Slik bruker du Galaxy S9 Smart Pen

S Pen for Samsungs Galaxy Note 9, utgitt i august 2018, var en oppgradering fra tidligere versjoner og la til et batteri og Bluetooth. Sammen med disse nye forbedringene beholdt den alle funksjonene til S Pen fra forrige versjon, for eksempel Live Messages, Quick Notes og Screen Write. Her er hva du skal vite om tilleggsfunksjonene og funksjonene. 

Informasjonen her gjelder S Pen for Samsungs Galaxy Note 9.

 Hilsen av Samsung


Batteristrøm for ekstra funksjonalitet

Et batteri i S-pennen kan høres uhåndterlig ut, men det oppladbare batteriet passer rett inn i pennen uten å endre pennens størrelse. Brukere som var komfortable med den forrige notatpennen, vil sannsynligvis finne denne like enkel å bruke. Selv om det er lite, er batteriet bra i hele 30 minutter og kan lade seg helt på mindre enn ett minutt.

De drevne S Pen-funksjonene kan endre måten du bruker S Pen på, noe som resulterer i at du har den oftere fra skjeden. For å forhindre at du etterlater S Pen eller til og med mister den helt, må du gå til innstillinger > Avanserte funksjoner > S Pen og slå på Alarm. Hvis telefonen kommer for langt unna S-pennen din med skjermen av, vil det høres en alarm som minner deg om å sette S-pennen tilbake på skjeden.

Selv på et dødt batteri tilbyr S Pen imidlertid alle funksjonene i den forrige versjonen. Det krever bare strøm når du bruker det i fjernstyring og Bluetooth lavenergi-modus. Det er til og med mulig å slå av S Pen for disse funksjonene hvis telefonen har lite strøm. Dette er hvordan:

  1. Gå til innstillinger > Avanserte funksjoner > S Pen.

  2. S Pen innstillingsside, trykk på S Pen fjernkontroll.

  3. På toppen av S Pen fjernkontroll innstillingssiden, bytter du S Pen-fjernfunksjonene On og Av ved å bruke knappen øverst til høyre. Når den er slått av, fungerer S Pen fortsatt med andre funksjoner uten strøm.

  4. Alternativt kan du bruke S Penn-knapp i Påminnelser vinduskygge (tilgjengelig ved å dra fra toppen av skjermen og nedover) for å slå på og av drevne funksjoner.


En fjernkontroll for underholdning

Den 6.4-tommers HD-skjermen og den Dolby Atmos-forbedrede lyden på Galaxy Note 9 gjør å se på TV og filmer, lytte til musikk og lydbøker og se på videoer på YouTube og andre nettsteder til en hyggelig opplevelse. I tillegg gir de elektriske kontrollene på S Pen deg praktisk kontroll over avspilling uten noe ekstra oppsett.

Bare åpne din valgte underholdning og start streaming. Noen apper, for eksempel Spotify, har til og med universelle kontroller, så når du vil sette musikk, filmer, videoer og lydbøker på pause, er det bare å trykke på knappen på S Pen. For å hoppe til neste spor eller sang, trykk raskt to ganger på knappen.

Du kan til og med sette opp S Pen slik at den automatisk åpner din favorittunderholdning (eller hvilken som helst annen app) når du trykker og holder på S Pen-knappen. Slik konfigurerer du det.

  1. Gå til innstillinger > Avanserte funksjoner > S Pen > S Pen fjernkontroll. En alternativ måte å komme til denne skjermen er å trekke ned Påminnelser vindusskygge, og trykk deretter på S Pen Quick Access knapp. Dette åpner S Pen fjernkontroll innstillingsskjermen direkte.

  2. Trykk på Hold nede penneknappen til seksjon.

  3. På valgskjermbildet som åpnes, kan du bytte funksjonen til å trykke og holde S Pen-knappen på av, og du kan også velge hvilken app du vil åpne når du utfører den handlingen. Hvis du for eksempel bruker YouTube mye, kan du velge YouTube-ikonet slik at YouTube automatisk åpnes når du trykker og holder nede S Pen-knappen.

  4. Gå tilbake til startskjermen. Det er ikke noe behov (og ingen måte) å lagre endringene.


Shoot Like a Pro

Med doble 12 MP kameraer, gjør Note 9 deg i stand til å ta bilder av høy kvalitet. Enda bedre, du kan være en del av dem når du bruker S Pen-fjernkontrollfunksjonen. Apphandlinger jobbe med S Pen selv om kameraet ikke er appen du velger å åpne når du trykker og holder på S Pen-knappen.

Alternativer for apphandling inkluderer:

  • Ta et bilde: Fungerer for både front- og bakkameraer.
  • Bytt kamera: Bytter mellom front- og bakkamera-modus.
  • Ta opp video: Fungerer med hvilket kamera du har åpent med et trykk (eller to trykk) på en knapp.
  • Gjør ingenting: Akkurat som det høres ut.

Apphandlinger kan tilpasses. Slik får du dem til å oppføre seg akkurat slik du foretrekker:

  1. Gå til innstillinger > Avanserte funksjoner > S Pen > S Pen fjernkontroll.

  2. finne Kamera, og sørg for at S-pennekontrollene er slått på.

    Knappen vises blå på venstre side for å indikere at den er på, og grå på høyre side når den er av.

  3. Trykk på den blå lenken under Enkeltpresse.

  4. De Apphandling menyen vises. Velg handlingen du vil skal skje når du trykker på S Pen-knappen en gang mens du bruker kameraet.

  5. Trykk på den blå lenken under Dobbelttrykk.

  6. De Apphandling menyen vises. Velg handlingen du vil skal skje når du trykker på S Pen-knappen to ganger mens du bruker kameraet.

Innstillingene dine lagres automatisk.


Produktivitet med styluspennen

En av de mest etterlengtede funksjonene til S Pen er muligheten til å kontrollere PowerPoint-presentasjoner. Sammen med Samsungs DeX, som kobler Galaxy Note 9 til en stor skjerm, et trådløst tastatur og en mus, gir S Pen deg kontroll over showet.

Slik styrer du en PowerPoint-presentasjon:

  1. Hvis ønskelig, kobler du Samsung Galaxy Note 9 til en stor skjerm ved hjelp av DeX-kontakten.

  2. Åpne PowerPoint-presentasjonen.

  3. Bruk S Pen som kontroll for presentasjonen.

Som med kameraet, kan du tilpasse hvordan knappen på S Pen styrer presentasjonen. Gå til innstillinger > Avanserte funksjoner > S Pen > S Pen fjernkontroll og bruk Apphandling koblinger under PowerPoint for å tildele et enkelt eller dobbelt trykk for å flytte presentasjonen til Neste Slide or Forrige Slide. Selvfølgelig har du også muligheten til å Gjør ingenting.

På samme måte kan du bruke de samme innstillingene og S Pen for å kontrollere en Chrome-nettleser, Hancom Office Editor og noen sosiale medier, for eksempel Snapchat.

Med alle disse S Pen-mulighetene vil du sannsynligvis ha det ofte ut av skjeden. Gå til for å forhindre at S-pennen din blir liggende eller til og med mister den helt innstillinger > Avanserte funksjoner > S Pen og slå på Alarm. Hvis telefonen kommer for langt unna S-pennen din med skjermen av, vil det høres en alarm som minner deg om å sette S-pennen tilbake på skjeden.


Legg igjen en kommentar