Jeg har glemt Windows 7-passordet mitt! Hvordan kommer jeg tilbake?

Så du glemte Windows 7-passordet ditt? Hei, det skjer. Vi skal lage veldig kompliserte passord, så de er vanskelige å gjette, men noen ganger gjør vi dem så kompliserte at vi selv glemmer dem.

Fra januar 2020 støtter ikke Microsoft lenger Windows 7. Vi anbefaler at du oppgraderer til Windows 10 for å fortsette å motta sikkerhetsoppdateringer og teknisk støtte.

Prøv en av flere måter å finne Windows 7-påloggingspassordet ditt som på en eller annen måte har mistet tankene dine.

Web / Ashley Nicole DeLeon

La oss jobbe gjennom ideene en etter en, og starte med det enkleste:


Bruk Windows 7-tilbakestillingsdisketten

Akkurat nå er det på tide å bruke den Windows 7-tilbakestillingsdisken du opprettet. Gratulerer til deg for å være proaktiv!

Det er imidlertid sannsynlig at de fleste av dere ikke har en Windows 7-tilbakestillingsdisk, enten fordi du ikke visste at funksjonen eksisterte, eller at du aldri trodde du faktisk skulle glemme Windows 7-passordet ditt.

Uansett, når du først kommer inn på en av de andre ideene nedenfor, må du huske å komme tilbake til lenken ovenfor og lage en med en gang.


Be en administrator endre Windows 7-passordet for deg

Hvis andre personer som har kontoer på datamaskinen din, kan en av dem være konfigurert med administratortilgang. Siden de med administratorrettigheter kan administrere passordene til alle brukerne i Windows 7, vil denne personen kunne endre Windows 7-passordet for deg fra hans eller hennes konto.

Det er tydelig at hvis du er den eneste personen som har en konto på datamaskinen din, noe som sannsynligvis er situasjonen for mange av dere, så vil ikke dette trikset gjøre deg noe bra.


Tilbakestill Windows 7-passordet ditt med dette trikset

Det er en måte å tilbakestille Windows 7-passordet ditt med bare verktøyene og programvaren du allerede har til din disposisjon. Dette er et kjipt lite triks som alle kan trekke i gang. Det verste du må gjøre er å starte opp fra en plate eller flash-stasjon og bruke ledeteksten et par ganger.

Se Slik tilbakestiller du et Windows 7-passord for en fullstendig opplæring.

Tatt i betraktning det faktum at du sannsynligvis ikke egentlig har en diskett for tilbakestilling av passord eller en annen administrator på datamaskinen din, og du sannsynligvis allerede har hodepine og prøver å huske hva du angir passordet ditt, vil dette trikset være løsningen for de fleste av dere .


Hack din Windows 7-konto med et program for passordgjenoppretting

Hvis du har prøvd å gjette, er det ingen andre brukere på datamaskinen din, det siste trikset fungerte ikke av en eller annen grunn, og du er sikker på at du ikke har en Windows 7-tilbakestillingsdisk som ligger rundt, så er det på tide å prøve noe litt mer komplisert.

Windows-passordgjenopprettingsprogrammer er programvareverktøy designet for å gjenopprette eller tilbakestille / slette Windows 7-passordet ditt. Noen ganger kan de være vanskelige å bruke, men hvis du virkelig har glemt Windows 7-passordet ditt, og du også kan følge noen enkle instruksjoner, er det en utmerket sjanse for at et av disse programmene får deg tilbake til Windows.

Finner du fortsatt ikke Windows 7-passordet ditt?

Hvis du har prøvd alt ovenfor, og det tapte Windows 7-passordet virkelig er tapt for godt, må du utføre en ren installasjon av Windows 7, en prosess som vil slette alt på datamaskinen din.

Det er et drastisk og åpenbart ødeleggende trinn, men hvis du vil ha datamaskinen tilbake, må du vurdere dette alternativet hvis alt annet har mislyktes.

Hva å gjøre etter at du tilbakestiller passord

Å glemme Windows 7-passordet ditt og måtte gå gjennom forskjellige trinn for å tilbakestille det, er definitivt ikke morsomt. Så det vil være lurt å dra nytte av hvilke metoder som er mulig for å unngå å måtte tilbakestille Windows 7-passordet ditt i fremtiden.

Utover metoden for tilbakestilling av passord som er nevnt ovenfor, kan du lagre det nye Windows 7-passordet ditt i en passordbehandling. Så lenge du bruker en med mobil tilgang, kan du henvise til passordbehandling-appen når som helst du trenger for å huske Windows 7-passordet ditt.

Noe du kan gjøre i stedet er å konfigurere Windows 7 til å logge på automatisk hver gang datamaskinen starter. Dette er absolutt ikke ideelt hvis sikkerhet er en bekymring, for da kan hvem som helst komme inn på datamaskinen din, men det hindrer deg i å måtte huske passordet ditt.


Legg igjen en kommentar