Slik løser du Binkw32.dll mangler feil

Binkw32.dll-feil er forårsaket av problemer som det spesielle spillet du prøver å installere eller spille har, med Bink Video-kodeken opprettet av RAD Game Tools, Inc.

Mesteparten av tiden skyldes "procedure entry point" -feilene som involverer binkw32.dll at de kjører "knuste" versjoner av spill. Du kan se denne feilen når du prøver å kjøre et spill uten original CD eller DVD, noe som ofte gjøres med ulovlig nedlastede spill.

Mange populære PC-spill bruker Bink Video-kodeken. Spillet ditt kan bruke kodeken (og dermed binkw32.dll) selv om du aldri har installert noe fra RAD Game Tools.

Avhengig av hvilket spill som opplever dette problemet, kan du se binkw32.dll-feilen i nesten hvilket som helst av Microsofts operativsystemer fra Windows 95 hele veien gjennom nyere versjoner som Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP.


Binkw32.dll feil

Det er mange forskjellige måter en binkw32.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Mesteparten av tiden forteller feilen deg at du mangler binkw32.dll-filen.

Nedenfor er noen av de vanligste variantene av binkw32.dll-feilen:

  • Mangler BINKW32.DLL
  • Binkw32.dll ikke funnet
  • Dette programmet kunne ikke starte fordi BINKW32.DLL ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
  • Kan ikke finne binkw32.dll!
  • Et forsøk på å forsinke innlasting av en .dll eller få en funksjonsadresse i en forsinket .dll mislyktes. Dll: binkw32.dll
  • Dette programmet kan ikke starte fordi binkw32.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å løse dette problemet

Selv etter å ha erstattet binkw32.dll-filen, vil noen brukere motta en av disse relaterte feilene eller en annen som den:

  • Prosedyrens inngangspunkt _BinkSetVolume @ 12 kunne ikke være lokalisert i det dynamiske koblingsbiblioteket binkw32.dll.
  • Prosedyrens inngangspunkt _BinkSetMemory @ 8 kunne ikke være lokalisert i det dynamiske koblingsbiblioteket binkw32.dll.

Filen er ikke blinkw32, men binkw32. Du ser kanskje mange referanser på nettet for å blinke i stedet for bink, men de er bare skrivefeil.

Feilmeldingen binkw32.dll kan gjelde for alle PC-videospill som bruker Bink Video-kodeken.

Noen vanlige spill som kan generere binkw32.dll-feil inkluderer Age of Conan, Dungeon Lords, Civilization III, Demon Stone, Battlefield 2142, Battlefield 1942, Age of Empires III, Dungeon Siege II, World in Conflict, Sid Meier's Pirates !, Broken Sword 4, Ragnarok, BioShock, Battlefield Vietnam, Empire Earth II, DarkRO, Hitman: Blood Money, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Star Wars: Battlefront II, Tomb Raider: Legend, og mange flere.


Slik løser du Binkw32.dll feil

Ikke last ned DLL-filen binkw32.dll hver for seg fra "DLL-nedlastingsside." Det er mange grunner til at det aldri er en god ide å laste ned DLL-filer fra disse nettstedene. Hvis du trenger en kopi av en DLL-fil, er det alltid best å skaffe den fra den legitime, originale kilden. Hvis du allerede har lastet ned DLL-filen, kan du fjerne den fra hvor du har plassert den og fortsette med følgende trinn.

  1. Lukk og åpne spillprogrammet som genererte binkw32.dll-feilen på nytt. Uansett hvilket spill du spiller kan ha et midlertidig problem som en omstart kan løse.

  2. Last ned og installer RAD Video Tools for å erstatte den manglende eller korrupte binkw32.dll filen.

  3. Installer spillet på nytt. Siden binkw32.dll-feilen innebærer en videokodek som burde ha vært inkludert i spillinstallasjonen, vil det trolig løse problemet hvis du installerer hele spillet på nytt.

    Selv om du ikke blir bedt om det, må du starte datamaskinen på nytt etter avinstallasjonen og før du installerer den på nytt. Å starte datamaskinen på nytt på dette tidspunktet vil sikre at alle lastede filer blir fjernet fra minnet og at avinstallasjonen er 100 prosent fullført.

  4. Last ned den siste oppdateringen til spillet. Besøk spilldesignerens nettside og last ned den nyeste oppdateringspakken, oppdateringen eller en annen oppdatering for ditt spesielle spill.

    I mange tilfeller, selv i noen tilfeller av "prosedyrens inngangspunkt _BinkSetVolume @ 12" og relaterte feil, kan binkw32.dll-feilen ha blitt rettet i en spilloppdatering.

  5. Kopier binkw32.dll-filen fra spillets systemkatalog til spillets rotkatalog. I noen spill er binkw32.dll-filen plassert i feil katalog når spillet er installert.

    For eksempel, hvis spillet ditt er installert i C: Program Files Game, kopierer du binkw32.dll-filen fra C: Program Files Game System-mappen til spillets rotmappe på C: Program Files Game.

  6. Kopier binkw32.dll-filen til Windows-systemkatalogen. Noen mennesker som opplever binkw32.dll-feil, har løst dette problemet ved å kopiere binkw32.dll-filen fra plasseringen i spillets installasjonsmappe til C: Windows System-mappen.

  7. Kopier binkw32.dll-filen fra spillets plate til programmets installasjonsmappe. Hvis du ikke finner DLL-filen fra spillets systemmappe eller Windows systemmappe, eller hvis du ikke kopierte DLL-filen, er det nest beste stedet å hente den fra den originale CD-en.

    Hvis du for eksempel ser feilen binkw32.dll når du spiller Age of Empires III, åpner du platen fra Windows Utforsker og finner Disk1C ~ 1.cab-filen. Åpne CAB-filen og kopier filen binkw32.dll derfra til spillets installasjonsmappe, som i dette tilfellet sannsynligvis er C: Program Files (x86) Microsoft Games Age of Empires III.

    I de fleste tilfeller vil du kopiere DLL-filen til hvilken mappe som har spillets primære applikasjonsfil, vanligvis en EXE-fil som brukes til å starte spillet hver gang det åpnes fra en snarvei. Du finner denne mappen ved å høyreklikke på en snarvei til spillet (vanligvis på skrivebordet) og velge alternativet for å åpne filens plassering.

  8. Er spillet piratkopiert? I de fleste tilfeller vises "procedure entry point _BinkSetVolume @ 12" og relaterte feil bare når du kjører en ulovlig versjon av et spill. Hvis dette er tilfelle, er vår eneste anbefaling her å kjøpe spillet og prøve på nytt.

  9. Oppgrader skjermkortet ditt. Det er en mindre vanlig årsak, men i noen tilfeller skyldes feilen "procedure entry point _BinkSetVolume @ 12" og andre som den ved å kjøre et spill på et datasystem med et dårligere skjermkort. Å oppgradere kortet til et med mer minne og prosessorkraft kan løse problemet.

Sørg for å besøke spilldesignerens nettsted og finne ut hva minimumskrav til skjermkort er for spillet du prøver å spille. Du vil være sikker på at du kjøper et kraftig nok kort til å spille spillet.


Legg igjen en kommentar