. Vi har overlatt det meste av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake msvcp110.dll feil når de mislykkes.

    Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.

  8. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de enkelte feilsøkingsrådene for msvcp110.dll ovenfor ikke lykkes, bør det å utføre en oppstartsreparasjons- eller reparasjonsinstallasjon gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine arbeidsversjoner.

  9. Bruk en gratis registerrens for å reparere msvcp110.dll relaterte problemer i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige msvcp110.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL feil.

    Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer opp neste.

  10. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter msvcp110.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

    All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket mulig å fikse msvcp110.dll feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette.

  11. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen msvcp110.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar