PST-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med .PST-filtypen er en Outlook Personal Information Store-fil som lagrer personlig informasjon som brukes i Microsoft Outlook og / eller Microsoft Exchange. De kan inneholde meldinger, kontakter, vedlegg, adresser og mer.

Outlook Personal Information Store-filer har en filstørrelse på 2 GB, hvoretter e-postprogrammet kan få et ytelseshit. Du kan gjøre PST-filen mindre med Oversized PST Recovery Tool (også kalt PST2GB). Det vil trimme alt over 2 GB og lage en ny PST-fil av riktig størrelse.

Outlook Offline Folder (.OST) -filer ligner på PST-filer, bortsett fra at de støtter større filstørrelser og brukes som hurtig buffer for MS Outlooks bufret Exchange-modus-funksjon.


Hvordan åpne PST-filer

PST-filer åpnes oftest i et e-postprogram som kan bruke dataene, som Microsoft Outlook (mer om hvordan du gjør det nedenfor) eller Microsoft Exchange Server. Microsoft Outlook Express kan også importere PST-filer, men det lagrer ikke informasjon til en PST-fil som Outlook gjør.

For å åpne PST-filer i Microsoft Entourage på en Mac, bruk Microsofts PST Import Tool for Entourage.

Du kan åpne en PST-fil uten et e-postprogram fra Microsoft ved å bruke PST Viewer Pro. Siden det ikke er en faktisk e-postklient, kan du bare bruke den til å søke etter og åpne e-post eller konvertere og pakke ut meldinger fra PST-filen.

Email Open View Pro er et annet fullverdig verktøy som kan åpne PST-filer. Den støtter å utforske PST-filen selv uten en e-postklient på datamaskinen din, slik at du kan eksportere meldingene i andre formater som EML / EMLX, MSG eller MHT. Det kan bare trekke ut e-post eller vedleggene, samt lage en HTML-indeks av alle meldingene.

Hvis du har en ødelagt PST-fil eller en som ikke åpnes, kan du prøve Remo Repair Outlook (PST).

Slettet du ved et uhell PST-filen eller slettet den under et format? Prøv å se etter det med et gratis verktøy for data gjenoppretting. Eldre Outlook PST-filer er en av de veldig viktige filene som det er lett å glemme å sikkerhetskopiere.


Hvordan konvertere en PST-fil

PST-filer i sitt opprinnelige format med .PST-filtypen er ikke kompatible med et stort utvalg av programmer. Du kan imidlertid pakke ut eller konvertere, for å få de innebygde e-postene til å fungere i andre programmer.

For eksempel er den beste måten å få PST-filen din på Gmail eller telefonen din å sette opp den samme e-postkontoen (Gmail-kontoen eller en du bruker på telefonen) på datamaskinen din og deretter importere PST-filen slik at de to er slått sammen. Når du deretter synkroniserer e-postklienten med e-post serveren, kan e-postene sendes til Gmail, Outlook, Yahoo eller hvilken som helst annen e-post tjeneste du brukte med skrivebords klienten.

E-post Open View Pro-verktøyet vi nevnte ovenfor er en annen måte å "konvertere" PST-data til andre formater (du kan konvertere hver e-post samtidig eller bare spesifikke du vil ha). Du kan også lagre en eller flere e-poster fra PST-filen til PDF eller et antall bildeformater.

Stellar PST to MBOX Converter for Mac er et program som kan konvertere PST-filen til en MBOX-fil (E-post postkasse format), slik at den kan brukes med Apple Mail.


Sikkerhetskopiere og kopiere PST-filen

Du kan flytte PST-filen din hvor som helst, og til og med lage en sikkerhetskopi av PST-filen i tilfelle den nåværende blir slettet eller blir ødelagt. Du må imidlertid først finne ut hvor PST-filen lagres, som du kan se gjennom skjermbildet Konto innstillinger.

Å komme dit er litt annerledes, avhengig av hvilken versjon du har av MS Outlook, men slik gjør du det med de nyeste versjonene:

  1. Åpen filet > info > konto~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP > konto~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP.

  2. Datafiler kategorien, velg Outlook Data File.

  3. Velg Åpne fil plassering.

  4. Forsikre deg om at Outlook er lukket, og så kan du kopiere PST-filen hvor du vil.

Et annet alternativ er å bruke Outlooks innebygde eksportfunksjon for å lagre PST-filen på harddisken, flash-stasjonen eller andre steder. Bruke filet > Åpne og eksporter > Import / Export > Eksporter til en fil > Outlook-datafil (.pst) alternativ for det.


Legge til PST-filer i Outlook

Det er enkelt å gjenopprette en PST-fil i Outlook eller legge til en ekstra PST-fil slik at du kan veksle mellom datafiler for å lese annen e-post eller kopiere meldinger til en annen e-postkonto.

Gå tilbake til trinn 2 ovenfor, men velg Legg for å legge til en PST-fil som en annen datafil. Hvis du vil at den ene (eller en annen) skal være standard datafil Outlook bruker, velger du bare den du foretrekker og velger Satt som standard.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

PST-filtypen deler en slående likhet med en rekke andre filtyper, selv om de ikke er relaterte og ikke kan åpne med de samme programmene som de som er nevnt ovenfor.

For eksempel brukes PSD-, PSF- og PSB-filer med Adobe Photoshop, men deler to av de samme bokstavene som PST-filer.

Noen andre eksempler inkluderer PS (PostScript), PSV (PlayStation 2 Save), PSW (Windows Password Reset Disk, Password Depot 3-5 eller Pocket Word Document), PS2 (Microsoft Search Catalog Index or PCSX2 Memory Card) og PTS (Pro Tools Session) -filer.


Legg igjen en kommentar