Slik legger du til musikk manuelt på iPhone

Når du synkroniserer musikk til iPhone ved hjelp av standardmetoden, overføres alle sangene i iTunes-biblioteket. For å utnytte bedre iPhone-lagringskapasiteten, synkroniser du bare sangene du vil spille. Følg denne iTunes-veiledningen for å se hvor enkelt det er å legge til bestemte sanger og spillelister fra biblioteket ditt på iPhone.


Bytt iTunes til manuell modus

For å synkronisere bare bestemte sanger til iPhone og unngå standardalternativet for å synkronisere alt, gjør du en endring i alternativene for iTunes.

  1. Koble iPhone til datamaskinen din ved hjelp av kabelen.

  2. Åpne iTunes og velg iPhone ikonet.

    Hvis du har problemer med at iPhone blir oppdaget, kan du se hvordan du løser iTunes-synkroniseringsproblemer.

  3. Plukke ut Sammendrag.

  4. Velg Administrer musikk og videoer manuelt avkrysningsruten for å aktivere denne modusen.

  5. Velg Påfør for å lagre innstillingene.


Slik legger du til spesifikke sanger på iPhone

Med iTunes nå i manuell synkroniseringsmodus, kan du velge individuelle sanger og spillelister du vil overføre til telefonen.

iTunes hjelper deg med å se hvor mye lagringsplass som er igjen på iPhone. Sjekk dette før du overfører musikk, ellers kan du maksimere plassen din og ikke ha plass til apper, videoer eller mer musikk.

  1. Velg rullegardinmenyen øverst til venstre på iTunes fra iTunes-biblioteksiden, og velg deretter musikk.

  2. Velg hvilken musikk du vil kopiere fra iTunes til iPhone.

  3. For å legge til flere sanger på en gang, bruk hurtigtaster. trykk og hold Ctrl (Windows) eller Kommando (Mac) og velg hver sang du vil kopiere til iPhone. Dette lar deg dra dem alle samtidig.

    Hvis du har mye musikk å overføre, er det lettere å lage spillelister først. Spillelister sparer deg for gjentatt arbeid når du synkroniserer sangene du vil ha på iPhone.

  4. For å overføre en spilleliste eller enkelt sang fra iTunes-biblioteket til iPhone, drar og slipper du elementet fra høyre rute i venstre rute, direkte på elementet som er telefonen din (under Enheter seksjon). Det kan kalles iPhone eller kanskje bare iPhone.


iTunes-alternativer

Du kan legge til musikk på iPhone uten å bruke iTunes. Det er andre programmer som overfører musikk og andre filer mellom datamaskinen og iPhone.

Gratis iTunes-alternativer for synkronisering med iOS-enheten din

Syncios er et eksempel på et gratis iTunes-alternativ for Windows og Mac. Den støtter kopiering av musikk (i tillegg til andre filer som dokumenter, videoer, apper og bilder) til og fra iPhone.

For å legge til musikk på iPhone med Syncios, åpner du Media mappen, og trykk deretter på Legg for å se en annen meny. Det er to alternativer for å legge til individuelle musikkfiler til iPhone og hele musikkmappene.

En annen måte å legge til musikk på iPhone på er å bruke musikkstreaming via skylagringstjenester. For eksempel, last opp favorittsangene dine til Dropbox eller Google Drive og bruk disse appene på telefonen din for å streame bare filene i stedet for hele musikksamlingen.


Legg igjen en kommentar