Slik løser du Mfc80u.dll ikke funnet eller mangler feil

Mfc80u.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av mfc80u DLL-filen.

I noen tilfeller kan mfc80u.dll feil indikere et registerproblem, et virus eller malware, eller til og med en maskinvarefeil.

Feilmeldingen mfc80u.dll kan gjelde for ethvert program eller system som kan bruke filen på Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Mfc80u.dll feil

Det er flere forskjellige måter som mfc80u.dll feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se mfc80u.dll-feil på:

 • Mfc80u.dll ikke funnet
 • Dette programmet kunne ikke starte fordi mfc80u.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
 • Kan ikke finne [PATH] mfc80u.dll
 • Filen mfc80u.dll mangler.
 • Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: mfc80u.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Mfc80u.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer visse programmer når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.

Konteksten til mfc80u.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.


Slik løser du Mfc80u.dll feil

Ikke last ned mfc80u.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av mfc80u.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av mfc80u.dll-feilen.

 1. Last ned Microsoft Visual C ++ 2005 Service Pack 1 Redistribuerbar pakke MFC-sikkerhetsoppdatering og kjør den. Dette vil erstatte / gjenopprette mfc80u.dll med den siste kopien levert av Microsoft.

  Du får noen nedlastingsalternativer fra Microsoft for denne oppdateringen, basert på versjonen av Windows du har installert: x86 (32-bit) eller x64 (64-bit).

  Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å bruke denne oppdateringen er nesten alltid løsningen på mfc80u.dll-feil.

 2. Gjenopprett mfc80u.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" mfc80u.dll-fil er at du feilaktig har slettet den.

  Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet mfc80u.dll, men du allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette mfc80u.dll med et gratis filgjenopprettingsprogram.

  Å gjenopprette en slettet kopi av mfc80u.dll med et program for filgjenoppretting er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte ordentlig før du gjorde det.

 3. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen mfc80u.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at mfc80u.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer som filen.

 4. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at mfc80u.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

 5. Installer programmet som produserer mfc80u.dll-feilen på nytt. Hvis mfc80u.dll-feilen oppstår når du bruker et bestemt program, kan det være nyttig å installere det på nytt.

 6. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Mfc80u.dll-filen kan være inkludert i en av disse oppdateringene.

 7. Test minne og test deretter harddisken. Vi har overlatt flertallet av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake mfc80u.dll feil når de mislykkes.

  Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.

 8. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de enkelte feilsøkingsrådene for mfc80u.dll ovenfor ikke lykkes, bør det å utføre en oppstartsreparasjons- eller reparasjonsinstallasjon gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine arbeidsversjoner.

 9. Bruk en gratis registerrens for å reparere mfc80u.dll relaterte problemer i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige mfc80u.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL feil.

  Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Jeg har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer neste.

 10. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter mfc80u.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

  All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket på å fikse mfc80u.dll feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før du utfører en ren installasjon.

 11. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen mfc80u.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar