Installer Exodus på Kodi Media Center

Du har bestemt deg for å prøve Exodus på Kodi-mediesenteret ditt, men på grunn av oppstussingen i tilleggsprogrammets utvikling er det en anstendig forvirring rundt den nøyaktige prosedyren for å installere Exodus. Ikke vær redd. Følgende prosedyre er den mest direkte og pålitelige måten å få den nyeste 6.0 utgivelsen av Exodus.

Exodus 6.0 fungerer på Windows, Mac og Linux, og den støtter både Kodi 17 og 18 utgivelser. Så lenge du kjører en rimelig fersk versjon av Kodi, har du ikke noe problem. Videre er installasjonsprosessen nøyaktig den samme på tvers av plattformer og Kodi-versjoner. Det er ikke nødvendig å tilpasse eller endre noe. Denne guiden bruker Kodi 18 på Ubuntu 18.04 for å dokumentere prosedyren.


Hvordan installere Exodus på Kodi

Hvis du bruker en VPN, må du sørge for at den er konfigurert riktig og ikke lekker. Det er også en god ide å aktivere en VPN-drepebryter for å stenge forbindelsen din i tilfelle du blir koblet fra VPN. Klientprogramvaren fra VPN-leverandøren din bør inneholde en. Du kan også implementere en i brannmuren. For Linux-systemer gjelder det IP-tabeller og innpakningene, som UFW.

Hvis du ikke bruker VPN, ikke gå lenger; å bruke Exodus uten VPN er en sinnsykt dårlig idé. Exodus strømmer piratkopiert innhold ulovlig.

Den neste tingen å gjøre er å legge til det nødvendige depotet til Kodi fordi du ikke kommer til å finne Exodus i det offisielle Kodi-depotet. I stedet må du legge til et eksternt lager som inneholder Exodus, samt en rekke tilleggsprogrammer.

Det første trinnet mot å installere det nye depotet er å konfigurere Kodi til å akseptere programvare fra ukjente kilder. Ingenting om denne prosessen støttes, signeres eller bekreftes offisielt.

  1. Åpne Kodi. Velg lite girikon for å åpne innstillingsmenyen. Velg deretter system.

    Skjermbilde 

  2. Under systeminnstillingene finner du tilleggsfanen. Bytt under den kategorien Ukjente kilder på.

    Skjermbilde 

  3. Nå er det på tide å legge til filkilden.

Legg til filkilden

  1. Gå tilbake til hovedinnstillingsmenyen. Denne gangen velger du Filbehandling.

  2. På neste skjermbilde, finn og velg Legg til kilde.

  3. Et nytt vindu åpnes. I hoveddelen av vinduet, merket Angi stier eller bla, velg oppføringen som er oppført som . Vinduet vil skifte slik at du kan skrive inn en adresse eller filsti. Tast inn "http://lazykodi.com"i den angitte plassen og velg OK.

    Skjermbilde 

  4. Gi kilden din noe minneverdig, som "Lazy Kodi." Plukke ut OK for å lagre den nye kilden.

    Skjermbilde

  5. Nå for å endelig legge til depotet som inneholder Exodus.

Installer lageret

  1. Gå tilbake til Kodi-startskjermen. Finn og velg Add-ons kategorien. Nær toppen av menyen til venstre ser du en liten pakkeikon. Velg den.

    Skjermbilde 

  2. Velg på den resulterende listen Installer fra zip-fil.

  3. Bla gjennom kildelisten for å finne "Lat Kodi"oppføring du nettopp opprettet.

    Skjermbilde 

  4. Kodi vil liste en rekke tilgjengelige kataloger og filer på Lazy Kodi-nettstedet. Velg ZIPS katalog, og velg deretter KODIBAE.zip.

    Skjermbilde

  5. Kodi tar noen sekunder å laste ned og installere Kodi Bae-depotet. Vent til suksessvarselet vises øverst til høyre på skjermen.

    Skjermbilde 

  6. Nå for å endelig installere Exodus.

Installer Exodus

  1. Gå tilbake til menyen under pakkeikonet. Denne gangen, finn og velg Installer fra depotet.

    Skjermbilde

  2. Kodi vil liste opp alle arkivene på systemet ditt. Forutsatt at du ikke har lagt til noen tidligere, bør det være enkelt å finne det Kodi Bae. Velg den.

    Skjermbilde

  3. Finn og velg under Kodi Bae Video add-ons.

  4. Til slutt, se etter Exodus. Velg den for å trekke opp tilleggssiden, og velg deretter Install -knappen nederst på skjermen.

    Skjermbilde

  5. Start Exodus. Gå tilbake til hovedmenyen. Besøk Add-ons kategorien, og velg deretter Video add-ons kategori. Exodus vil bli oppført der sammen med andre videotillegg du har installert.

    Du bør ikke ha noen problemer med å se et nesten uendelig utvalg av favorittfilmene og TV-programmene dine med dette latterlig kraftige tillegget.

    Husk å alltid koble til via en VPN når du bruker Exodus. Denne versjonen av Exodus ble opprettet etter at den opprinnelige skaperen forlot prosjektet. Som et resultat ble den utviklet av en gruppe frivillige, som brukte deler av den originale Exodus og kode fra andre lignende tillegg. Se opp for nyheter og utvikling fordi den langsiktige fremtiden til Exodus er ganske usikker.


Legg igjen en kommentar