Slik løser du Ksuser.dll mangler eller ikke er funnet feil

Ksuser.dll-problemer er forårsaket på en eller annen måte av et problem med Microsoft DirectX.

Ksuser.dll-filen er en av mange filer i DirectX-programvaresamlingen. Siden DirectX brukes av de fleste Windows-baserte spill og avanserte grafikkprogrammer, vises ksuser.dll-feil vanligvis bare når du bruker disse programmene.

Ethvert av Microsofts operativsystemer siden Windows 98 kan påvirkes av ksuser.dll og andre DirectX-problemer. Dette inkluderer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Ksuser.dll feil

Det er flere måter ksuser.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er flere av de vanligste ksuser.dll-feilmeldingene du kan se:

 • Filen ksuser.dll mangler
 • Ksuser.DLL ikke funnet
 • Filen ksuser.dll ikke funnet
 • Ksuser.dll ikke funnet. Å installere på nytt kan bidra til å løse dette.

Ksuser.dll-feil kan gjelde for ethvert program som bruker Microsoft DirectX, ofte videospill. DLL-feilen vises vanligvis når programmet starter.


Slik løser du Ksuser.dll feil

Ikke last ned DLL-filen ksuser.dll hver for seg fra "DLL-nedlastingsside." Det er flere gode grunner til at nedlasting av DLL-filer fra disse nettstedene aldri er en god idé. Hvis du allerede har lastet ned ksuser.dll, kan du fjerne den fra hvor du legger den og fortsette med disse trinnene.

 1. Start datamaskinen på nytt hvis du ikke har gjort det ennå. Feilen ksuser.dll kan være en feil, og en enkel omstart kan fjerne den helt.

 2. Installer den nyeste versjonen av Microsoft DirectX. Sjansen er stor for at oppgradering til den nyeste versjonen av DirectX vil fikse feilen ksuser.dll ikke funnet.

  Microsoft slipper ofte oppdateringer til DirectX uten å oppdatere versjonsnummer eller bokstav, så sørg for å installere den nyeste versjonen, selv om versjonen din er teknisk den samme.

  Windows 10, 8, 7, Vista, XP, etc. støttes alle av den samme DirectX installasjonspakken. Den installerer alle DirectX-filer som trengs og støttes i den versjonen av Windows.

 3. Forutsatt at den nyeste DirectX-versjonen fra Microsoft ikke løser ksuser.dll-feilen du mottar, se etter et DirectX-installasjonsprogram på spillet eller applikasjons-CD eller DVD. Vanligvis, hvis et spill eller et annet program bruker DirectX, vil programvareutviklerne ta med en kopi av DirectX på installasjonsplaten.

  Noen ganger, men ikke ofte, passer DirectX-versjonen på platen bedre for programmet enn den siste versjonen som er tilgjengelig online.

 4. Avinstaller spillet eller programvaren og installer det på nytt. Noe kan ha skjedd med programfilene som fungerer med ksuser.dll, og en ominstallering kan gjøre susen.

 5. Gjenopprett ksuser.dll-filen fra den nyeste DirectX-programvarepakken. Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke har fungert for å løse ksuser.dll-feilen, kan du prøve å trekke ut ksuser.dll individuelt fra den nedlastbare pakken for DirectX.

 6. Oppdater driverne for lyd- eller skjermkortet. Selv om det ikke er den vanligste løsningen, kan oppdatering av driverne for skjermkortet eller lydkortet på datamaskinen i noen situasjoner rette opp dette DirectX-problemet.


Legg igjen en kommentar