Slik løser du Advrcntr5.dll manglende feil i Nero

Advrcntr5.dll feil, oftest "Dette programmet krever filen advrcntr5.dll, som ikke ble funnet på dette systemet." feil, forårsakes når advrcntr5.dll-filen, uansett årsak, blir slettet eller flyttet fra riktig sted.

Advrcntr5 DLL-filen kan gå "manglende" fordi den ved et uhell ble slettet fra mappen, fordi et antivirusprogram eller et annet sikkerhetsprogram feilaktig fjernet den og trodde det var en sikkerhetstrussel, eller på grunn av et problem da du sist oppgraderte eller installerte Nero på nytt.

Denne DLL-feilen kan sees på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, fra Windows 10 og ned gjennom Windows XP, spesielt systemer som Nero er kompatibel med. Advrcntr5.dll-feil kan imidlertid til og med vises på datamaskiner uten Nero installert hvis den er infisert med visse typer virus eller annen skadelig programvare.


Advrcntr5.dll feil

Advrcntr5.dll feil kan vises på noen forskjellige måter, avhengig av hvordan den ble generert. Her er de vanligste advrcntr5.dll-feilene som folk ser, med den første som er den vanligste:

  • Dette programmet krever filen advrcntr5.dll, som ikke ble funnet på dette systemet.
  • ADVRCNTR5.DLL MISSER
  • Filen advrcntr5.dll ikke funnet

De fleste "ikke funnet" advrcntr5.dll-feil skyldes problemer med visse versjoner av Nero CD- og DVD-brenningsprogrammet. Advrcntr5.dll DLL-filen er en fil som må eksistere i riktig mappe for at Nero skal kunne brenne CDer eller DVDer.

Feilmeldingen til advrcntr5.dll kan også være relatert til HTCMonitorService som brukes med HTC Sync Manager. Dette programmet er installert i Nero-installasjonsmappen, så de er nært beslektede.


Slik løser du Advrcntr5.dll feil

Ikke under noen omstendigheter, last ned DLL-filen advrcntr5.dll fra noe "DLL nedlastingsside." Det er flere grunner til at nedlasting av DLL-filer fra disse nettstedene aldri er en god idé. Hvis du allerede har lastet ned advrcntr5.dll, fjern den fra hvor du har kopiert den til og fortsett med følgende trinn.

  1. Start datamaskinen på nytt. Advrcntr5.dll-feilen kan være en fluke, og en enkel omstart kan fjerne det helt.

  2. Registrer serienummeret til din spesielle Nero-installasjon. En måte å gjøre det på er med et produktnøkkelfinnerprogram.

  3. Avinstaller Nero fra datamaskinen.

    Du kan gjøre dette med et gratis avinstalleringsverktøy, samt via lenken Avinstaller Nero i Nero-programgruppen (hvis tilgjengelig). En annen måte er å bruke Programmer og funksjoner eller Legg til / fjern programmer-appleten i Kontrollpanel.

  4. Start datamaskinen på nytt.

  5. Last ned Nero General CleanTool. Pakk ut og kjør dette gratis programmet fra Nero. Dette verktøyet vil sikre at Nero blir 100% fjernet fra datamaskinen din.

    Denne filen er i ZIP-format. Pakk den ut fra Windows, eller bruk en dedikert filutpakning som 7-Zip.

    Nero General CleanTool fungerer bare garantert gjennom Nero 9. Nyere versjoner av Nero bør avinstalleres mer fullstendig via standard avinstalleringsmetode i trinn 3, men prøv gjerne denne metoden hvis du vil.

  6. Start datamaskinen på nytt, bare for å være trygg.

  7. Installer Nero fra den originale installasjonsplaten eller den nedlastede filen. Forhåpentligvis bør dette trinnet gjenopprette advrcntr5.dll-filen.

  8. Installer den siste oppdateringen til Nero-programmet ditt hvis det er en tilgjengelig. Det kan ha vært visse problemer i den opprinnelige versjonen av Nero som forårsaket advrcntr5.dll-feilen du har sett.

  9. Start datamaskinen på nytt, igjen.

  10. Installer HTC Sync Manager på nytt eller deaktiver HTCMonitorService for å se om det er det som forårsaker advrcntr5.dll-feilen.

    For å deaktivere tjenesten, utfør msconfig kommandoen i Kjør eller Kommandoprompt, og gå deretter til Tjenester  kategorien for å deaktivere den. Hvis dette løser feilen etter en omstart, må du installere HTC Sync Manager på nytt.

  11. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet ditt hvis Nero-installasjonstrinnene og andre feilsøkingstrinn ovenfor ikke løser problemet. Noen advrcntr5.dll-problemer er faktisk relatert til fiendtlige programmer som maskerer seg som advrcntr5.dll-filen.

    Advrcntr5.dll-filen skal være plassert i mappen C: Program Files Common Files Ahead Lib eller C: Program Files Common Files Nero AdvrCntr5. Hvis du finner advrcntr5.dll-filen i mappen C: Windows eller C: Windows System32, er sjansen stor for at det ikke er Neros legitime advrcntr5.dll-fil.


Legg igjen en kommentar