Kopiere filer fra en iPad til en Mac eller PC

Med Apples AirDrop eller en hvilken som helst annen skytjeneste kan du trådløst flytte filer mellom kompatible enheter, inkludert fra en iOS-enhet til en Mac eller PC og omvendt.

Prosessen er enkel sammenlignet med den gammeldagse måten å koble enhetene til via kabel, og det er noen måter å gjøre det på.


Hvordan overføre filer fra en iPad til en Mac ved hjelp av AirDrop

Hvis du har en Mac, kan du overføre filer mellom iPad og datamaskin uten behov for kabel- eller skylagring. AirDrop er designet for trådløs deling av filer, men prosessen kan være litt fin.

Slik bruker du AirDrop på en Mac-enhet:

Forsikre deg om at Bluetooth-funksjonen på iOS-enheten din er slått på og at den er innen få meter fra Mac-enheten din.

 

  1. Åpne en ny Finder på Mac-enheten din vindu og velg Airdrop. Dette vil slå på AirDrop og la Mac-en enten overføre filer til en nærliggende iPad eller iPhone eller være oppdagelig av andre enheter.

  2. AirDrop vil skanne etter kompatible enheter i nærheten.

    Du kan begrense oppdagbarheten til enheten din ved å velge Ingen, Kontakter Onlyeller Alle fra La meg bli oppdaget av: nedtrekksmenyen.

  3. På iPad- eller iOS-enheten din navigerer du til filen eller innholdet du vil dele og velger Dele knapp> Airdrop.

  4. Velg ikonet som representerer PC- eller Mac-enheten du vil sende filen til.

  5. I Finder-vinduet på Mac-enheten din vises et popup-vindu som spør deg om du vil Åpne med Pages, iTunes U, filer, Skriptbar, Drive, eller Avbryt.

    Godta og åpne vil umiddelbart laste ned og åpne filen på din Mac-enhet. Aksepterer laster ned filen til nedlastingsmappen.

Du kan også overføre filer fra Mac-en din til iOS-enheten din ved å klikke og dra filer til ikonet som representerer iOS-enheten din i Finder AirDrop-vinduet. Du blir bedt om å gjøre det Aksepterer or Avslå filen. Du må også velge en app du vil åpne filen med.


Hvordan overføre filer fra en iPad til en PC ved hjelp av en lynkontakt

Hvis du har en Windows-PC, eller hvis du har problemer med Mac AirDrop-metoden, kan du overføre filer ved hjelp av Lightning-kontakten (30-pinners) som fulgte med iPad.

For å overføre filer ved hjelp av en Lightning-kontakt, trenger du den nyeste versjonen av iTunes på PCen. Hvis du ikke har den siste versjonen installert, blir du bedt om å oppdatere når du starter iTunes.

  1. Åpne iTunes og velg iPhone or iPad ikon ved siden av musikk nedtrekksmenyen.

    Du kan bli spurt på iOS-enheten din om du skal "stole på" PC-en når iTunes lastes inn eller ikke. Du må stole på PC-en for å overføre filer.

  2. Under innstillinger menyen på venstre side, velg Fildeling.

  3. Naviger til filen (e) du vil overføre til PC-en din ved å velge fra app-ruten til venstre. Når du har funnet filen, velger du å markere filen under Dokumentruten til høyre.

    Du kan bare dele filer til og fra appene som er oppført her. Hvis filen (e) ikke er tilgjengelig via en av disse appene, kan den ikke deles via iTunes.

  4. Rull ned og velg Spar.

  5. Velg en destinasjon for filen (e) på PC-en, og velg deretter Velg mappe.

  6. Plukke ut Synkroniser.

Du kan også overføre filer fra PC-en til iOS-enheten din ved å navigere til filene ved hjelp av et Finder-vindu, og deretter klikke og dra filene til Dokument-ruten.


Hvordan overføre filer fra en iPad til en PC ved hjelp av Cloud Storage

Hvis appen ikke støtter kopiering via iTunes, må du bruke en skylagringstjeneste som Dropbox, iCloud eller Google Drive. Dette er en enklere løsning enn å bruke en lynkabel.

Du må imidlertid først konfigurere tjenesten på PC-en og iPad-en din før du kan bruke den til å overføre filer. Dette kan kreve nedlasting av Google Keep eller å legge Dropbox til iPad-filer-appen din.

  1. På iOS-enheten din, naviger til filen du vil overføre, og velg Dele knapp.

  2. Velg riktig destinasjon. Noen filer inkluderer muligheten til Lagre til Dropbox, hvis du vil dele til Dropbox. I andre tilfeller må du kanskje velge Lagre til filer, slik at du kan velge mellom en rekke innfødte lagringsalternativer og lagringsalternativer.

Metoder og menyalternativer varierer, men skylagringsalternativet er nesten alltid tilgjengelig via Dele menyen.

I noen tilfeller kan du overføre filer fra en skylagringsenhet til iOS-enhetene dine ved å synkronisere dem. Med Dropbox, for eksempel, trenger du bare å kopiere filen til skrivebordet eller den sky-synkroniserte Dropbox-mappen og deretter få tilgang til den samme mappen på din iOS-enhet.


Legg igjen en kommentar