Slik løser du Msvcp71.dll mangler eller ikke funnet feil

Msvcp71.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av msvcp71 DLL-filen.

I noen tilfeller kan msvcp71.dll feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Det er flere forskjellige måter som msvcp71.dll feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se en på:

Msvcp71.dll ikke funnet
Dette programmet kunne ikke starte fordi msvcp71.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
Kan ikke finne [PATH] msvcp71.dll
Filen msvcp71.dll mangler.
Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: msvcp71.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Msvcp71.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer visse programmer, når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.

Konteksten til msvcp71.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.

Feilmeldingen msvcp71.dll kan gjelde for ethvert program eller system som kan bruke filen på Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Slik løser du Msvcp71.dll feil

Ikke last ned msvcp71.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av msvcp71.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av msvcp71.dll-feilen.

 1. Installer programmet som bruker msvcp71.dll-filen på nytt. Hvis msvcp71.dll DLL-feil oppstår når du bruker et bestemt program, bør installasjonen av programmet erstatte filen på nytt. Msvcp71.dll-filer er Microsoft C Runtime-biblioteksfiler som til og med ikke-Microsoft-programmer kan kreve for å fungere normalt.

  Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å installere programmet som gir msvcp71.dll-filen på nytt, er om mulig en sannsynlig løsning på denne DLL-feilen.

 2. Gjenopprett msvcp71.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" msvcp71.dll-fil er at du feilaktig har slettet den. Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet msvcp71.dll men allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette msvcp71.dll med et gratis program for filgjenoppretting.

  Å gjenopprette en slettet kopi av msvcp71.dll med et filgjenopprettingsprogram er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte ordentlig før du gjorde det.

 3. Kjør kommandoen sfc / scannow System File Checker for å erstatte en manglende eller ødelagt kopi av msvcp71.dll-filen. Denne DLL-filen er levert av Microsoft i noen versjoner av Windows, så systemfilkontrollverktøyet kan gjenopprette den.

 4. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Msvcp71.dll-filen kan være inkludert i en av disse oppdateringene.

 5. Last ned msvcp71.dll-filene fra en pålitelig kilde. Vi vet at vi nettopp advarte ovenfor om nedlasting av DLL-filer, men AddictiveTips (nettstedet som er lenket her) er et nettsted vi stoler på som gir en ren, uendret msvcp71.dll-fil som du kan laste ned hvis datamaskinen din mangler DLL.

  Vi har full tillit til at nedlasting av msvcp71.dll som er gitt her, er trygg å bruke fordi vi sammenlignet msvcp71.dll-filen med en som vi vet er gyldig fra vår egen Windows-installasjon, og de passet perfekt. Når det er sagt, vennligst følg feilsøkingen før dette trinnet før du går denne ruten.

 6. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen msvcp71.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at msvcp71.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

 7. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at msvcp71.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

 8. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis msvcp71.dll-feil begynte etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhets driver.

 9. Reparer installasjonen av Windows. Hvis individuelle feilsøkingsråd for msvcp71.dll ovenfor ikke lykkes, bør det å utføre operativsystemets "auto-reparasjon" gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine arbeidsversjoner.

 10. Bruk en gratis registerrens for å reparere msvcp71.dll relaterte problemer i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige msvcp71.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL feil.

  Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer opp neste.

 11. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter msvcp71.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

  All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket mulig å fikse msvcp71.dll feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette.

 12. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen msvcp71.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar