Hvordan installere eller installere Microsoft Office på nytt

Microsoft Office er tilgjengelig for kjøp direkte fra Microsoft online eller fra store butikkbutikker og andre forhandlere. Når du har kjøpt, laster du ned programvaren og installerer den. Her er trinnene du vil følge for å installere Microsoft Office på hvilken som helst Windows-bærbar PC, datamaskin eller nettbrett.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for Microsoft 365 eller Office 2019 på Windows eller Mac.


Hvordan installere Microsoft Office

Etter at du har kjøpt Microsoft Office, aktiver og last ned produktet. Detaljerte instruksjoner er inkludert i emballasjen hvis du kjøper programvaren i en butikk eller bestiller et nøkkelkort online fra et sted som Amazon. Hvis du bestiller direkte fra Microsoft, får du lenken i en e-post. Det er en "Install Office" -kobling på kvitteringen.

Hvis organisasjonen bruker volumlisensversjoner, kan selskapets IT-avdeling bruke en annen metode for å installere Office. Snakk med IT-avdelingen din for installasjonshjelp.

  1. Gå til setup.office.com og logg på med Microsoft-kontoen din eller opprett en ny konto.

  2. Skriv inn produktnøkkelen (eller aktiveringskoden). Denne produktnøkkelen lar Microsoft vite at programvaren ble kjøpt lovlig. Nøkkelen kommer også med fysisk emballasje du mottar, og er inkludert i en e-post hvis du bestilte digitalt. Velg også land eller region og språk.

    Skriv denne aktiveringskoden ned og oppbevar den på et trygt sted. Du bruker den hvis du trenger å installere Microsoft Office på nytt.

  3. Plukke ut Installer Office. Etter at installasjonsfilen er lastet ned, avhenger hva som skjer videre av hvilken nettleser du bruker.

    Den enkleste måten å installere Microsoft Office på er å bruke Edge-nettleseren. Når du velger Install, et dialogvindu nederst ber deg om å kjøre filen, lagre den eller avbryte. Plukke ut Kjør og arbeid gjennom installasjonsprosessen.

    Hvis du for eksempel bruker Chrome, går filen automatisk til nedlastingsmappen og vises i nedlastingsbehandling nederst på skjermen. Velg filen for å kjøre den.

  4. Hvis brukerkontokontrollen spør om du vil la appen gjøre endringer på enheten din, velger du Ja.

  5. Installer Microsoft Office. Når du har kjørt den nedlastede filen, starter installasjonsprosessen automatisk. Hvis Windows spør om du vil tillate installasjonen, velger du Ja. Hvis den ber deg om å lukke åpne programmer, velger du Ja.

  6. Installasjonen er ferdig når du ser uttrykket "Du er klar! Office er installert nå" og en animasjon spilles av for å vise deg hvor du kan finne Office-applikasjoner på datamaskinen din. Plukke ut Lukke.

  7. Microsoft Office er nå installert og klart til bruk. Merk at du kan bli bedt om å installere oppdateringer til Office. La i så fall disse oppdateringene skje.

For å installere Microsoft Office på nytt, gå til Min konto og velg nedlastingskoblingen hvis du ikke allerede har installasjonsfilen på harddisken. Følg deretter instruksjonene som er beskrevet ovenfor. Hvis du har filen, kan du kjøre den for å starte installasjonsprosessen igjen.


Legg igjen en kommentar