Slik bruker du juks i spill ved hjelp av Wii Homebrew

Hvis du bruker hjemmebrygging på Nintendo Wii-spillkonsollen, og du vil bruke juksekoder, er det aller første du må gjøre å klargjøre systemet riktig for å kjøre tilpasset programvare. Dette innebærer å installere Wii homebrew hvis du ikke allerede har gjort det. Deretter må du installere hjemmebryggingsprogrammet GeckoOS, som kan starte et spill med juksekoder aktivert. Vi viser deg hva du trenger å gjøre for å aktivere juksekoder i spillene dine.

Occarina-applikasjonen pleide å aktivere juksekoder, men funksjonaliteten er brettet inn i GeckoOS.


Forbered Wii for å kjøre jukser

Før du kan aktivere cheats på hjemmebrygget Wii, må du velge en metode for å lage GCT cheat-filene som GeckoOS trenger. Det er tre valg:

 • Accio Hacks er et Wii homebrew-program som lar deg laste ned og administrere jukser direkte fra Wii. Det har noen begrensninger og kan noen ganger ikke koble til Gecko cheats-databasen, men når det fungerer, er det den enkleste tilnærmingen.
 • Online GCT Creator kan nås fra Gecko Codes-nettstedet. Det er mer fleksibelt enn Accio Hacks, men krever at du kopierer juksefilen manuelt til SD-kortet.
 • Gecko Cheat Code Manager er et PC-program som lar deg jobbe med tekstfiler lastet ned fra Gecko Codes-nettstedet. Det er den mest fleksible og kraftige av Wii cheat code managers, men det er også den minst praktiske å bruke.

Finn din juksefil

Du finner cheats på nettstedet Gecko Codes. Du kan finne flere lister for det samme spillet. Dette er fordi spill utgitt for forskjellige regioner kan ha forskjellige jukser. Lister over spillfusk inkluderer alltid en spill-ID, og ​​den fjerde bokstaven angir regionskoden. “E” er for USA, “J” er for Japan, “P” er for Europa. “A” indikerer en kode som fungerer for alle regioner.

GeckoOS vil ikke gjenkjenne spill-IDer med A-koden. Du må gi nytt navn til filen med riktig regionbokstav.

I noen tilfeller vil juks fungere for andre regioner. For eksempel kan en Metroid: Other M-juks bare ha en japansk fil, men når den endres fra “J” til “E”, fungerer den.

Å få juks fra nettstedet Gecko Codes

Hvis du vil finne cheats på Gecko Codes-nettstedet, navigerer du til spilletittelen din ved å velge den første bokstaven i spillet, og deretter velge den fra listen. Enten velg GCT for å åpne Online GCT Creator eller velge txt for å laste ned en tekstfil som kan brukes offline.

Å få juks med Accio Hacks

Hvis du vil bruke Accio Hacks, må du koble Wii til internett.

 1. På hovedmenyen markerer du “Accio Hacks / Manage Codes” og trykker på A knapp. Naviger til første bokstav i spillet ditt. Du får se en “Channel Select” -meny, der du kan velge formatet på spillet du vil ha (valgene inkluderer Wii, WiiWare, VC Arcade, Wii Channels, GameCube, etc.). Marker kanalen du vil ha, og trykk på A. Velg nå første bokstav i spillet du leter etter, og trykk på A. Marker “Accio Hacks” og trykk A. Etter at filen er lastet ned vil du bli returnert til spillelisten. trykk B knappen for å ryke ut. Du vil nå se spillets juksefil oppført. Marker det og trykk A.

 2. Naviger til første bokstav i spillet ditt. Du får se en “Channel Select” -meny, der du kan velge formatet på spillet du vil ha (valgene inkluderer Wii, WiiWare, VC Arcade, Wii Channels, GameCube, etc.).

 3. Marker kanalen du vil ha, og trykk på A.

 4. Velg nå første bokstav i spillet du leter etter, og trykk på A.

 5. Merk “Accio Hacks” og trykk A.

 6. Etter at filen er lastet ned vil du bli returnert til spillelisten. trykk B knappen for å ryke ut.

 7. Du vil nå se spillets juksefil oppført. Marker det og trykk A.


Opprett en GCT-fil: Velg, rediger og lagre juks

Etter å ha funnet juksefilen for spillet ditt, må du velge de spesielle juksene du vil aktivere (uovervinnelighet, økt hastighet, alle våpen osv.) Og lagre dem i en "GCT" -fil som kan leses av GeckoOS. Dette kan gjøres gjennom Accio Cheats, Online GCT Creator eller Gecko Cheat Code Manager. Mens grensesnittene for hver er forskjellige, er det grunnleggende det samme.

Hver juksekode består av sett med alfanumeriske tegn, for eksempel "205AF7C4 4182000C." I noen tilfeller er noen tall strenger av Xs som må erstattes med riktig alfanumerisk streng. Xer brukes når det er mer enn ett alternativ; en kommentar i, over eller under juksen forteller deg hvilke verdier som kan erstatte X-ene.

Online GCT Creator og Gecko Cheat Code Manager lar deg legge til flere juksekoder.

Alternativ 1: Opprett en GCT-fil ved hjelp av Accio Hacks

Ved å trykke på + -knappen viser når som helst en forklaring på Accio Hacks 'kontroller.

Slik oppretter du en GCT-fil ved hjelp av Accio Hacks:

 1. Når du markerer juksefilen for spillet ditt, og trykker på A, bør du se en liste over alle tilgjengelige jukser. Fremhev hver enkelt du ønsker, og trykk på A for å legge dem til.

 2. Trykk på hvis du trenger å redigere en juksekode 1. Pressing 2 viser kommentarer for den koden (som også vises hvis du trykker på 1.)

 3. Når du har valgt juksene du ønsker, trykker du på B knapp. Du får velge å lagre eller ikke lagre filen. Fortsett og lagre den.

 4. Fortsett å trykke på B -knappen til du kommer til hovedmenyen. Fremheve Avkjørsel til HBC.

  Det er mulig å bruke TXT-filer lastet ned fra Gecko Codes-nettstedet med Accio Hacks (dette er nyttig hvis det ikke lykkes å koble til Gecko-databasen, eller hvis Wii-en din ikke er koblet til internett). Du trenger bare å plassere filen i riktig mappe på SD-kortet. Formelen er SD: codes X L GAMEID.txt, med X som indikerer kanalbokstaven (som kan sees i hovedmenyen i Accio etter hvert valg) og L som indikerer den første bokstaven i spilletittelen.

 5. Nå er det på tide å starte spillet.

Alternativ 2: Opprett en GCT-fil ved hjelp av Online GCT Creator

Slik oppretter du en GCT-fil med Online GCT Creator:

 1. Finn spillet juksefilen og velg GCT.

 2. Du bør se en tekstboks med alle kodene oppført. Plukke ut Legg til koder. Dette viser listen over koder med avmerkingsbokser ved siden av hver enkelt. Velg kodene du ønsker, og rediger dem om nødvendig.

 3. Hvis du fant noen koder andre steder, kan du velge Legg til flere koder og skriv dem inn i tekstboksen, og velg deretter Legg til koder.

 4. Når du har valgt kodene dine, klikker du Last ned GCT.

 5. Lagre GCT-filen din i mappen "/ codes /" på SD-kortet du bruker til Wii homebrew, og opprett mappen hvis den ikke allerede eksisterer.

 6. Nå er det på tide å starte spillet.

Alternativ 3: Opprett en GCT-fil ved hjelp av Gecko Cheat Code Manager

Slik oppretter du en GCT-fil ved hjelp av Geckos cheat code manager:

 1. Start lederen.

 2. Plukke ut filet > Åpne TXT-fil. Åpne tekstfilen du lastet ned fra nettstedet Gecko Codes.

 3. Du bør se en liste med jukser i venstre kolonne med en avkrysningsrute ved siden av hver. Merk av for hvert juks du ønsker, og rediger alt som trenger redigering.

 4. Plukke ut Eksporter til GCT.

 5. Lagre GCT-filen din i mappen "/ codes /" på SD-kortet du bruker til Wii homebrew, og opprett mappen hvis den ikke allerede eksisterer.

 6. Nå er det på tide å starte spillet.


Last cheat og kjør spillet

Nå som du har GCT-filen din, er det på tide å laste juksen og starte spillet. Sett spilldisken i Wii-konsollen, start Gecko OS, og start deretter spillet. På et bestemt tidspunkt vil GeckoOS fortelle deg at det leter etter juksekoder for diskens spill-ID. Hvis den ikke finner noe, har du gjort noe galt. I så fall må du sjekke SD-ene / koder / mappen i WiiXplorer eller med PC-en og sørge for at du har en GCT-fil der med riktig spill-ID.

Gecko vil kort vise spillets ID-kode før du laster spillet.

Hvis GeckoOS finner den riktige GCT-filen, vil den laste den automatisk, og du kan jukse til ditt hjerte. Hvis du vil slutte å jukse, avslutte spillet, kjør det enten direkte gjennom Wii-hovedmenyen, slå av SD-juks i GeckoOS-konfigurasjonsalternativene, slett juksefilen fra SD: / koder / mappen, eller bare rediger på nytt GCT-filen slik du opprettet den, men fjern merket for alle cheats og overskriv den eksisterende filen.


Legg igjen en kommentar