Slik løser du Mfc71.dll mangler eller ikke er funnet feil

Mfc71.dll ikke funnet feil skyldes vanligvis når mfc71 DLL-filen blir slettet eller flyttet, noe du kanskje har gjort ved et uhell eller noe som et annet program kan ha forårsaket utilsiktet, muligens av en dårlig installasjon eller avinstallering.

Mfc71.dll-filen er relatert til Microsoft Visual Studio .NET 2003-programmet, men brukes av mange vanlige programmer for å utføre forskjellige funksjoner.

Noen ganger, men mye sjeldnere, er mfc71.dll-feil forårsaket av virus eller skadelig programvare som er installert på datamaskinen din.

Avhengig av hvilket program som forårsaker dette problemet, kan du se mfc71.dll-feilen i nesten hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og mer.


Mfc71.dll feilmeldinger

Det er noen forskjellige måter som mfc71.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste:

 • Mfc71.dll ikke funnet
 • Dette programmet kunne ikke starte fordi MFC71.DLL ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
 • Kan ikke finne komponent mfc71.dll
 • BCMWLTRY.EXE - Dette programmet kunne ikke starte fordi MFC71.DLL ikke ble funnet.

Disse trinnene for å fikse mfc71.dll-feilen bør gjelde enhver feil som innebærer at mfc71.dll-filen mangler.

Feilmeldingen mfc71.dll kan gjelde for ethvert program som bruker DLL-filen, som det er mange av.

Noen vanlige programmer og videospill som har vært kjent for å generere mfc71.dll-feil inkluderer Corum, AVG Anti-Virus, Adobe Photoshop, StuffIt, Quicken, O2Jam, Norton Anti-Virus and Security software, Far Cry, Hitman: Blood Money, og mange, mange flere.


Slik løser du Mfc71.dll feil

Ikke last ned mfc71.dll DLL-filen enkeltvis fra noe "DLL nedlastingsside." Det er mange grunner til at det aldri er en god ide å laste ned DLL-filer fra disse nettstedene. Hvis du trenger en kopi mfc71.dll, er det alltid best å skaffe den fra den legitime, originale kilden. Hvis du allerede har lastet ned mfc71.dll-filen fra et av disse DLL-nedlastingssidene, kan du fjerne den fra hvor du plasserte den og fortsette med følgende trinn.

 1. Start datamaskinen på nytt. Noen ganger er mfc71.dll-feil engangsproblemer, og en enkel omstart vil løse problemet. Det er ikke en veldig sannsynlig løsning, men det er et enkelt første trinn som bare kan redde dagen.

 2. Installer programmet eller spillet på nytt. Hvis du får feilmeldingen "mfc71.dll ikke funnet" når du åpner et bestemt program, må du installere programmet på nytt. Installasjonen skal gjenopprette mfc71.dll-filen til riktig plassering.

  Selv om du ikke blir bedt om det, må du starte datamaskinen på nytt etter avinstalleringen og før installasjonen på nytt. Å starte datamaskinen på nytt på dette tidspunktet vil bidra til å sikre at eventuelle lastede filer blir fjernet fra minnet og at avinstallasjonen er fullstendig.

 3. Last ned den siste oppdateringen til programmet. Besøk programvarens nettsted og last ned den nyeste oppdateringspakken, oppdateringen eller annen oppdatering. Det er mulig at mfc71.dll-feilen kan ha blitt rettet i en oppdatering gitt av programskaperne.

  En annen metode for oppdatering av programmet er å bruke et programvareoppdateringsverktøy.

 4. Installer eventuelle foreslåtte Windows-oppdateringer. Visse sikkerhetsoppdateringer og andre oppdateringer fra Microsoft er kjent for å rette opp problemer med eller erstatte mfc71.dll-filen.

 5. Skann datamaskinen din for virus og skadelig programvare. Noen mfc71.dll-feil er forårsaket av skadelig programvare som fant veien inn i systemet ditt.

 6. Bruker du Microsoft Visual Studio .NET 2003? De fleste av dere vil ikke være det, men hvis du er det, besøk Microsofts nettsted og last ned den siste oppdateringen til programmet.

 7. Installer den nyeste versjonen av Internet Explorer. Internet Explorer-nettleseren er en enkel kilde til mfc71.dll-filen. Det er absolutt lettere å peke ut filen og laste ned mfc71.dll fra et "DLL nedlastingsside", men å installere IE er det mye tryggere alternativet å ta.

 8. Installer driverne for det trådløse Broadcom-nettverkskortet. Denne løsningen gjelder bare når mfc71.dll-feilen ledsages av en melding om filen bcmwltry.exe. Du kan oppdatere disse driverne ved å gå til Broadcoms nettsted.

  Mange datamaskinprodusenter bruker Broadcoms nettverksmaskinvare på datamaskinene sine, så den beste kilden for drivere, i dette tilfellet, vil være datamaskinprodusentens nettsted. For eksempel bruker mange Dell-, Gateway- og HP-datamaskiner Broadcoms nettverksmaskinvare.

  Se Slik oppdaterer du drivere i Windows hvis du trenger hjelp. Hvis du ikke finner riktig driver via Broadcom-nettstedet, bør du vurdere å bruke et gratis driveroppdateringsprogram.

 9. Du er ferdig!


Legg igjen en kommentar